Материнcька плата ASUS PRIME J4005I-C Celeron DC 2.7GHz 2xDDR4 M.2 HDMI D-Sub LVDS mITX (90MB0W90-M0EAY1)

Код товару: 251228703
Материнcька плата ASUS PRIME J4005I-C Celeron DC 2.7GHz 2xDDR4 M.2 HDMI D-Sub LVDS mITX (90MB0W90-M0EAY1)
  • 3 599 кешбек 17,10
Гарантія: 3 роки
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
    • Meest
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
    • УкрПошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Підтримка пам'яті
  • Максимальний обсяг пам'яті
  • Вбудований процесор
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Asus AsusВиробник

Особливості:

Якість, перевірена часом

ASUS є передовим світовим виробником материнських плат, відомим своїми творчими підходами до вирішення інженерних задач. Системні плати ASUS створені на базі високоякісних компонентів і проходять вичерпні тестування, що перевершують за обсягами галузеві стандарти. Готові плати перевіряються на сумісність із більш ніж 1000 компонентами і пристроями та піддаються комплексним випробуванням протягом не менш ніж 8000 годин. Тому ви можете бути впевнені, що плати ASUS стабільно працюватимуть у будь-яких умовах і з будь-якими програмами. Вибираючи ASUS, ви також отримуєте свободу вибору найкращих комплектуючих, що будуть бездоганно працювати з вашою материнською платою.

Комплексний захист

Материнські плати ASUS можуть похвалитися довгим терміном служби за рахунок технології 5X Protection II, яка охоплює цілу низку інженерних рішень, призначених для захисту від електричних перевантажень, корозії, електростатичних розрядів та інших неприємностей.

LANGuard

Роз'єм дротової мережі на цій материнській платі оснащується спеціальним захистом від статичної електрики та перепадів напруги.

Захист від стрибків напруги

Ексклюзивне схемне рішення з вбудованими регуляторами напруги для захисту чипсета, портів та аудіопідсистеми від несподіваних стрибків напруги в мережі або в блоці живлення.

Захист DRAM від перевантаження

Для запобігання перевантаженню за струмом та коротким замиканням на материнській платі використовуються вбудовані запобіжники. Вони захищають усі компоненти пристрою, починаючи з периферійних роз'ємів і закінчуючи слотами пам'яті.

Задня панель із нержавіючої сталі

Задня панель материнських плат ASUS виготовляється з нержавіючої сталі, покритої тонким шаром оксиду хрому, який володіє антикорозійними властивостями. Завдяки цьому вона може похвалитися довгим терміном служби.

ESD Guards

Для захисту від електростатичного розряду ASUS використовує спеціальну захисну схему, здатну витримувати розряд до 10 кВ через повітря і до 6 кВ при контакті.

Гарантована сумісність

У рамках програми сертифікації фахівці перевіряють велику кількість компонентів на сумісність із материнськими платами ASUS, що дозволяє гнучко вибирати конфігурацію майбутнього комп’ютера.

Широка сумісність

У списку сумісності моделей серії Prime можна знайти тисячі різних пристроїв, включно з довгим переліком модулів пам’яті. А це означає мінімум проблем під час самостійного складання комп’ютера на основі цих материнських плат.

Обирайте ASUS!

Плати розширення та інші компоненти ASUS є ідеальним доповненням до материнської плати Prime H110M-P, оскільки ви можете не сумніватися в їх повній сумісності між собою.

Найвища надійність

Материнські плати ASUS – високонадійні продукти. Кожен екземпляр піддається різноманітним тестам протягом більш ніж 8000 годин, тому їхня надійність перевершує вимоги галузевих стандартів.

Підтримка інтерфейсу M.2 (до 8 Гбіт/с)

Використовуючи дві лінії PCI Express 2.0/1.0, роз’єм M.2 забезпечує швидкість передачі даних до 8 Гбіт/с. Він ідеально підходить для підключення сучасних твердотільних накопичувачів.

Порти USB 3.1 Gen 1 на передній панелі

У материнських платах ASUS пропонується комфортна підтримка інтерфейсу USB 3.1 Gen 1. Із цією моделлю користувач отримує відразу чотири таких портів на передній панелі системного блоку. Кожен із них забезпечить у декілька разів більшу пропускну спроможність у порівнянні з USB 2.0!

Безпечний монтаж

Для мінімізації ризику пошкоджень або коротких замикань в процесі встановлення материнської плати в комп’ютерний корпус навколо її монтажних отворів створені «безпечні зони», в яких немає ніяких компонентів.

Q-DIMM

Слоти пам'яті оснащуються зручними односторонніми фіксаторами. Завдяки їм встановлювати та вивільняти модулі пам'яті не складає ніяких труднощів!

Зручний у роботі інтерфейс UEFI BIOS

На відміну від традиційних BIOS-систем ASUS UEFI BIOS має графічний інтерфейс із підтримкою миші. Він має режими для новачків і ентузіастів.

AI Suite 3

Всі ексклюзивні функції й технології ASUS тепер доступні за допомогою єдиного програмного інтерфейсу ASUS AI Suite 3. З його допомогою можна здійснювати розгін комп’ютера, керувати параметрами енергоспоживання й вентиляторами, змінювати напруги та стежити за станом системи. Єдиний інтерфейс позбавляє користувача від необхідності перемикатися між дюжиною різних утиліт.

Залишити відгук проМатеринcька плата ASUS PRIME J4005I-C Celeron DC 2.7GHz 2xDDR4 M.2 HDMI D-Sub LVDS mITX (90MB0W90-M0EAY1)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки