Материнcька плата MSI MAG B660M MORTAR DDR4 s1700 B660 4xDDR4 M.2 HDMI DP mATX (911-7D42-049)

Код товару: 251276903
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Підтримка пам'яті
  • Кількість слотів DDR4
  • Максимальний обсяг пам'яті
  • Для процесорів
  • Кількість LAN-портів
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

MSI MSIВиробник

Особливості:

ПЕРЕДОВІ ІНЖЕНЕРНІ РІШЕННЯ

Фахівці MSI мають величезний досвід розробки високопродуктивних материнських плат. Вони відбирають найкращі схеми та компоненти, щоб створювати пристрої, здатні надійно працювати навіть у найекстремальніших умовах.

Повноцінна підтримка сучасних процесорів

У міру того як процесори стають все більш складними і включають все більше ядер, зростають вимоги до систем їх живлення та охолодження. Інноваційні інженерні рішення, що застосовуються на материнських платах MSI, такі як збільшений радіатор системи живлення, дозволять повністю реалізувати весь швидкісний потенціал найпотужніших процесорів.

Програмне регулювання вентиляторів

Материнські плати MSI дозволяють регулювати всі підключені до них системні та процесорні вентилятори, надаючи користувачеві всю необхідну для цього інформацію в лаконічному візуальному форматі. Щоб швидкість обертання змінювалася автоматично, достатньо вказати 4 порогові значення температури для центрального процесора та материнської плати.

M.2 SHIELD FROZR

Швидкісні SSD можуть знижувати свою продуктивність під високими навантаженнями, щоб уникнути перегріву, тому не завадить додаткове охолодження. На даній материнській платі воно реалізоване як радіатор M.2 Shield Frozr.

Охолодження FROZR AI

Технологія MSI AI ENGINE відстежує температуру процесора та відеокарти та, за допомогою алгоритмів штучного інтелекту, автоматично регулює швидкість системних вентиляторів до оптимального значення.

Система живлення DUET RAIL 12 + 1 + 1

Поєднуючи 8+8-pin роз'єм живлення з фірмовою технологією Core Boost, материнські плати серії MAG готові до найтриваліших ігрових сесій.

Технологія CORE BOOST

Технологія Core Boost — це поєднання преміальної схемотехніки від MSI та цифрового керування живленням, що дає швидше й без спотворень проводити струм до ЦП із хірургічною точністю. Це не просто підтримка багатоядерних процесорів, це створення ідеальних умов для вашого процесора.

ДРУКОВАНА ПЛАТА

Оптимізована конструкція друкованої плати підтримує стабільну передачу сигналів високошвидкісних інтерфейсів.

СЛОТИ PCI-E STEEL ARMOR

Слоти PCI-E Steel Armor посилені сталевими елементами, що дозволяє використовувати масивні відеокарти без ризику пошкодження плати. Крім того, така конструкція слотів забезпечує захист й від електромагнітних перешкод.

Ультимативний захист материнської плати

Два шари заземлення навколо отворів кріплення гарантують захист материнської плати від електростатичних розрядів.

ПОКРАЩЕНА ПРОДУКТИВНІСТ

Високопродуктивні материнські плати MSI мають передову функціональність і технології, які будуть корисними для будь-якого користувача, будь то геймер, професіонал або ентузіаст комп'ютерів.

LIGHTNING GEN 4 M.2

При використанні процесорів Intel Core 12-го покоління, материнські плати MSI B660 підтримують М.2 накопичувачі PCIe Gen 4, швидкість передачі даних яких сягає 64 Гбіт/с.

Сучасні інтерфейси

Материнські плати MSI B660 підтримують сучасні стандарти підключення накопичувачів. Швидкісні інтерфейси дають змогу скоротити очікування та сконцентруватись на продуктивності.

ІНТЕРФЕЙСИ

Високоякісна аудіосистема, передові мережеві контролери, безліч USB-портів та підсвічування Mystic Light – всі ці елементи, реалізовані на материнських платах MSI, дозволяють грати з ще більшим комфортом.

Оптимізація мережного з'єднання для мінімізації лагів

Утиліта LAN Manager може автоматично визначати тип програм, які користуються мережевим підключенням, і надавати найбільший пріоритет найважливішим із них.

Швидкісне підключення до локальної мережі

Порт 2.5G Ethernet дозволяє передавати дані по локальній мережі швидше, ніж при застосуванні широко поширеного обладнання стандарту Gigabit Ethernet. Це чудове рішення для вимогливих користувачів.

Залишити відгук проМатеринcька плата MSI MAG B660M MORTAR DDR4 s1700 B660 4xDDR4 M.2 HDMI DP mATX (911-7D42-049)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки