Материнська плата GIGABYTE Z790 AORUS MASTER s1700 Z790 4xDDR5 M.2 DP EATX (Z790_AORUS_MASTER)

Код товару: 251323303
  • 25 599 кешбек 760,84
Гарантія: 3 роки
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
    • Meest
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
    • УкрПошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Формфактор
  • Підтримка пам'яті
  • Кількість слотів DDR5
  • Максимальний обсяг пам'яті
  • Для процесорів
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Gigabyte GigabyteВиробник

Особливості:

Прямий цифровий дизайн VRM

Для забезпечення максимальної продуктивності Turbo Boost і розгону процесорів Intel нового покоління материнські плати GIGABYTE серії AORUS оснащені найкращою в світі конструкцією VRM з використанням найякісніших компонентів.

Дизайн з підтримкою PCIe 5.0

Дизайн PCIe 5.0 підтримує вдвічі більшу пропускну здатність, ніж PCIe 4.0, і гарантує повну сумісність з новітніми твердотільними накопичувачами та графічними процесорами, випущеними в найближчі кілька років.

Розгін DDR5 до 8000 і вище

AORUS пропонує протестовану та перевірену платформу з можливістю розгону пам'яті до 8000 і вище. Для досягнення високого розгону пам'яті DDR5 XMP все, що потрібно зробити, - це переконатися, що модуль пам'яті підтримує технологію XMP і що функція XMP активована і включена на материнській платі AORUS.

GIGABYTE PerfDrive

Технологія PerfDrive об'єднує в собі кілька ексклюзивних налаштувань BIOS від GIGABYTE, що дозволяють користувачам легко балансувати між різними рівнями продуктивності, енергоспоживання і температури відповідно до своїх потреб при використанні процесорів Intel Core 13-го покоління.

ВІДМІННИЙ ТЕПЛОВИЙ ДИЗАЙН

Неперевершена продуктивність материнських плат GIGABYTE гарантується інноваційною та оптимізованою тепловою конструкцією, що забезпечує максимальну стабільність роботи процесора, чипсета, твердотільного накопичувача і низькі температури при повному навантаженні в додатках і іграх.

Fins-Array III

Нове покоління Fins-Array III від GIGABYTE забезпечує максимальну теплову ефективність завдяки використанню ребер Extended Irregular, які заповнюють весь доступний простір і значно збільшують площу поверхні. Площа поверхні радіатора Fins-Array III більше, ніж у 2 повнорозмірних друкованих плат материнських плат формату ATX, тому він значно підвищує теплову ефективність і продуктивність теплообміну.

M.2 Thermal Guard III

M.2 Thermal Guard III має 9-кратно оптимізовану поверхню розсіювання тепла для запобігання дроселюванню та утворенню вузьких місць, які можуть спричинити високошвидкісні твердотільні накопичувачі PCIe 5.0 M.2, особливо під час високого навантаження. Спеціальна конструкція канавок радіатора в напрямку процесора ще більше покращує потік повітря в корпусі та оптимізує ефективність конвекції тепла.

SMART FAN 6

Smart Fan 6 містить кілька унікальних функцій охолодження, які гарантують, що ігровий ПК підтримуватиме свою продуктивність, залишаючись при цьому прохолодним і тихим. Кілька вентиляторних головок можуть підтримувати ШІМ/постійний вентилятор і насос, а користувачі можуть легко визначити криву кожного вентилятора на основі різних температурних датчиків по всій платі за допомогою інтуїтивно зрозумілого інтерфейсу користувача.

802.11ax Wi-Fi 6E

Новітнє бездротове рішення 802.11ax Wi-Fi 6E з новим виділеним діапазоном 6 ГГц забезпечує гігабітну продуктивність бездротового зв'язку, плавну передачу відео, кращий ігровий досвід, меншу кількість обірваних з'єднань і швидкість до 2,4 Гбіт/с. Крім того, Bluetooth 5 забезпечує в 4 рази більший радіус дії порівняно з BT 4.2 і швидшу передачу даних.

Мережеві технології Marvell AQtion 10GbE BASE-T

Marvell AQtion AQC113C - це високопродуктивний Ethernet-контролер 10GBASE-T/ 5GBASE-T/ 2.5GBASE-T/ 1000BASE-T/ 100BASE-TX, який забезпечує підключення до мережі до 10 GbE з 10-кратною швидкістю передачі даних у порівнянні зі звичайною мережею 1GbE і ідеально підходить для медіацентрів, робочих станцій та геймерів.

Підключення майбутнього - USB 3.2 Gen 2x2 Type-C

Завдяки дизайну USB 3.2 Gen 2x2, що вдвічі перевищує продуктивність попереднього покоління USB 3.2 Gen 2, він забезпечує надшвидку передачу даних зі швидкістю до 20 Гбіт/с при підключенні периферійних пристроїв, сумісних зі стандартом USB 3.2. Завдяки роз'єму USB Type-C® користувачі можуть насолоджуватися гнучкістю реверсивного підключення для швидкого доступу та зберігання великих обсягів даних.

Багатофункціональна кнопка

Багатофункціональна кнопка скидання, яку можна переналаштувати на іншу функцію в BIOS для різних сценаріїв роботи користувача.

EZ-Latch Plus

За допомогою GIGABYTE EZ-Latch Plus можна швидко і легко зібрати ПК самостійно.

Q-Flash Plus

З GIGABYTE Q-Flash Plus не потрібно встановлювати процесор, пам'ять і відеокарту, а також заходити в меню, щоб перепрошити BIOS. Просто завантажте і збережіть новий файл BIOS (перейменувавши його в gigabyte.bin) на USB-накопичувач, потім натисніть спеціальну кнопку Q-Flash Plus - і все готово до роботи.

Залишити відгук проМатеринська плата GIGABYTE Z790 AORUS MASTER s1700 Z790 4xDDR5 M.2 DP EATX (Z790_AORUS_MASTER)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки