Материнcька плата ASUS PROART X870E-CREATOR WIFI sAM5 X870E 4xDDR5 M.2 HDMI WiFi BT ATX (90MB1IG0-M0EAY0)
Материнcька плата ASUS PROART X870E-CREATOR WIFI sAM5 X870E 4xDDR5 M.2 HDMI WiFi BT ATX (90MB1IG0-M0EAY0) - Прев'ю фото №1
Материнcька плата ASUS PROART X870E-CREATOR WIFI sAM5 X870E 4xDDR5 M.2 HDMI WiFi BT ATX (90MB1IG0-M0EAY0) - Прев'ю фото №2
Материнcька плата ASUS PROART X870E-CREATOR WIFI sAM5 X870E 4xDDR5 M.2 HDMI WiFi BT ATX (90MB1IG0-M0EAY0) - Прев'ю фото №3
Материнcька плата ASUS PROART X870E-CREATOR WIFI sAM5 X870E 4xDDR5 M.2 HDMI WiFi BT ATX (90MB1IG0-M0EAY0) - Прев'ю фото №4
Материнcька плата ASUS PROART X870E-CREATOR WIFI sAM5 X870E 4xDDR5 M.2 HDMI WiFi BT ATX (90MB1IG0-M0EAY0) - Прев'ю фото №5
Материнcька плата ASUS PROART X870E-CREATOR WIFI sAM5 X870E 4xDDR5 M.2 HDMI WiFi BT ATX (90MB1IG0-M0EAY0) - Прев'ю фото №6
Материнcька плата ASUS PROART X870E-CREATOR WIFI sAM5 X870E 4xDDR5 M.2 HDMI WiFi BT ATX (90MB1IG0-M0EAY0) - Прев'ю фото №7
Материнcька плата ASUS PROART X870E-CREATOR WIFI sAM5 X870E 4xDDR5 M.2 HDMI WiFi BT ATX (90MB1IG0-M0EAY0) - Прев'ю фото №8
Материнcька плата ASUS PROART X870E-CREATOR WIFI sAM5 X870E 4xDDR5 M.2 HDMI WiFi BT ATX (90MB1IG0-M0EAY0) - Прев'ю фото №9

Материнcька плата ASUS PROART X870E-CREATOR WIFI sAM5 X870E 4xDDR5 M.2 HDMI WiFi BT ATX (90MB1IG0-M0EAY0)

  • 23 599 кешбек 324,25
Гарантія: 3 роки
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перевізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перевізника
    • Meest
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перевізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перевізника
    • УкрПошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перевізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перевізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Може вас зацікавити

Характеристики

  • Формфактор
  • ATX
  • Підтримка пам'яті
  • Кількість слотів DDR5
  • Максимальний обсяг пам'яті
  • Для процесорів
  • AMD
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Asus AsusВиробник

Два порти USB4® для підключення Пориньте у світ своїх творінь завдяки двом портам USB4 для підключення всіх ваших гаджетів для створення контенту та двонаправленої передачі даних зі швидкістю до 40 Гбіт/с.

Щоб ще більше розширити свої творчі можливості за допомогою одного 8K або двох 4K моніторів з точною передачею кольору, ви можете підключити дискретну відеокарту до вбудованого порту DisplayPort™ In на задній панелі вводу/виводу і спрямувати відеовихід через порт USB4. Ethernet на 10 Гб і 2,5 Гб Два порти Ethernet забезпечують швидку передачу даних одночасно для потокового інтернет-трансляції або завантаження на 2,5 Гб і 10 Гб для локального мережевого сховища (NAS), що дозволяє поліпшити організацію даних і підвищити їхню безпеку. WiFi 7 Революційний WiFi 7 до 4,8 разів швидший за стандартний WiFi 6 завдяки таким технологіям, як канали 320 МГц* у діапазоні 6 ГГц та 4K QAM**.

Функція Multi-Link Operation (MLO) забезпечує більш стабільне з'єднання WiFi і меншу затримку, відкриваючи нові можливості для ігор, потокового передавання даних і промислового IoT. Чотири вбудовані слоти M.2 ProArt X870E-Creator WiFi оснащений двома слотами PCIe 5.0 M.2 для найшвидшої передачі даних зі швидкістю до 128 Гбіт/с*, і всі слоти M.2 підтримують конфігурації NVMe RAID, щоб скористатися перевагами найновіших доступних швидкостей. Слоти розширення PCIe 5.0 Обидва слоти розширення x16 мають інтерфейс PCIe 5.0, що забезпечує неймовірну швидкість до 64 ГБ/с для сумісних пристроїв.

Щоб витримати навантаження від масивних відеокарт, вони також захищені фіксуючими кронштейнами SafeSlot, а верхній слот можна легко звільнити за допомогою Q-Release Slim. Швидке заряджання USB-пристроїв Цей накопичувач прискорює передачу даних на швидкості до 20 Гбіт/с.

Він також оснащений функцією швидкої зарядки Quick Charge 4+, яка дозволяє швидко зарядити дисплей, планшет або мобільний телефон потужністю до 30 Вт. Надійна конструкція живлення Розроблений для задоволення потреб багатоядерних процесорів, ProArt X870E-Creator WiFi має 16(80A)+2(80A)+2 каскадів живлення, які об'єднують MOSFET з високою та низькою потужністю та драйвери в пакети, розраховані на 80 ампер кожен.

Така конфігурація забезпечує оптимальну подачу живлення, ефективність, стабільність і продуктивність як для поточних, так і для майбутніх процесорів AMD. Динамічний перемикач OC Dynamic OC Switcher максимізує продуктивність процесора, дозволяючи встановлювати порогові значення струму і температури для автоматичного перемикання між ручним оверклокінгом для важких багатопотокових робочих навантажень і режимом Precision Boost Overdrive для однопотокових завдань.

Нова функція Overclocking Load Guard також має вдосконалений механізм миттєвого захисту від перенапруги, щоб запобігти збоям у роботі системи під час розгону. Core Flex Core Flex дає змогу вийти за рамки існуючих обмежень, дозволяючи керувати енергоспоживанням і температурою у новий креативний спосіб.

У найпростішій формі ви можете дозволити системі працювати без обмежень під час невеликих навантажень і встановити точки зупинки, щоб поступово знижувати енергоспоживання при підвищенні температури.

Але система є надзвичайно адаптивною, підтримуючи безліч функцій, керованих користувачем, які можуть маніпулювати параметрами незалежно, щоб ви могли налаштувати продуктивність процесора за власним бажанням. Покращення PBO Технологія AMD Precision Boost Overdrive (PBO) розширює бюджет струму та напруги процесора для збільшення продуктивності.

Агресивно налаштовуючи параметри PBO, цей алгоритм AMD може використовувати надійну систему живлення материнської плати для ще більшого підвищення продуктивності. Пам'ять ProArt X870E-Creator WiFi підвищує продуктивність DDR5, надаючи можливості для розгону, які в іншому випадку були б заблоковані, незалежно від того, чи маєте ви справу з високошвидкісними модулями пам'яті або модулями початкового рівня. Сила DDR5 Для тих, хто хоче випередити стандартні швидкості DDR5*, ProArt X870E-Creator WiFi готовий до комплектів для ентузіастів, завдяки широкій підтримці розширених профілів AMD для розгону (EXPO).

Досвідчені ветерани можуть ще більше підвищити продуктивність за допомогою широкого набору налаштувань в UEFI. ASUS Enhanced Memory Profile (AEMP) Ця ексклюзивна функція прошивки для модулів пам'яті з обмеженнями PMIC автоматично визначає мікросхеми пам'яті у вашому комплекті, а потім представляє оптимізовані профілі частоти, синхронізації та напруги, які ви можете без особливих зусиль застосувати для підвищення продуктивності. PCIe® Slot Q-Release Slim З PCIe Slot Q-Release Slim просто нахиліть карту в бік фіксатора, щоб автоматично витягти її зі слота PCIe.

Це робить оновлення та обслуговування простішим, ніж будь-коли раніше.

Користувачам більше не потрібно возитися з хитромудрою засувкою або навіть натискати кнопку, щоб витягти відеокарту зі слота. M.2 Q-Release Радіатор M.2 оснащений зручним перемикачем для швидкого зняття, що усуває необхідність у крихітних гвинтах під час встановлення твердотільного накопичувача.

Його міцний запірний механізм також забезпечує щільну контактну поверхню, допомагаючи забезпечити надійне відведення тепла для вашого SSD. Новий M.2 Q-Latch Інноваційна засувка ASUS Q-Latch дозволяє легко встановлювати та виймати твердотільний накопичувач M.2 без використання спеціальних інструментів або гвинтів.

Ця конструкція використовує простий механізм фіксації, щоб надійно закріпити накопичувач і акуратно від'єднати його одним натисканням. M.2 Q-Slide Нова розсувна конструкція засувки M.2 підтримує типорозміри 2242, 2260 і 2280 для зручного встановлення пристроїв. Q-антена Завдяки Q-Antenna прикріпити антену WiFi до комп'ютера тепер легко і швидко.

Замість повільного обертання двох кріплень, поки вони остаточно не зафіксуються, вони просто клацають на місці. Менше клопоту та стабільніша робота.

Залишити відгук

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки