Материнcька плата ASUS TUF GAMING A520M-PLUS WIFI sAM4 A520 4xDDR4 HDMI DVI D-Sub Wi-Fi BT mATX (90MB17F0-M0EAY0)

Код товару: 251266203
Материнcька плата ASUS TUF GAMING A520M-PLUS WIFI sAM4 A520 4xDDR4 HDMI DVI D-Sub Wi-Fi BT mATX (90MB17F0-M0EAY0)
  • 3 649 кешбек 34,28
Гарантія: 3 роки
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
    • Meest
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
    • УкрПошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Підтримка пам'яті
  • Кількість слотів DDR4
  • Максимальний обсяг пам'яті
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Asus AsusВиробник

Особливості:

ВИСОКА ПРОДУКТИВНІСТЬ

Оновлена підсистема живлення та сумісність із різними системами охолодження з урахуванням потреб сучасних процесорів AMD Ryzen і підтримка високошвидкісної пам’яті – материнська плата TUF Gaming A520M-Plus WIFI стане ідеальним фундаментом для складання комп’ютера з багатоядерним процесором AMD™ Ryzen.

Stack Cool 3+

Декілька шарів міді багатошарової друкованої плати полегшують відведення тепла від компонентів, тим самим збільшуючи частотний потенціал процесора під час розгону.

Стабілізатор напруги Digi+

Стабілізатор напруги Digi+ забезпечує високу ефективність, надійність та стабільність живлення за будь-яких навантажень.

ДЛЯ КОМП'ЮТЕРНИХ ЕНТУЗІАСТІВ

Материнські плати серії TUF Gaming володіють усім, що необхідно для побудови ідеальної геймерской платформи без зайвих складнощів, і роблять процес налаштування комп'ютера дуже простим навіть для новачків. Продуктова екосистема TUF Gaming полегшує пошук сумісних компонентів, а зміна апаратних параметрів комп’ютера здійснюється через зручне інтерфейс Armoury Crate.

Легкість складання ПК

TUF Gaming Alliance – це альянс, в рамках якого компанія ASUS взаємодіє з основними виробниками комп'ютерних компонентів із метою забезпечити гарантовану сумісність материнських плат та широкого асортименту компонентів: комп'ютерних корпусів, блоків живлення, кулерів, комплектів пам'яті тощо. Кількість учасників TUF Gaming Alliance та спектр запропонованих ними компонентів постійно зростає.

SafeSlot Core+

SafeSlot Core+ – це розроблена ASUS конструкція слотів PCIe, яка відзначається підвищеною міцністю за рахунок використання цільної скоби з нержавіючої сталі, що захищає слот від пошкоджень. На слоті за допомогою кріплень-гачків фіксується металевий кожух, а вся конструкція надійно закріплена на друкованій платі посиленими точками пайки, щоб забезпечувати можливість установлення важких відеокарт.

BIOS FlashBack

Завдяки ексклюзивній функції BIOS FlashBack™ користувачам потрібно лише завантажити останню версію UEFI BIOS на USB-накопичувач із файловою системою FAT32, підключити живлення до материнської плати, вставити USB-накопичувач у порт плати й натиснути розташовану на ній кнопку BIOS FlashBack. Для використання цієї функції не потрібні навіть процесор і модулі пам'яті.

ПОВНЕ ЗАНУРЕННЯ В ІГРОВИЙ СВІТ

Материнська плата TUF Gaming A520M-Plus WIFI є відмінною основою для складання високопродуктивного геймерського ПК, яку доповнюють функції для підвищення ігрового комфорту: високошвидкісний мережевий контролер, який мінімізує затримки в онлайн-іграх і вбудоване RGB-підсвічування, яке може бути синхронізовано із сумісними аксесуарами.

Wi-Fi 802.11ac

Материнська плата TUF GAMING A520M-PLUS WIFI оснащується дводіапазонним бездротовим модулем Wi-Fi 802.11ac з антеною конфігурацією 1х1, який забезпечує швидкість передачі даних до 433,3 Мбіт/с.

Turbo LAN

Функція Turbo LAN із технологією керування мережевим трафіком cFosSpeed дозволяє легко зменшити «лаги» під час гри через Інтернет за допомогою зручного програмного інтерфейсу.

Залишити відгук проМатеринcька плата ASUS TUF GAMING A520M-PLUS WIFI sAM4 A520 4xDDR4 HDMI DVI D-Sub Wi-Fi BT mATX (90MB17F0-M0EAY0)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки