Материнська плата Biostar B550MH sAM4 B550 2xDDR4 HDMI DVI D-Sub mATX

Код товару: 251318703
Материнська плата Biostar B550MH sAM4 B550 2xDDR4 HDMI DVI D-Sub mATX
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Підтримка пам'яті
  • Максимальна частота пам'яті
  • Кількість слотів DDR4
  • Максимальний обсяг пам'яті
  • Для процесорів
  • AMD
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Biostar BiostarВиробник

Особливості:

AMD B550 chipset

AMD B550 є висококласним чіпсетом для розгонщиків і любителів налаштувань, які потребують надійних платформ. Цей чип надає своїм користувачам повний контроль на низькому рівні та забезпечує максимальну пропускну здатність графічної карти PCI-E Gen4.

HD Audio

Надає якісний звук із мінімальною втратою якості звуку.

Hi-Fi Ground

BIOSTAR Hi-Fi Ground (Golden Line) - це багатошаровий дизайн друкованої плати, що блокує шум та ізолює аналогові аудіосигнали від цифрових джерел. Унікальне компонування друкованої плати ідеально підходить для виняткової чіткості та високоякісного звуку.

HDMI 4K2K

Нова роздільна здатність 4K2K забезпечує відображення зображень високої роздільної здатності з вчетверо більшою чіткістю, ніж повне HD. Відображення 4K2K дає змогу достовірно передавати яскравий, високодеталізований вміст, що заповнює весь екран живими зображеннями. Підключення до ПК через один кабель HDMI для відображення даних 4K2K.

DX12

DirectX 12 представляє наступну версію Direct3D, графічного API, що лежить в основі DirectX. Direct3D є одним із найважливіших елементів гри або ігрового рушія, і ми переробили його, щоб він був швидшим і ефективнішим, ніж будь-коли раніше. Direct3D 12 дає змогу багатші сцени, більшу кількість об'єктів і повне використання сучасного GPU-обладнання.

Integrated HDMI with HDCP

Роз'єм HDMI на платі дає змогу повну підтримку відео та аудіо. Забезпечує відеоякість високої чіткості.

SATAIII 6Gbps

SATAIII 6Gbps забезпечує вищу пропускну здатність для отримання та передавання HD-медіафайлів. Завдяки такій високій швидкості передавання даних, SATAIII дає змогу значно збільшити швидкість передавання даних, що у 2 рази швидше, ніж у SATA II.

Dual DDR4

Основні переваги DDR4 перед DDR3 містять вищу щільність модулів, нижчі вимоги до напруги та вищу швидкість передавання даних.

PCIe 4.0

PCIe 4.0 є універсальним і загальним стандартом PCI Express I/O. За швидкості передавання 16GT/s, пропускна здатність інтерконекту подвоюється, як порівняти з PCIe 3.0, за умови збереження сумісності з програмними та механічними інтерфейсами.

PCIe M.2 4.0

PCIe M.2 4.0 забезпечує найвищу пропускну здатність і меншу затримку. Він у 2 рази швидший, ніж PCIe M.2 3.0.

USB 3.2 Gen1 Type-A

USB 3.2 Gen1 забезпечує значне підвищення продуктивності і може використовуватися для під'єднання декількох пристроїв, не турбуючись про сумісність. Він здатний передавати дані зі швидкістю до 5 Гбіт/с і назад сумісний з усіма наявними USB-пристроями.

UEFI BIOS

Unified Extensible Firmware Interface (UEFI) - це нова система, яка забезпечує революційний інтерфейс. Це сучасний зрозумілий графічний інтерфейс користувача. UEFI поставляється з барвистими і зрозумілими іконками, які безпосередньо ведуть користувача в налаштування.

BIO-Flasher

BIO-Flasher - це зручний інструмент для оновлення BIOS. Просто запустіть цей інструмент і помістіть BIOS на USB-накопичувач перед входом в ОС. Ви можете оновити свій BIOS всього за кілька кліків, не готуючи додаткову дискету або іншу складну утиліту для прошивки.

A.I FAN

За допомогою A.I FAN користувачі можуть забезпечити підтримку продуктивності свого ігрового ПК, зберігаючи його прохолодним. Відповідно до різних потреб в охолодженні та сценаріїв використання користувачі можуть керувати режимами швидкості. Дає змогу користувачам мати більше можливостей налаштування режимів вентилятора й автоматично визначає різні температури для роботи вентилятора на певній швидкості для оптимальної охолоджувальної продуктивності. Крім того, A.I FAN підтримує вентилятори як із ШІМ, так і з постійною напругою для більшої кількості варіантів охолодження

Залишити відгук проМатеринська плата Biostar B550MH sAM4 B550 2xDDR4 HDMI DVI D-Sub mATX

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки