Материнcька плата ASUS PRIME A320M-K/CSM sAM4 A320 2xDDR4 HDMI D-Sub mATX (90MB0TV0-M0EAYC)

Код товару: 251228603
Материнcька плата ASUS PRIME A320M-K/CSM sAM4 A320 2xDDR4 HDMI D-Sub mATX (90MB0TV0-M0EAYC)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Підтримка пам'яті
  • Максимальна частота пам'яті
  • Кількість слотів DDR4
  • Максимальний обсяг пам'яті
  • Для процесорів
  • AMD
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Asus AsusВиробник

Особливості:

ASUS Corporate Stable Model

ASUS Corporate Stable Model (CSM) - це комерційна програма, розроблена для забезпечення стабільної та надійної роботи материнських плат. Пропонується підтримка до 36 місяців протягом життєвого циклу продукту та 6-місячне повідомлення про закінчення терміну експлуатації, щоб забезпечити достатній час для підготовки організації до переходу на нові продукти.

ASUS Control Center Express

ASUS Control Center Express - це програмне забезпечення для централізованого управління ІТ, призначене для забезпечення зручного, ефективного, безпечного та економічно вигідного рішення для підприємств, малого та середнього бізнесу, а також центрів обробки даних у будь-якій галузі. За допомогою ASUS Control Center Express організація зможе досягти успіху навіть у найскладніших сучасних ІТ-середовищах.

Оптимізуйте керування кінцевими точками ІТ

Розроблено, щоб допомогти ІТ-персоналу відстежувати та контролювати пристрої в корпоративних мережах, а також полегшити віддалену перевірку інвентаризації в різних місцях.

Автоматизуйте технічне обслуговування ІТ

Дозволяє ІТ-персоналу планувати автоматичне оновлення найновіших версій BIOS, програмного забезпечення та утиліт для певних або всіх пристроїв у неробочий час, підвищуючи стабільність системи та операційну гнучкість ІТ.

Безпечне керування всіма кінцевими точками

Безпечно керуйте конфігурацією кінцевих пристроїв, доступом до портативних накопичувачів і програмним забезпеченням для ПК, дозволяючи їм створювати правила групування на окремих пристроях

Створено для тривалої роботи

ASUS - провідний світовий виробник материнських плат, відомий своїм унікальним підходом до проектування. Наші вичерпні тести перевищують галузеві стандарти, а високоякісні компоненти забезпечують винятковий захист у реальних умовах. Наші материнські плати сумісні з більш ніж 1000 компонентів і пристроїв, а кожна нова модель проходить щонайменше 8000 годин суворої перевірки. ASUS дає вам впевненість у тому, що ваша материнська плата підходить для всіх середовищ і додатків. Вибираючи ASUS, ви також отримуєте свободу вибору чудових компонентів для безпроблемної самостійної збірки.

SafeSlot Core

SafeSlot Core - це ексклюзивний слот PCIe від ASUS. Завдяки посиленій конструкції, яка кріпиться до материнської плати за допомогою спеціального гачка, слот Safeslot Core забезпечує в 1,6 рази міцніше утримання та в 1,3 рази більшу стійкість до зсуву, ніж стандартні слоти розширення.

LANGuard

ASUS LANGuard - це апаратний захист мережі, який використовує технологію розділення сигналів і високоякісні конденсатори для поверхневого монтажу, що забезпечують надійніше з'єднання та кращу пропускну здатність, а також компоненти з електростатичним захистом і захистом від перенапруги, що підвищують стійкість до статичної електрики та покращують захист від стрибків напруги.

Захист від перенапруги

Ексклюзивна схемотехніка з вбудованими стабілізаторами напруги захищає ваш чіпсет, порти підключення та аудіокодеки від пошкоджень, спричинених несподіваними високими напругами від нестабільних або неякісних джерел живлення.

Залишити відгук проМатеринcька плата ASUS PRIME A320M-K/CSM sAM4 A320 2xDDR4 HDMI D-Sub mATX (90MB0TV0-M0EAYC)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки