Материнcька плата ASUS PROART X670E-CREATOR WIFI sAM5 X670 4xDDR5 M.2 HDMI WiFi BT ATX (90MB1B90-M0EAY0)

Код товару: 251232403
Материнcька плата ASUS PROART X670E-CREATOR WIFI sAM5 X670 4xDDR5 M.2 HDMI WiFi BT ATX (90MB1B90-M0EAY0)
  • 21 099 кешбек 117,65
Гарантія: 3 роки
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
    • Meest
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
    • УкрПошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Формфактор
  • ATX
  • Підтримка пам'яті
  • Кількість слотів DDR5
  • Максимальний обсяг пам'яті
  • Для процесорів
  • AMD
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Asus AsusВиробник

Особливості:

Два порти USB4

Пориньте у творчість завдяки двом портам USB4, які забезпечують обмін даними зі швидкістю до 40 Гбіт/с в обох напрямках і до яких можна підключати різноманітні гаджети для створення вмісту. Для творчої роботи з одним 8K- або двома 4K-моніторами професійного класу ви можете підключити свою дискретну відеокарту до вбудованого входу DisplayPort на задній панелі інтерфейсів і вивести відеосигнал через порт USB4.

Wi-Fi 6E

Вбудований модуль стандарту Wi-Fi 6E використовує переваги нового діапазону частот у 6 ГГц, що дозволяє передавати дані втричі швидше, ніж у діапазоні 5 ГГц, і до семи каналів 160 МГц, що забезпечують надвисоку швидкість бездротової передачі даних покращену пропускну здатність і надійну роботу в умовах великої кількості одночасно підключених клієнтів.

10G та 2.5G Ethernet

Два порти Ethernet цієї плати забезпечують одночасну передачу даних на швидкості 2,5 Гбіт/с та 10 Гбіт/с відповідно для швидкісного завантаження даних, потокових трансляцій і реалізації NAS-сховищ із покращеною організацією зберігання даних і підвищеною безпекою.

Підтримка PCIe 5.0

Плата ProArt X670E-Creator WiFi пропонує широку підтримку цього нового стандарту, забезпечуючи пропускну здатність, необхідну для підключення найшвидших твердотільних накопичувачів і відеокарт.

Чотири слоти M.2 на платі

ProArt X670E-Creator WiFi оснащено чотирма вбудованими слотами M.2, два з яких підтримують стандарт PCIe 5.0 і забезпечують неймовірну швидкість обміну даними до 16 ГБ/с, а решта працює зі швидкістю до 8 ГБ/с завдяки підтримці інтерфейсу PCIe 4.0.

Слоти розширення PCIe 5.0

Обидва слоти розширення PCIe 5.0 x16 забезпечують для сумісних пристроїв неймовірну пропускну здатність – 64 ГБ/с. Щоб витримати вагу масивних відеокарт, вони зміцнені кріпильними елементами SafeSlot, а для легкого вивільнення відеокарти пропонується кнопка Q-Release.

Швидке заряджання ваших USB-пристроїв

Роз’єм USB 3.2 Gen 2x2 забезпечує швидкість передачі даних до 20 Гбіт/с. Він також підтримує технологію Quick Charge 4+, яка дозволяє швидко заряджати пристрої з потужністю до 60 Вт за допомогою додаткового кабелю живлення PCIe, підключеного до розміщеного поруч 6-контактного роз’єму.

16 + +2 спарених силових модулів

У системі живлення на цій материнській застосовуються силові модулі, розраховані на струм до 70 А, кожен із яких складається з драйвера, а також MOSFET-ключів верхнього й нижнього плечей, для забезпечення ефективного електроживлення сучасних процесорів AMD Ryzen 7000.

Контролер Digi+

Контролер ASUS Digi+ забезпечує високу ефективність, надійність та стабільність живлення за будь-яких навантажень.

Роз’єми живлення ProCool

Спеціальні роз’єми забезпечують надійне підключення кабелів, що йдуть від блоку живлення, знижений опір і поліпшене розсіювання тепла.

Добірні компоненти

У материнських платах ASUS застосовуються добірні дроселі зі сплаву та конденсатори, які здатні працювати довше та за більш складних умов, ніж стандартні компоненти.

AI Overclocking

Налаштування параметрів стало швидшим і розумнішим, ніж будь-коли. Технологія ASUS AI Overclocking пропонує профілі процесора та системи охолодження, щоб налаштувати оптимальну конфігурацію та отримати максимальну віддачу від кожної системи. Пропоновані значення можуть бути активовані автоматично або використані як стартовий майданчик для подальших експериментів.

Dynamic OC Switcher

Виконання завдань, які використовують невелику кількість потоків, здатна значно прискорити технологія AMD Precision Boost Overdrive (PBO), але ось частоту всіх ядер можна підвищити за допомогою традиційного розгону. Функція Dynamic OC Switcher дозволяє динамічно перемикатися між ціми двома підходами до розгону на основі струму чи температури процесора.

Core Flex

Функція Core Flex дає можливість заходити за встановлені обмеження ще далі, завдяки керуванню параметрами живлення та температури новими креативними способами. Наприклад, ви можете дати змогу працювати системі без обмежень під час інтенсивних обчислень і встановити контрольні точки, щоб поступово зменшувати енергоспоживання в міру підвищення температури. Але ця система надзвичайно адаптивна й підтримує численні керовані функції, які можуть незалежно маніпулювати параметрами, щоб ви могли змінювати продуктивність процесора на свій розсуд.

PBO Enhancement

Технологія AMD Precision Boost Overdrive (PBO) збільшує граничні параметри струму й напруги для максимального розгону процесора. З використанням агресивних параметрів PBO алгоритм AMD визначає надійне рішення живлення компонентів материнської плати для ще більшого підвищення продуктивності.

Пам’ять

ProArt X670E-Creator WiFi дає змогу пришвидшувати роботу пам’яті DDR5, розблоковуючи можливість розгону незалежно від того, які модулі використовуються: високошвидкісні модулі пам’яті чи модулі пам’яті початкового рівня.

Сила DDR5

Для тих, хто не хоче себе обмежувати стандартною частотою модулів DDR5, материнська плата ProArt X670E-Creator WiFi пропонує підтримку технології AMD Extended Profiles for Overclocking (EXPO). Якщо ж ви досвідчений ентузіаст, то для вас доступний широкий набір налаштувань в інтерфейсі UEFI.

AEMP

ASUS Enhanced Memory Profile (AEMP) – це ексклюзивна функція прошивки для модулів пам’яті з обмеженнями PMIC. AEMP автоматично визначає мікросхеми пам’яті у вашому комплекті, а потім представляє оптимізовані профілі частоти, таймінгів і напруги, які ви можете легко застосувати, щоб збільшити продуктивність.

Автоналаштування вентиляторів

AI Cooling II збалансовує температурні та акустичні показники будь-якої збірки можна одним натисканням кнопки миші. Ексклюзивний алгоритм ASUS усуває непотрібний шум під час виконання швидкого стрес-тесту, а потім виконує автоматичне регулювання підключених до материнської плати вентиляторів на основі температури процесора.

Двостороннє інтелектуальне шумозаглушення

Робота з дому стає звичайним явищем, тому якість голосової комунікації через інтернет набуває великого значення для всіх професіоналів. До материнських плат ASUS додається програмне забезпечення, у якому реалізована технологія інтелектуального шумозаглушення як для вхідного, так і вихідного (мікрофон) аудіопотоку. Алгоритм, заснований на системі глибокого навчання з мільйонами зразків різних типів шумів, виділяє голос, фільтруючи сторонні звуки: стукіт клавіш, клацання кнопок миші тощо.

Налаштування

ProArt Creator Hub – це персональний портал, на якому можна стежити за станом свого комп’ютера, налаштовувати параметри та оптимізувати свій творчий процес. Він пропонує інтуїтивно зрозумілу панель керування та профілями вентиляторів з можливістю швидкого перемикання.

Безпека та дистанційне адміністрування

Програмне забезпечення ASUS Control Center Express допоможе убезпечити цінні дані та забезпечити безперебійну роботу комп'ютерного обладнання.

Бездоганна надійність

Материнську плату ProArt X670E-Creator WiFi відрізняють висока якість виготовлення, бездоганна стабільність і широка сумісність. Вона на довгі роки буде вам надійним помічником у реалізації творчих проєктів.

Залишити відгук проМатеринcька плата ASUS PROART X670E-CREATOR WIFI sAM5 X670 4xDDR5 M.2 HDMI WiFi BT ATX (90MB1B90-M0EAY0)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки