Материнcька плата ASUS PRO A520M-C II/CSM sAM4 A520 2xDDR4 HDMI D-Sub DP DVI mATX (90MB18F0-M0EAYC)
Материнcька плата ASUS PRO A520M-C II/CSM sAM4 A520 2xDDR4 HDMI D-Sub DP DVI mATX (90MB18F0-M0EAYC) - Прев'ю фото №1
Материнcька плата ASUS PRO A520M-C II/CSM sAM4 A520 2xDDR4 HDMI D-Sub DP DVI mATX (90MB18F0-M0EAYC) - Прев'ю фото №2
Материнcька плата ASUS PRO A520M-C II/CSM sAM4 A520 2xDDR4 HDMI D-Sub DP DVI mATX (90MB18F0-M0EAYC) - Прев'ю фото №3
Материнcька плата ASUS PRO A520M-C II/CSM sAM4 A520 2xDDR4 HDMI D-Sub DP DVI mATX (90MB18F0-M0EAYC) - Прев'ю фото №4
Материнcька плата ASUS PRO A520M-C II/CSM sAM4 A520 2xDDR4 HDMI D-Sub DP DVI mATX (90MB18F0-M0EAYC) - Прев'ю фото №5
Материнcька плата ASUS PRO A520M-C II/CSM sAM4 A520 2xDDR4 HDMI D-Sub DP DVI mATX (90MB18F0-M0EAYC) - Прев'ю фото №6

Материнcька плата ASUS PRO A520M-C II/CSM sAM4 A520 2xDDR4 HDMI D-Sub DP DVI mATX (90MB18F0-M0EAYC)

Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Може вас зацікавити

Характеристики

  • Підтримка пам'яті
  • Максимальна частота пам'яті
  • Кількість слотів DDR4
  • Максимальний обсяг пам'яті
  • Для процесорів
  • AMD
  • Кількість LAN-портів
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Asus AsusВиробник

Особливості: ASUS Corporate Stable Model ASUS Corporate Stable Model (CSM) - це комерційна програма, розроблена для забезпечення стабільної та надійної роботи материнських плат.

Пропонується підтримка до 36 місяців життєвого циклу продукту та 6-місячне повідомлення про завершення терміну експлуатації, щоб забезпечити достатній час для підготовки вашої організації до переходу на нові продукти.

Кожна материнська плата ASUS CSM постачається з ASUS Control Center Express - програмним забезпеченням серверного рівня для керування ІТ-інфраструктурою. ASUS Control Center Express ASUS Control Center Express - це інтегроване програмне забезпечення для моніторингу та управління ІТ, призначене для прискорення розгортання, спрощення ІТ-операцій і підвищення продуктивності завдяки комплексному контролю та зручним функціям.

ASUS Control Center Express сумісний з більш ніж 100 материнськими платами ASUS, забезпечуючи високоякісне рішення з оптимізованою сукупною вартістю володіння для потреб вашого бізнесу. Материнська плата для бізнесу з міжнародною сертифікацією Материнські плати ASUS для бізнесу перевірено на практиці, їхня якість перевершує галузеві стандарти.

Сертифіковані багатьма міжнародними організаціями з безпеки та захисту навколишнього середовища, материнські плати ASUS для бізнесу забезпечують надійне, безпечне та екологічне рішення, що робить їх ідеальним вибором для вашого бізнесу. Рішення для усунення несправностей від ASUS Налагоджувальний роз'єм ASUS Debug - це 10-контактний роз'єм з низькою кількістю контактів (LPC) для підключення до налагоджувальних плат для більш швидкого та ефективного усунення несправностей материнської плати.

Підключивши налагоджувальну карту ASUS Debug Card, адміністратори можуть переглядати коди помилок і налагодження на вбудованому РК-дисплеї, а також отримати краще уявлення про процеси ініціалізації та відновлення.

Материнські плати ASUS для бізнесу надають повне рішення для усунення несправностей, роблячи масове виробництво швидшим і економічно ефективнішим. Тест надійності 24/7 Оптимізована для цілодобової роботи, материнська плата тестується при температурі до 45°C і відносній вологості до 80%, щоб гарантувати, що вона може працювати в різних температурно-вологісних умовах у різних місцях. Вологозахисне покриття Інноваційне вологостійке покриття захищає материнську плату у вологих приміщеннях, таких як фабрики, бібліотеки, центри обробки даних та інтернет-кафе.

Воно також мінімізує внутрішню корозію, запобігаючи налипанню та міграції вологи, продовжуючи термін служби материнської плати.

Залишити відгук

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки