Versele-Laga Prestige Premium Canary ВЕРСЕЛЕ-ЛАГА ПРЕСТИЖ ПРЕМІУМ КАНАРЕЙКА повнораційний корм для канарок 20кг (SP211731)

Код товару: 250693803
Versele-Laga Prestige Premium Canary ВЕРСЕЛЕ-ЛАГА ПРЕСТИЖ ПРЕМІУМ КАНАРЕЙКА повнораційний корм для канарок 20кг (SP211731)
  • 3 520,70 кешбек 44,02
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Versele-Laga Versele-LagaВиробник

Versele-Laga Prestige Premium Canary — повнораціонний корм, багатокомпонентна зернова суміш, складена на основі раціону канарок у ореолі їхнього природного проживання.

Корм розроблений за участю провідних європейських фахівців і адаптований для канарок усіх видів і будь-якого забарвлення.

Корм ПРЕСТІЖ ПРЕМІУМ КАНАРІЄЯ — це збалансована за складом суміш насіння й зерен високої якості, ретельно відібраних за харчовою цінністю та смаковою привабливістю саме для канарок: канареєве насіння — основа зернової суміші, ідеальний поживний корм для канарок, містить протеїн, жири, фосфорнокислу вапно, мінерали; овес характеризується чудовою засвоюваністю, забезпечують канарок протеїном і насичує раціон корисною клітковиною (містить майже 40% клітковини), зміцнює імунітет, серцево-судинну та нервову систему.

До корму додані очищені від плівки й оболонок зерна, щоб ваша канарка без проблем могла їх склеювати; ріпак є в кормі у 2 різновидах: звичайне насіння та великі.

У харчуванні канарок він важливий, як хліб у раціоні людей; насіння чіа, льону містять рослинні Омега-3, Омега-6 жирні кислоти та низка незамінних амінокислот, корисних для оперення і здоров'я птахів; насіння перили — еліксир молодості та плодючості птахів, зміцнює імунітет, підтримує роботу серцево-судинної та кістково-м'язової системи, а також підвищує смакову привабливість раціону; насіння моркви нормалізують обмін речовин і зміцнюють імунітет, із задоволенням поїдаються канарейками.

Склад корму доповнений екструдованими VAM-гранулами — це комплекс вітамінів, мінералів, незамінних амінокислот для підтримки здоров'я та стимулювання імунітету птахів, плюс пребіотик Florastimul (Флоросимул) для забезпечення здорової кишкової мікрофлори та нормального травлення (ФОС і МОС).

Очищені подрібнені раковини устриць необхідні для нормального функціонування шлунково-кишкового тракту, вони зміцнюють скелет, мускулатуру, оперення птахів, підвищують імунітет.

Залишити відгук проVersele-Laga Prestige Premium Canary ВЕРСЕЛЕ-ЛАГА ПРЕСТИЖ ПРЕМІУМ КАНАРЕЙКА повнораційний корм для канарок 20кг (SP211731)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки