Материнcька плата ASUS TUF GAMING Z790-PRO WIFI s1700 Z790 4xDDR5 M.2 HDMI DP Wi-Fi BT ATX (90MB1FJ0-M0EAY0)

Код товару: 251274903
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Формфактор
  • ATX
  • Підтримка пам'яті
  • Кількість слотів DDR5
  • Максимальний обсяг пам'яті
  • Підтримка XMP
  • Для процесорів
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Asus AsusВиробник

Особливості:

ІНТЕЛЕКТУАЛЬНЕ КЕРУВАННЯ

Материнські плати TUF GAMING Z790 оснащені гнучкими інструментами для налаштування кожного аспекту вашої системи, що дає змогу налаштувати продуктивність відповідно до вашого стилю гри.

Розгін зі штучним інтелектом

Тюнінг став швидшим і розумнішим, ніж будь-коли раніше. ASUS AI Overclocking профілює процесор і систему охолодження, щоб передбачити оптимальну конфігурацію і вивести систему на її межі. Прогнозовані значення можуть бути задіяні автоматично або використані як стартовий майданчик для подальших експериментів.

AI Cooling II

Збалансуйте теплові та акустичні параметри будь-якої збірки одним клацанням миші. Ексклюзивний алгоритм ASUS відсікає непотрібний шум під час швидкого стрес-тесту, а потім відстежує температуру процесора, щоб динамічно налаштувати вентилятори на оптимальну швидкість.

Комплексна енергоефективність

Функція енергозбереження містить кілька налаштувань, за допомогою яких можна легко оптимізувати енергоспоживання та максимізувати економію енергії. Ви можете ввімкнути обмеження потужності процесора, приглушити підсвічування аури та встановити режим енергозбереження для профілю вентиляторів. Ви також можете увімкнути план енергозбереження, вбудований в Microsoft Windows.

UEFI BIOS

Знаменитий UEFI BIOS ASUS надає все необхідне для конфігурації та налаштування вашої системи. Він пропонує розумно спрощені опції для початківців, які збирають комп'ютери своїми руками, і всеосяжні функції для досвідчених ветеранів.

Armoury Crate

Ексклюзивне програмне забезпечення Armoury Crate від ASUS централізує керування всіма підтримуваними ігровими продуктами. Єдиний інтуїтивно зрозумілий інтерфейс дозволяє налаштовувати RGB-освітлення для всіх сумісних пристроїв і пов'язувати їх з Aura Sync для уніфікованого підсвічування. Він також відображає інформацію про зростаючу апаратну екосистему та дає змогу керувати нею. Armoury Crate також дозволяє легко реєструвати продукти та має розділ новин, щоб ви завжди були на зв'язку з ігровою спільнотою.

БЕЗДОГАННА ПРОДУКТИВНІСТЬ

Завдяки вдосконаленій системі живлення та комплексній системі охолодження для новітніх процесорів Intel, а також підтримці пам'яті DDR5 і накопичувачів PCIe 4.0, TUF GAMING Z790-PRO WIFI є ідеальною основою для вашого наступного бойового комп'ютера на базі Intel.

Преміум-енергопостачання

16+1+1 каскадів живлення, кожен з яких розрахований на струм до 60 ампер, об'єднують MOSFET-транзистори з високим і низьким рівнем заряду та драйвери в одному корпусі для забезпечення потужності, ефективності та стабільної роботи для всіх сумісних процесорів Intel.

Шестишаровий дизайн друкованої плати

Багатошарова конструкція друкованої плати швидко розсіює тепло навколо стабілізаторів напруги, підвищуючи загальну стабільність системи та забезпечуючи процесору більший запас для розгону.

8+8-контактні роз'єми живлення ProCool

На відміну від традиційних входів живлення, роз'єми ASUS ProCool виготовлені за жорсткими специфікаціями для забезпечення повного контакту з кабелями живлення блока живлення. Завдяки цьому знижується імпеданс, що запобігає утворенню "гарячих точок" і виходу роз'ємів з ладу.

Компоненти TUF

Дроселі TUF

Сертифіковані дроселі TUF військового класу забезпечують надійне живлення процесора, підвищуючи стабільність системи.

Конденсатори TUF

Чорні металеві конденсатори TUF 5K забезпечують на 52% ширшу температурну стійкість і в 2,5 рази довший термін служби, ніж стандартні конденсатори для материнських плат.

Стабілізатор напруги Digi+ VRM

Вбудований модуль стабілізатора напруги Digi+ (VRM) - один з найкращих в індустрії, оптимізований для надплавної та надчистої подачі живлення на процесор у будь-який час.

ЛЕГКА ЗБІРКА ПК

Лінійка TUF GAMING пропонує просте налаштування для всіх збирачів. Екосистема TUF GAMING Alliance забезпечує сумісність, а Armoury Crate містить Fan Xpert 4, інформацію про обладнання, двостороннє шумозаглушення AI, параметри RGB і налаштування периферії. Ця платформа має інтуїтивно зрозумілі інструменти для створення та оптимізації обладнання вашої мрії.

Створюйте з упевненістю

TUF GAMING Alliance - це співпраця між ASUS і перевіреними брендами комплектуючих для ПК, що гарантує сумісність широкого спектру деталей, таких як корпуси, блоки живлення, процесорні кулери, комплекти пам'яті та багато іншого. З новими партнерами та компонентами, які регулярно додаються, альянс TUF GAMING Alliance буде продовжувати ставати ще сильнішим.

Залишити відгук проМатеринcька плата ASUS TUF GAMING Z790-PRO WIFI s1700 Z790 4xDDR5 M.2 HDMI DP Wi-Fi BT ATX (90MB1FJ0-M0EAY0)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки