Материнcька плата ASUS ROG STRIX B650E-I GAMING WIFI sAM5 B650 2xDDR5 M.2 HDMI WiFi BT mITX (90MB1BI0-M0EAY0)
Материнcька плата ASUS ROG STRIX B650E-I GAMING WIFI sAM5 B650 2xDDR5 M.2 HDMI WiFi BT mITX (90MB1BI0-M0EAY0) - Прев'ю фото №1
Материнcька плата ASUS ROG STRIX B650E-I GAMING WIFI sAM5 B650 2xDDR5 M.2 HDMI WiFi BT mITX (90MB1BI0-M0EAY0) - Прев'ю фото №2
Материнcька плата ASUS ROG STRIX B650E-I GAMING WIFI sAM5 B650 2xDDR5 M.2 HDMI WiFi BT mITX (90MB1BI0-M0EAY0) - Прев'ю фото №3
Материнcька плата ASUS ROG STRIX B650E-I GAMING WIFI sAM5 B650 2xDDR5 M.2 HDMI WiFi BT mITX (90MB1BI0-M0EAY0) - Прев'ю фото №4
Материнcька плата ASUS ROG STRIX B650E-I GAMING WIFI sAM5 B650 2xDDR5 M.2 HDMI WiFi BT mITX (90MB1BI0-M0EAY0) - Прев'ю фото №5
Материнcька плата ASUS ROG STRIX B650E-I GAMING WIFI sAM5 B650 2xDDR5 M.2 HDMI WiFi BT mITX (90MB1BI0-M0EAY0) - Прев'ю фото №6
Материнcька плата ASUS ROG STRIX B650E-I GAMING WIFI sAM5 B650 2xDDR5 M.2 HDMI WiFi BT mITX (90MB1BI0-M0EAY0) - Прев'ю фото №7

Материнcька плата ASUS ROG STRIX B650E-I GAMING WIFI sAM5 B650 2xDDR5 M.2 HDMI WiFi BT mITX (90MB1BI0-M0EAY0)

  • 13 929 кешбек 120,69
Гарантія: 3 роки
    • Нова пошта
    • Самовывоз из отделения/почтомата За тарифами перевізника
      Курьерская доставка За тарифами перевізника
    • Meest
    • Самовывоз из отделения/почтомата За тарифами перевізника
      Курьерская доставка За тарифами перевізника
    • УкрПошта
    • Самовывоз из отделения/почтомата За тарифами перевізника
      Курьерская доставка За тарифами перевізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Може вас зацікавити

Характеристики

  • Підтримка пам'яті
  • Максимальна частота пам'яті
  • Кількість слотів DDR5
  • Максимальний обсяг пам'яті
  • Для процесорів
  • AMD
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Asus AsusВиробник

Особливості:

M.2 Q-LATCH

Інноваційне кріплення Q-Latch спрощує встановлення й вивільнення SSD-накопичувачів формату M.2 – для цього не потрібні спеціальні інструменти. Конструкція кріплення передбачає механізм фіксації накопичувача у слоті M.2 без використання традиційних гвинтів.

КНОПКА BIOS FLASHBACK

Завдяки функції BIOS FlashBack користувачам потрібно лише завантажити останню версію UEFI BIOS на USB-накопичувач із файловою системою FAT32, підключити живлення до материнської плати, вставити USB-накопичувач у порт плати й натиснути розташовану на ній кнопку. Для використання цієї функції не потрібні навіть процесор і модулі пам'яті.

КНОПКА FLEXKEY

Стандартне налаштування кнопки FlexKey – перезавантаження комп’ютера, проте її можна запрограмувати на завантаження в безпечному режимі або прямий вхід в інтерфейс BIOS.

Q-LED

Чотири індикатори дозволяють із легкістю визначити, який саме компонент може бути причиною неполадок у роботі комп’ютера.

НЕПЕРЕВЕРШЕНА ПРОДУКТИВНІСТЬ

Щоб бути на рівні з повнорозмірними платами, ROG Strix B650E-I оснащена потужною системою живлення та тихим рішенням для охолодження, яка надає їй чудовий запас потужності для досягнення більш високих частот. Але це не все, якщо говорити про швидкість: пам’ять, відеокарти та накопичувачі можуть працювати блискавично завдяки підтримці стандартів DDR5 та PCIe 5.0.

PCIE 5.0

Плата Strix B650E-I пропонує широку підтримку цього нового стандарту, забезпечуючи пропускну здатність, необхідну для підключення найшвидших твердотільних накопичувачів і відеокарт. Слот PCIe x16 підтримує встановлення відеокарт з інтерфейсом PCIe 5.0. Щоб витримати вагу масивних компонентів, він має посилену конструкцію (технологія SafeSlot). Один слот M.2 на платі завдяки підтримці PCIe 5.0 забезпечує неймовірну швидкість читання та запису даних до 16 ГБ/с, тоді як інший (з інтерфейсом PCIe 4.0) може працювати на швидкості до 8 ГБ/с.

DYNAMIC OC SWITCHER

Виконання завдань, які використовують невелику кількість потоків, здатна значно прискорити технологія AMD Precision Boost Overdrive (PBO), але ось частоту всіх ядер можна підвищити за допомогою традиційного розгону. Функція Dynamic OC Switcher дозволяє вмикати технологію PBO або використовувати бажані налаштування на основі струму чи температури процесора. Core Flex і PBO можуть працювати в тандемі з Dynamic OC Switcher, додатково підвищуючи продуктивність процесора.

CORE FLEX

Функція Core Flex дає можливість заходити за встановлені обмеження ще далі, завдяки керуванню параметрами струму, потужності та температури новими креативними способами. Наприклад, ви можете дати змогу працювати системі без обмежень під час інтенсивних обчислень і встановити контрольні точки, щоб поступово зменшувати енергоспоживання в міру підвищення температури. Але ця система надзвичайно адаптивна й підтримує численні керовані функції, які можуть незалежно маніпулювати параметрами, щоб ви могли змінювати продуктивність процесора на свій розсуд.

PBO ENHANCEMENT

Технологія AMD Precision Boost Overdrive (PBO) збільшує граничні параметри струму й напруги для максимального розгону процесора. З використанням агресивних параметрів PBO алгоритм AMD визначає надійне рішення живлення компонентів материнської плати для ще більшого підвищення продуктивності.

СУЧАСНІ ІНТЕРФЕЙСИ

Незважаючи на свою компактність, Strix B650E-I пропонує широкий перелік інтерфейсів підключення, зокрема підтримує дротові та бездротові мережі, що працюють на швидкості понад 1 Гбіт/с. Плата також оснащена високоякісною аудіосистемою на основі вдосконаленого кодека SupremeFX.

МАСИВ РАДІАТОРІВ VRM

Силові елементи плати розміщені під великими радіаторами, які доповнює тиха система охолодження, що забирає повітря від компонентів та відводить тепло вгору через вентильовану верхню частину. Таким чином зона VRM залишатиметься прохолодною навіть у корпусах із обмеженим повітряним потоком.

ТЕРМОПРОКЛАДКИ

Між силовими елементами та радіаторами встановлено високоякісні термопрокладки, які допомагають покращити теплопередачу та знизити робочу температуру в області системи живлення.

РАДІАТОР M.2

Слот M.2 на платі оснащений великим радіатором для відведення теплоти від SSD NVME. Таким чином він зможе показати свою максимальну продуктивність без загрози перегрівання.

РОЗ'ЄМ ПРОЦЕСОРНОГО ВЕНТИЛЯТОРА

Окрема пара роз'ємів для зручного підключення процесорних вентиляторів із будь-яким методом регулювання швидкості обертання.

РОЗ'ЄМ ВЕНТИЛЯТОРІВ СРО

Окремий роз’єм PWM/DC для комплексних рідинних систем охолодження.

РОЗ'ЄМ ВЕНТИЛЯТОРІВ (4-КОНТ.)

Вентиляторний роз’єм плати підтримує автоматичне визначення типу вентилятора (регулювання за ШІМ або напругою).

СУЧАСНІ ІНТЕРФЕЙСИ

Незважаючи на свою компактність, Strix B650E-I пропонує широкий перелік інтерфейсів підключення, зокрема підтримує дротові та бездротові мережі, що працюють на швидкості понад 1 Гбіт/с. Плата також оснащена високоякісною аудіосистемою на основі вдосконаленого кодека SupremeFX.

WI-FI 6E

Вбудований модуль стандарту Wi-Fi 6E використовує переваги нового діапазону частот у 6 ГГц та до семи каналів 160 МГц, що забезпечують надвисоку швидкість бездротової передачі даних покращену пропускну здатність і надійну роботу в умовах великої кількості одночасно підключених клієнтів.

Контролер 2.5G Ethernet від Intel

Вбудований контролер 2.5G Ethernet від Intel дозволяє збільшити швидкість дротового підключення до мережі. Результат: онлайн-ігри без лагів, трансляції відеороликів без пауз, передача файлів без тривалого очікування.

SUPREMEFX

ROG SupremeFX – це унікальна комбінація апаратного та програмного забезпечення для високоякісного звуку. На платі Strix B650E-I вона використовує кодек ALC4080 для відтворення звуку з характеристиками 32 біти, 384 кГц на всіх каналах. Роз’єм на передній панелі підключено до вбудованого підсилювача Savitech, здатного обслуговувати різноманітні геймерські гарнітури та Hi-Fi навушники.

ІЗОЛЯЦІЯ ЗВУКОВОГО ТРАКТУ

Спеціально розроблена схема розведення доріжок зменшує електромагнітні перешкоди від материнської плати та підключених до неї пристроїв.

ПІДСИЛЮВАЧ SAVITECH SV3H712

Інтегрований підсилювач Savitech значно покращує коефіцієнт нелінійних спотворень і шуму (THD+N) – з 72 до 83 дБ, завдяки чому звук стає чистішим.

ВИСОКОЯКІСНІ АУДІОКОНДЕНСАТОРИ

Високоякісні компоненти забезпечують більш тепле й природне звучання, сприяючи найвищій якості звуку.

ЯСКРАВИЙ СТИЛЬ

Виконана у стриманому стилі з чорними кожухами та чорною друкованою платою, Strix B650-I є міцною основою для складання майже будь-якої ігрової системи, особливо якщо її поєднати з широким спектром пропозицій в екосистемі ROG.

У СТИЛІ ROG STRIX

Сітчаста текстура на масиві радіаторів VRM та шліфована обробка можуть здатися мінімалістичними за стандартами Strix, але дизайн B650E-I не можна назвати невиразним: вона гордо демонструє металевий логотип ROG на кожусі інтерфейсів, а також тонкі рожеві акценти, що додають її стилю прості, проте унікальні штрихи.

СУМІСНІСТЬ ІЗ КУЛЕРАМИ

ROG Strix B650E-I має таке ж розташування монтажних отворів, як і плати для платформи AM4, тому вона зворотно сумісна з багатьма існуючими кулерами, включаючи всі відповідні рідинні системи охолодження від ASUS і ROG.

ЕКОСИСТЕМА ROG STRIX

До серії ROG Strix входить широкий асортимент продукції для геймерів: відеокарти, рідинні системи охолодження, корпуси, мишки, клавіатури, які об’єднують єдиний стиль і висока якість.

УТИЛІТИ

Налаштуйте свою систему за допомогою набору інтуїтивно зрозумілих програмних утиліт та мікропрограм, які дозволять отримати максимальну продуктивність та налаштувати параметри плати на свій смак.

ДВОСТОРОННЄ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНЕ ШУМОЗАГЛУШЕННЯ

Ця функція використовує величезну базу даних глибокого навчання, щоб вилучити із вхідного чи вихідного звуку понад 5 мільйонів типів фонових шумів, і ніщо не заважатиме спілкуванню під час ігор або дзвінків.

AI NETWORKING

Технологія GameFirst VI оптимізує роботу мережі шляхом виділення смуги пропускання в режимі реального часу на основі сценаріїв використання програм і відповіднихалгоритмів навчання.

UEFI BIOS

Інтерфейс UEFI BIOS у стилі ROG надає все необхідне для налаштування, розгону та моніторингу системи, створеної на основі сучасних процесорів. Він має режими для новачків і досвідчених користувачів.

AI SUITE 3

Практично всі функції материнської плати доступні через панель керування AI Suite 3. З їхньою допомогою можна легко налаштувати різні комп’ютера, щоб досягти ідеального балансу між швидкістю, енергоспоживанням, ефективністю охолодження та рівнем шуму.

SONIC STUDIO III

Новітня версія програмного забезпечення Sonic Studio вміє відтворювати віртуальний просторовий звук на базі функції моделювання сприйняття звуку (HRTF*) при використанні шолома. Наявний у ньому еквалайзер дає можливість гнучко налаштовувати параметри звучання на свій смак.

DTS SOUND UNBOUND

Функція DTS Sound Unbound, реалізована в материнських платах ROG Strix B650E, дозволяє створити неймовірний звук в іграх та інших розважальних програмах, забезпечуючи приголомшливий ефект присутності. Використовуючи можливості технології просторового звучання Windows Sonic, DTS Sound Unbound формує звук у віртуальному тривимірному просторі, щоб ви опинилися центрі звукового ландшафту.

AIDA64

До материнської плати ROG Strix B650E-I супроводжує шестиденна передплата на AIDA64 Extreme – інструмент, який дозволяє отримати докладну інформацію про апаратне та програмне забезпечення, а також протестувати продуктивність усієї системи або окремих її компонентів. AIDA64 Extreme має функцію моніторингу та діагностики для визначення й запобігання апаратним проблемам. Усі важливі показники системи – напругу, температуру, швидкість вентиляторів – можна відстежувати в режимі реального часу на моніторі або на спеціальних дисплеях чи РК-панелях комплексної системи водяного охолодження ROG.

ARMOURY CRATE

Armoury Crate – це єдиний центр керування ігровими пристроями. У його інтуїтивно зрозумілому інтерфейсі представлені різні налаштування, пов’язані з підсвічуванням, наприклад, можна задати візуальні ефекти й синхронізувати їх між різними пристроями за допомогою технології Aura Sync. За допомогою інструменту Fan Xpert4 користувач отримує повний контроль над роботою вентиляторів, помпи або комплексної системи водяного охолодження.

Залишити відгук

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки