Versele-Laga NutriBird A19 ВЕРСЕЛЕ-ЛАГА НУТРІБЕРД A19 молоко для пташенят великих папуг 3 кг (SP221723)

Код товару: 250688103
Versele-Laga NutriBird A19 ВЕРСЕЛЕ-ЛАГА НУТРІБЕРД A19 молоко для пташенят великих папуг 3 кг (SP221723)
  • 2 791,10 кешбек 34,90
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Versele-Laga Versele-LagaВиробник

Versele-Laga NutriBird A19 — повноцінний корм для ручного вигодовування пташенят великих папуг: ара, еклектусів, сірих африканських папуг, а також ґрунтів інших видів птахів, для яких необхідне високобілкове харчування.

Науково схвалений склад характеризується високим вмістом білка для здорового росту пташенят, має багатий комплекс вітамінів і мікроелементів, дає змогу уникнути дефіциту поживної цінності корму та незбалансованості раціону.

Забезпечує оптимальний ріст до повністю здорових молодих птахів.

Може використовуватися від вилуплення до від'єму.Завдяки включенню в корм лактобактерій і ензимів, ідентичних вироблюваним зобом дорослих птахів, гарантує максимальну «натуральність» штучного вигодовування, сприяє чудовій засвоюваності суміші та гарному травленню.Корм для пташенят являє собою дрібнодисперсний порошок на основі пшеничного борошна тонкого помелу, який розводиться гарячою водою до стану рідкої каші (см.

Інструкція).Versele-Laga NutriBird A19 рекомендується ветеринарами та використовується у всьому світі орнітологічними парками та провідними заводчиками.ВАЖНО! Годувати пташеняті необхідно тільки свіжою сумішшю.

Тому вона готується безпосередньо перед кожним годуванням, а кількість має бути достатньою для повного насичення пташенят.Застосування Versele-Laga NutriBird A19 доцільне в таких випадках:вигодовування хворих або кичених пташенят;вирощування пташенят із акваріума;допомога в вирощуванні пташенят із великої кладки, якщо батьки не справляються;догодом дорослої дорослої птиці (часто птиці в період хвороби відмовляються від їжі та швидко втрачають у вазі, утрачаючи здатність протистояти захворюванням).

Чому варто купити корм для пташенят Versele-Laga NutriBird A19:оптимальний ріст: чудово збалансований корм, який сприяє розвитку здорових молодих птахів завдяки правильній кількості вітамінів, мінералів і амінокислот без ризику виникнення авітамінозу або гіпервітамінозу;опти перо: містить усі поживні речовини для розвитку красивого оперення;оптимальне травлення: склад зі стабілізаторами мікрофлори кишківника, ферментами, органічними кислотами та пробіотиками;високий рівень білка для здорового росту пташенят або для підтримки ослаблених захворюванням дорослих птахів;можна використовувати з першого для життя пташенят;науково схвалений склад, рекомендований ветеринарами та провідними селекціонерами.

Залишити відгук проVersele-Laga NutriBird A19 ВЕРСЕЛЕ-ЛАГА НУТРІБЕРД A19 молоко для пташенят великих папуг 3 кг (SP221723)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки