Материнcька плата ASUS ROG STRIX X670E-A GAMING WIFI sAM5 X670 4xDDR5 M.2 HDMI DP WiFi BT ATX (90MB1BM0-M0EAY0)

Код товару: 251233003
Материнcька плата ASUS ROG STRIX X670E-A GAMING WIFI sAM5 X670 4xDDR5 M.2 HDMI DP WiFi BT ATX (90MB1BM0-M0EAY0)
  • 17 299 кешбек 109,82
Гарантія: 3 роки
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
    • Meest
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
    • УкрПошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Формфактор
  • ATX
  • Підтримка пам'яті
  • Кількість слотів DDR5
  • Максимальний обсяг пам'яті
  • Для процесорів
  • AMD
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Asus AsusВиробник

Особливості:

PCIE SLOT Q-RELEASE

Ця апаратна кнопка призначена для розблокування механізму фіксації першого слота PCIe одним натисканням, що значно спрощує процес від’єднання карти PCIe (відеокарти чи плати розширення) від материнської плати.

M.2 Q-LATCH

Інноваційне кріплення Q-Latch спрощує встановлення й вивільнення SSD-накопичувачів зі слотів M.2. Конструкція кріплення передбачає механізм фіксації накопичувача без використання традиційного гвинта.

КНОПКА CLR CMOS

Натискання кнопки Clr CMOS дозволяє швидко скинути налаштування BIOS. З її допомогою також можна перезавантажити ПК, якщо було вибрано неправильні налаштування BIOS.

BIOS FLASHBACK

Завдяки ексклюзивній функції BIOS FlashBack™ користувачам потрібно лише завантажити останню версію UEFI BIOS на USB-накопичувач із файловою системою FAT32, підключити живлення до материнської плати, вставити USB-накопичувач у порт плати й натиснути розташовану на ній кнопку USB FlashBack. Для використання цієї функції не потрібні навіть процесор і модулі пам'яті.

Q-LED

Чотири індикатори дозволяють із легкістю визначити, який саме компонент може бути причиною неполадок у роботі комп’ютера.

PCIE SLOT Q-RELEASE

Ця апаратна кнопка призначена для розблокування механізму фіксації першого слота PCIe одним натисканням, що значно спрощує процес від’єднання карти PCIe (відеокарти чи плати розширення) від материнської плати.

НЕПЕРЕВЕРШЕНА ПРОДУКТИВНІСТЬ

Надійна система живлення, інноваційні інструменти розгону та багатофункціональні засоби керування охолодженням є важливими перевагами ROG Strix X670E-A, які дають вам усе необхідне для «приборкання» потужного процесора AMD Ryzen™ 7000.

PCIE 5.0

Неперевершені можливості для створення швидкісної системи зберігання даних забезпечують чотири слоти M.2, два з яких підтримують стандарт PCIE 5.0, інші два – PCIE 4.0. Збільшити швидкість роботи з даними та створити дзеркальну резервну копію можна, реалізувавши RAID-масив NVMe або SATA (підтримуються RAID 0/1/10) за допомогою технології AMD RAID Xpert2. Підтримка PCIe 5.0 також поширюється на верхній слот розширення x16, який має посилену конструкцію (SafeSlot) для встановлення важкої відеокарти і обладнаний кнопкою Q-release для її легкого вивільнення.

AI OVERCLOCKING

Налаштування параметрів стало швидшим і розумнішим, ніж будь-коли. Технологія ASUS AI Overclocking пропонує профілі процесора та системи охолодження, щоб налаштувати оптимальну конфігурацію та отримати максимальну віддачу від кожної системи. Пропоновані значення можуть бути активовані автоматично або використані як стартовий майданчик для подальших експериментів.

DYNAMIC OC SWITCHER

Виконання завдань, які використовують невелику кількість потоків, здатна значно прискорити технологія AMD Precision Boost Overdrive (PBO), але ось частоту всіх ядер можна підвищити за допомогою традиційного розгону. Функція Dynamic OC Switcher дозволяє динамічно вмикати PBO або бажані налаштування на основі струму чи температури процесора. Core Flex і PBO можуть працювати в тандемі з Dynamic OC Switcher, додатково підвищуючи продуктивність процесора.

CORE FLEX

Функція Core Flex дає можливість заходити за встановлені обмеження ще далі, завдяки керуванню параметрами струму, потужності та температури новими креативними способами. Наприклад, ви можете дати змогу працювати системі без обмежень під час інтенсивних обчислень і встановити контрольні точки, щоб поступово зменшувати енергоспоживання в міру підвищення температури. Але ця система надзвичайно адаптивна й підтримує численні керовані функції, які можуть незалежно маніпулювати параметрами, щоб ви могли змінювати продуктивність процесора на свій розсуд.

PBO ENHANCEMENT

Технологія AMD Precision Boost Overdrive (PBO) збільшує граничні параметри струму й напруги для максимального розгону процесора. З використанням агресивних параметрів PBO алгоритм AMD визначає надійне рішення живлення компонентів материнської плати для ще більшого підвищення продуктивності.

СУЧАСНІ ІНТЕРФЕЙСИ

ROG Strix X670E-A Gaming WiFi пропонує різноманітні внутрішні й зовнішні інтерфейсні порти для роботи в мережі з низькою затримкою та надшвидкої передачі даних. А завдяки високоякісній аудіосистемі геймери почують навіть найтонші нюанси звучання в ігровій сцені.

WI-FI 6E

Вбудований модуль стандарту Wi-Fi 6E використовує переваги нового діапазону частот у 6 ГГц та до семи каналів 160 МГц, що забезпечують надвисоку швидкість бездротової передачі даних покращену пропускну здатність і надійну роботу в умовах великої кількості одночасно підключених клієнтів.

Контролер 2.5G Ethernet від Intel

Вбудований контролер 2.5G Ethernet від Intel® дозволяє збільшити швидкість дротового підключення до мережі, використовуючи поточну кабельну інфраструктуру. Результат: онлайн-ігри без лагів, трансляції відеороликів без пауз, передача файлів без тривалого очікування.

SUPREMEFX

ROG SupremeFX – це унікальна комбінація апаратного та програмного забезпечення для високоякісного звуку. У платі ROG Strix X670E-A Gaming WiFi вона використовує кодек ALC4080 для підвищення частоти дискретизації звуку на всіх каналах зі 192 до 384 кГц. Роз’єм на передній панелі підключено до вбудованого підсилювача Savitech, здатного обслуговувати різноманітні геймерські гарнітури та Hi-Fi навушники.

ЯСКРАВИЙ СТИЛЬ

Стильний дизайн плати, зокрема сріблясто-біла колірна гама та RGB-підсвічування виділяє цю плату серед інших. Створіть унікальну ігрову збірку, що відображатиме ваш особистий стиль, поєднавши Strix X670E-A з іншими продуктами багатої екосистеми ROG.

У СТИЛІ ROG STRIX

ROG Strix X670E-A Gaming WiFi привертає увагу завдяки вражаючому сріблясто-білому покриттю, яке контрастує з яскравим підсвічуванням Aura RGB. Паралельні лінії та текстовий орнамент на радіаторах системи живлення, пристроїв M.2 й чипсета підкреслюють особливий стиль плат серії ROG Strix.

ЗАПАЛИ ГРУ!

Материнські плати серії ROG Strix сумісні з технологією підсвічування ASUS Aura, що пропонує різноманітні візуальні ефекти й гнучке регулюванням параметрів підсвічування: як убудованого, так і зовнішніх аксесуарів. Ефекти можна синхронізувати з іншими сумісними пристроями ROG: відеокартами, моніторами, клавіатурами, мишами.

СУМІСНІСТЬ ІЗ КУЛЕРАМИ

ROG Strix X670E-A має таке ж розташування монтажних отворів, як і плати для платформи AM4, тому вона зворотно сумісна з багатьма існуючими кулерами, включаючи всі відповідні рідинні системи охолодження від ASUS і ROG.

УТИЛІТИ

Для гнучкого керування параметрами ігрової системи призначено ексклюзивне програмне забезпечення ROG.

AI COOLING II

Збалансувати температурні та акустичні показники будь-якої збірки можна одним натисканням кнопки миші. Ексклюзивний алгоритм ASUS усуває непотрібний шум під час виконання швидкого стрес-тесту, а потім виконує автоматичне регулювання підключених до материнської плати вентиляторів на основі температури процесора.

ДВОСТОРОННЄ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНЕ ШУМОЗАГЛУШЕННЯ

Ця функція використовує величезну базу даних глибокого навчання, щоб вилучити із вхідного чи вихідного звуку понад 5 мільйонів типів фонових шумів, і ніщо не заважатиме спілкуванню під час ігор або дзвінків.

AI NETWORKING

Технологія GameFirst VI оптимізує роботу мережі шляхом виділення смуги пропускання в режимі реального часу на основі сценаріїв використання програм і відповіднихалгоритмів навчання.

SONIC STUDIO III

Новітня версія програмного забезпечення Sonic Studio вміє відтворювати віртуальний просторовий звук на базі функції моделювання сприйняття звуку (HRTF*) при використанні шолома. Наявний у ньому еквалайзер дає можливість гнучко налаштовувати параметри звучання на свій смак.

Залишити відгук проМатеринcька плата ASUS ROG STRIX X670E-A GAMING WIFI sAM5 X670 4xDDR5 M.2 HDMI DP WiFi BT ATX (90MB1BM0-M0EAY0)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки