Материнська плата GIGABYTE A520M DS3H A520 AORUS ELITE sAM4 A520 4xDDR4 HDMI DP DVI mATX (A520M_DS3H)
Материнська плата GIGABYTE A520M DS3H A520 AORUS ELITE sAM4 A520 4xDDR4 HDMI DP DVI mATX (A520M_DS3H) - Прев'ю фото №1
Материнська плата GIGABYTE A520M DS3H A520 AORUS ELITE sAM4 A520 4xDDR4 HDMI DP DVI mATX (A520M_DS3H) - Прев'ю фото №2
Материнська плата GIGABYTE A520M DS3H A520 AORUS ELITE sAM4 A520 4xDDR4 HDMI DP DVI mATX (A520M_DS3H) - Прев'ю фото №3
Материнська плата GIGABYTE A520M DS3H A520 AORUS ELITE sAM4 A520 4xDDR4 HDMI DP DVI mATX (A520M_DS3H) - Прев'ю фото №4
Материнська плата GIGABYTE A520M DS3H A520 AORUS ELITE sAM4 A520 4xDDR4 HDMI DP DVI mATX (A520M_DS3H) - Прев'ю фото №5

Материнська плата GIGABYTE A520M DS3H A520 AORUS ELITE sAM4 A520 4xDDR4 HDMI DP DVI mATX (A520M_DS3H)

Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Може вас зацікавити

Характеристики

  • Підтримка пам'яті
  • Максимальна частота пам'яті
  • Кількість слотів DDR4
  • Максимальний обсяг пам'яті
  • Кількість LAN-портів
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Gigabyte GigabyteВиробник

Особливості:

Роз'єм M.2 NVMe PCIe Gen3 x4

Материнські плати GIGABYTE орієнтовані на надання технології M.2 ентузіастам, які хочуть максимально розкрити потенціал своєї системи.

Гігабітна локальна мережа Realtek GbE LAN з керуванням пропускною здатністю

Гігабітна локальна мережа Realtek оснащена програмою керування пропускною здатністю мережі, яка допомагає зменшити затримку в мережі та підтримувати низький час пінгу, щоб забезпечити кращий відгук у переповненому середовищі локальної мережі.

HDMI 2.1 з підтримкою 4K / 60P / 21:9 / HDCP 2.3

HDMI 2.1, який є зворотньо сумісним з HDMI 2.0/1.4, забезпечує пропускну здатність 48 Гбіт/с - удвічі більше, ніж попереднє покоління. Це відкриває перед користувачами можливість передавати кілька відеопотоків, а також підтримує кінематографічне співвідношення 21:9 (у якому знімається більшість фільмів), Full HDR і HDCP 2.3, щоб забезпечити найкращі візуальні враження для глядачів.

Інтелектуальний вентилятор Smart Fan 5

Завдяки технології Smart Fan 5 користувачі можуть бути впевнені, що їхній ігровий комп'ютер підтримуватиме свою продуктивність, залишаючись при цьому прохолодним. Smart Fan 5 дозволяє користувачам міняти місцями головки вентиляторів, щоб вони відповідали різним термодатчикам у різних місцях материнської плати. Крім того, завдяки Smart Fan 5 з'явилися нові гібридні вентилятори, які підтримують як ШІМ-вентилятори, так і вентилятори, що працюють від напруги, що робить материнську плату більш придатною для рідинного охолодження.

Зупинка вентиляторів

Досягніть безшумної роботи вентиляторів. За допомогою функції Fan Stop можна налаштувати повну зупинку будь-якого вентилятора, коли температура опускається нижче заданого порогового значення. Який вентилятор зупиняється, на основі показань якого датчика і при якій температурі - все це можна налаштувати за власним бажанням.

Гібридні контактні колодки вентиляторів

Отримайте повний контроль над системою рідинного охолодження! Smart Fan 5 отримує найсвіжішу інформацію про швидкість потоку та температуру води через гібридні контактні колодки вентиляторів або зовнішні термісторні датчики, що дає вам абсолютний контроль над комп'ютером.

Нове програмне забезпечення Smart Fan 5

Обирайте один з різних режимів - від тихого до повної швидкості - відповідно до ваших уподобань щодо використання системи.
Для кожного вентилятора або насоса ви можете використовувати інтуїтивно зрозумілу криву вентилятора, щоб визначити пороги спрацьовування та відповідну швидкість обертання вентилятора.

RGB FUSION 2.0

На материнських платах A520 технологія RGB Fusion 2.0 стала ще кращою завдяки адресним світлодіодам. RGB Fusion 2.0 пропонує користувачам можливість керувати вбудованими RGB та зовнішніми RGB/адресними світлодіодними стрічками* для своїх ПК. RGB Fusion 2.0, вже наповнений кольорами та візерунками, тепер оновлений, щоб покращити підтримку адресних світлодіодів. Завдяки зовнішнім адресованим світлодіодним стрічкам, де кожен світлодіод має цифрову адресу, користувачі можуть насолоджуватися ще більшою кількістю візерунків, стилів і підсвічувань.

Додаток GIGABYTE RGB Fusion

Не просто змусьте свій ПК сяяти, а перетворіть його на витвір мистецтва, якому позаздрять друзі. За допомогою мобільного додатку GIGABYTE RGB Fusion користувачі можуть спостерігати за тим, як вони керують підсвічуванням свого ігрового ПК. Це дає користувачам можливість легко налаштовувати кольори та швидкість для різних режимів, і все це можна робити, не торкаючись клавіатури та монітора комп'ютера.

Високоякісні аудіоконденсатори

У материнських платах GIGABYTE використовуються високоякісні аудіоконденсатори. Ці високоякісні конденсатори забезпечують високу якість звуку.

Залишити відгук

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки