Versele-Laga Prestige Premium Loro Parque Australian Parakeet Mix 1 кг повнораціонний корм для папуг (222249)

Код товару: 250685203
Versele-Laga Prestige Premium Loro Parque Australian Parakeet Mix 1 кг повнораціонний корм для папуг (222249)
  • 307 кешбек 3,84
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Versele-Laga Versele-LagaВиробник

Loro Parque Australian Parakeet Mix – повнораціонний корм від Versele-Laga, адаптований до раціону австралійських папуг в ореолі їх природного проживання.

Це корм суперпреміум класу, його збалансований склад гарантує здоров'я та довголіття вашого пернатого улюбленця.

Корм ЛОРО ПАРК АВСТРАЛІЙСЬКИЙ ДОВГОХВОСТИЙ ПАПУГА – це збалансована за складом суміш насіння, насіння і плодів високої якості, ретельно відібраних по харчовій цінності і смакової привабливості для всіх видів середніх і великих австралійських папуг: канаркове насіння, овес – енергетична поживна база корму, яка містить легкозасвоювані білки, жири, мінерали й інші необхідні організму птахів речовини, а також насичує зернову суміш необхідної клітковиною; просо фигурирует в корме в сортовом разнообразии (желтое, белое, красное, японское) для обеспечения разносторонней наполненности корма витаминами и минералами; семена льна, масличного нуга (черное просо), сафлора – источник растительных Омега-3, Омега-6 жирных кислот и ряда незаменимых аминокислот, например, линолевой, что важно для оперения птиц, здорового обмена веществ.

Кроме того, такой подбор семян не случаен: они являются любимыми у австралийских попугаев, что повышает вкусовую привлекательность корма в целом; насіння соняшнику (смугасті і білі) – збагачують корм протеїном і амінокислотами (метіонін); гречана крупа, неочищений рис – якісні джерела клітковини, вітамінів, амінокислот, зокрема лізину, мінералів, корисні для серцево-судинної і травної системи пернатих; пшениця – додаткове джерело білка, вітамінів групи В і Е, необхідних для обміну речовин, особливо в період линьки.

Очищені раковини устриць необхідні в раціоні папуг для нормального функціонування шлунково-кишкового тракту, вони зміцнюють скелет, мускулатуру, оперення птахів, підвищують імунітет.

Екструдовані VAM-гранули – збалансований комплекс вітамінів, амінокислот, мінералів з додаванням пребіотика Florastimul (Флорастимул) для підтримання здоров'я та імунітету птахів, для забезпечення здорової кишкової мікрофлори і відмінного травлення.

Корм для папуг Australian Parakeet Mix був складений за участю команди наукових консультантів «Loro Parque Fundacion» (Тенеріфе, Іспанія) і використовується в зоопарку в якості основного корму для середніх і великих австралійських папуг.

Залишити відгук проVersele-Laga Prestige Premium Loro Parque Australian Parakeet Mix 1 кг повнораціонний корм для папуг (222249)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки