Versele-Laga Prestige Premium Parrots 2 кг Верселя-Лага повнораціонний корм для великих папуг (219133)

Код товару: 250685403
Versele-Laga Prestige Premium Parrots 2 кг Верселя-Лага повнораціонний корм для великих папуг (219133)
  • 663 кешбек 8,29
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Versele-Laga Versele-LagaВиробник

Versele-Laga Prestige Premium ВЕЛИКИЙ ПАПУГА – повноцінний збалансований корм для всіх видів великих папуг.

Корм являє собою багатокомпонентну суміш з високоякісних відбірних зерен, злаків, овочів і фруктів, які входять у раціон великих папуг в їх природному середовищі: рис, овес, пшениця, кукурудза, горох – енергетична основа корму, це взаємодоповнюючі один одного інгредієнти, які ідеальні для годування великих папуг, характеризуються відмінною засвоюваністю, забезпечують птахів рослинним білком і клітковиною; гречана крупа, неочищений рис – якісні джерела клітковини, вітамінів, амінокислот, зокрема лізину, мінералів, корисні для серцево-судинної і травної системи пернатих; просо (жовте, біле), канаркове насіння, даруй забезпечують різнобічну наповненість корму вітамінами і мінералами; насіння сафлору – джерело рослинних Омега-3, Омега-6 жирних кислот і ряду незамінних амінокислот, що важливо для краси оперення птахів і здорового обміну речовин.

Крім того, папуги з задоволенням поїдають насіння сафлору, що підвищує смакову привабливість корми в цілому; насіння соняшнику (смугасті і білі) – збагачують корм протеїном, амінокислотами (метіонін); насіння гарбуза – найбагатше джерело природного антиоксиданту – вітаміну Е; сушений червоний перець – гостра «родзинка» корму, це одне з найулюбленіших ласощів папуг, він активізує травлення і є джерелом багатого набору макро - і мікроелементів.

Для довідки: папуги, як і всі інші птахи, не відчувають пекучості перцю; сушені плоди шипшини підтримують природний імунітет птахів, вони багаті вітамінами, мінералами, кислоти (лимонна, яблучна), пектинами, фітонцидами і з задоволенням поїдаються папугами.

Склад корму для великих папуг Versele-Laga Prestige Premium доповнено екструдованими VAM-гранулами – це комплекс вітамінів, мінералів, незамінних амінокислот для підтримання здоров'я і стимулювання імунітету птахів, плюс пребіотик Florastimul (Флорастимул) для забезпечення здорової кишкової мікрофлори і нормального травлення (ФОС і МОС).

Очищені і подрібнені раковини устриць необхідні для нормального функціонування шлунково-кишкового тракту, вони зміцнюють скелет, мускулатуру, оперення птахів, підвищують імунітет, гарантують достатній вміст кальцію і зберігають пропорції кальцій-фосфор, необхідні папугам для підтримки нормальної кондиції.

Зверніть увагу! Склад корму максимально збалансований оптимізований і не містить горіхів. Компактні упаковки (2 кг, арт.

219133) виготовлені як U-пакет з надійним замком Zip-Lock, для герметичного зберігання і забезпечення максимальної свіжості корму.

Залишити відгук проVersele-Laga Prestige Premium Parrots 2 кг Верселя-Лага повнораціонний корм для великих папуг (219133)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки