Материнcька плата ASUS PRIME B660M-A D4-CSM s1700 B660 4xDDR4 M.2 HDMI DP mATX CSM (90MB19K0-M1EAYC)
Материнcька плата ASUS PRIME B660M-A D4-CSM s1700 B660 4xDDR4 M.2 HDMI DP mATX CSM (90MB19K0-M1EAYC) - Прев'ю фото №1
Материнcька плата ASUS PRIME B660M-A D4-CSM s1700 B660 4xDDR4 M.2 HDMI DP mATX CSM (90MB19K0-M1EAYC) - Прев'ю фото №2
Материнcька плата ASUS PRIME B660M-A D4-CSM s1700 B660 4xDDR4 M.2 HDMI DP mATX CSM (90MB19K0-M1EAYC) - Прев'ю фото №3
Материнcька плата ASUS PRIME B660M-A D4-CSM s1700 B660 4xDDR4 M.2 HDMI DP mATX CSM (90MB19K0-M1EAYC) - Прев'ю фото №4
Материнcька плата ASUS PRIME B660M-A D4-CSM s1700 B660 4xDDR4 M.2 HDMI DP mATX CSM (90MB19K0-M1EAYC) - Прев'ю фото №5
Материнcька плата ASUS PRIME B660M-A D4-CSM s1700 B660 4xDDR4 M.2 HDMI DP mATX CSM (90MB19K0-M1EAYC) - Прев'ю фото №6

Материнcька плата ASUS PRIME B660M-A D4-CSM s1700 B660 4xDDR4 M.2 HDMI DP mATX CSM (90MB19K0-M1EAYC)

  • 5 079 кешбек 42,69
Гарантія: 3 роки
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перевізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перевізника
    • Meest
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перевізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перевізника
    • УкрПошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перевізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перевізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Може вас зацікавити

Характеристики

  • Підтримка пам'яті
  • Максимальна частота пам'яті
  • Кількість слотів DDR4
  • Максимальний обсяг пам'яті
  • Підтримка XMP
  • Для процесорів
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Asus AsusВиробник

Особливості:

ГНУЧКІСТЬ НАЛАШТУВАННЯ

Материнські плати серії Prime B660 пропонують гнучкі засоби налаштування різних параметрів комп'ютера, щоб адаптувати його продуктивність до поточних завдань.

UEFI BIOS

Інтерфейс UEFI BIOS надає все необхідне для налаштування, розгону та моніторингу системи, створеної на основі сучасних процесорів. Він має режими для новачків і досвідчених користувачів.

Тонке налаштування

Режим Advanced в UEFI BIOS призначений для тонкого налаштування системи та пропонує вбудовану функцію пошуку параметрів. Оптимізуйте параметри комп'ютера, зберігайте профілі з налаштуваннями, розганяйте компоненти, щоб повністю реалізувати потенціал процесора.

Легке й швидке налаштування

У спрощеному режимі EZ Mode виводяться основні параметри, статистика й майстри для покрокового налаштування системи. Він ідеально підходить для швидкого початкового налаштування комп’ютера.

ОХОЛОДЖЕННЯ

Щоб забезпечити стабільну роботу комп'ютера під високими навантаженнями, материнські плати серії Prime B660 наділені численними радіаторами та роз'ємами для вентиляторів.

Радіатор M.2

Радіатором пасивного охолодження зводить до мінімуму ймовірність падіння продуктивності SSD через температурний троттлінг. Радіатор кріпиться за допомогою невипадних гвинтів.

Інженерні рішення

Материнські плати серії Prime B660 забезпечують усебічний контроль роботи вентиляторів як за допомогою інтерфейсу утиліти Fan Xpert 2+, так і через UEFI BIOS.

ШВИДКОДІЯ

Материнські плати ASUS серії Prime B660 призначені для нових процесорів Intel® 12-го покоління, які пропонують ще більше обчислювальних ядер і пропускної здатності інтерфейсів. Моделі ASUS B660 пропонують якісну систему живлення, ефективне охолодження та сучасні інтерфейси, щоб розкрити всі переваги новітніх процесорів.

Посилена підсистема живлення

Новітні багатоядерні процесори Intel Core 12-го покоління вимагають високої потужності електроживлення, саме тому материнська плата PRIME B660M-A D4 оснащена підсистемою, здатною забезпечити належні параметри живлення й стабільну роботу комп'ютера навіть у найбільш вимогливих до ресурсів завданнях.

Роз’єм ProCool

Цей 8-контактний роз'єм підключає 12-вольтну шину блоку живлення безпосередньо до процесора. Він має ексклюзивну конструкцію з повнотілими контактами, які здатні витримувати високу силу струму.

DDR4 5333 (розгін)

Для досягнення максимальної пропускної здатності підсистеми пам'яті було запропоновано нове рішення. Технологія ASUS OptiMem II означає використання оптимізованого розведення слотів пам'яті в певному шарі друкованої плати з метою зменшення довжини доріжок, а також додаткові зони екранування для усунення електромагнітних наведень.

ASUS OptiMem II

Для досягнення максимальної пропускної здатності підсистеми пам'яті було запропоновано нове рішення. Технологія OptiMem II означає використання оптимізованого розведення слотів пам'яті в певному шарі друкованої плати з метою зменшення розміру перехідного отвору, а також додаткові зони екранування для усунення електромагнітних наведень.

Переваги ASUS OptiMem II

Два слоти M.2 (до 64 Гбіт/с)

Prime B660M-A D4 оснащена двома слотами M.2 з інтерфейсом PCIe® 4.0, що забезпечує швидкість передачі даних до 64 Гбіт/с. Вони ідеально підходять для підключення високошвидкісних твердотільних накопичувачів, які дозволяють значно прискорити стартове завантаження операційної системи й запуск програм.

Слот PCIe 4.0

Материнські плати ASUS B660 розроблені спеціально для процесорів Intel® Core™ 12-го покоління та обладнані слотом PCIe®  4.0 для підключення новітніх відеокарт. Висока пропускна здатність нового інтерфейсу відповідає вимогам функціональних систем, які легко впораються з найвищими навантаженнями.

ПЕРСОНАЛІЗАЦІЯ

Інженери ASUS приділяють особливу увагу деталям, які впливають на комфорт користувача, тому для забезпечення якісного звуку у платах серії Prime B660 застосовується ексклюзивний аудіокодек з гнучкими налаштуваннями, а візуальні ефекти повноколірного підсвічування легко персоналізувати.

Aura Sync

Серйозний тюнінг продуктивності системи заслуговує відповідної естетики. Ексклюзивність системи, створеної для ентузіастів, підкреслить вбудована система підсвічування ASUS Aura. Крім того, до материнської плати можна підключати стандартні світлодіодні стрічки, для чого вона оснащена окремими роз’ємами. Система підсвічування може працювати в декількох режимах і синхронізуватися з іншими пристроями, що підтримують технологію Aura.

Залишити відгук

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки