М`ясорубка Panasonic MK-GX1710KTQ
М`ясорубка Panasonic MK-GX1710KTQ - Превью фото №1
М`ясорубка Panasonic MK-GX1710KTQ - Превью фото №2
М`ясорубка Panasonic MK-GX1710KTQ - Превью фото №3
М`ясорубка Panasonic MK-GX1710KTQ - Превью фото №4
М`ясорубка Panasonic MK-GX1710KTQ - Превью фото №5

М`ясорубка Panasonic MK-GX1710KTQ

  • 6 999 кэшбек 228,50
Гарантия: 1 год
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату По тарифам перевозчика
      Кур'єрська доставка По тарифам перевозчика
    • Meest
    • Самовивіз з відділення/поштомату По тарифам перевозчика
      Кур'єрська доставка По тарифам перевозчика
    • УкрПошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату По тарифам перевозчика
      Кур'єрська доставка По тарифам перевозчика
  • Нашли дешевле?
  • Нашли дешевле?

    Если вы нашли этот товар дешевле – сообщите нам об этом!

Может вас заинтересовать

Характеристики

  • Перфорированные диски
  • Максимальная мощность
  • Страна регистрации бренда
* Описание, характеристики и изображения товара могут изменяться без уведомления

Описание товара

Производитель Panasonic PanasonicПроизводитель

Ідеальне подрібнення м’яса. М’ясорубка оснащена потужним мотором на 1700 Вт та виготовленими в Японії різальним ножем, що дозволяє ефективно подрібнювати м’ясо.

У комплекті насадки для приготування різноманітних страв. Подрібніть більше м’яса швидше Поєднання спеціально розробленого леза та технології двигуна Panasonic ще більше підвищує продуктивність подрібнення м’яса.

Мотор потужністю 1700 Вт якісно подрібнює м’ясо, забезпечуючи продуктивність до 3,0 кг/хв. Подрібніть більше м’яса за один раз Глибокий лоток для м’яса полегшує використання приладу в той момент, коли необхідно перекрутити велику кількість м’яса. Ріжучий ніж створений для чистої нарізки м’яса У Японії поширена техніка нарізування інгредієнтів - тягнути ніж під час різання.

Це допомагає різати максимально чисто, оскільки використовується найгостріша частина ножа.

Вигнутий край ріжучого ножа може досягти такого ж ефекту.

Крім того, незначна опуклість леза, як на традиційних японських мечах, допомагає краще пронизувати м’ясо. Збережіть смак та поживні речовини Загалом чистий зріз під час нарізки м’яса є одним із факторів, які впливають на кількість шматочків неправильної форми.

Ріжучий ніж легко розрізає волокна м’яса, щоб мінімізувати непропорційне розрізання і забезпечити однорідність фаршу. Японська майстерність для довговічності Однією з особливостей японських ножів є велика різноманітність форм та розмірів, яка пояснюється вкрай вузькою спеціалізацією кожного окремого ножа.

Така різноманітність стала можливою завдяки використанню передових технологій виробництва.

Ті ж технології використовуються для виробництва лез для м’ясорубок. Насадки, які легко міняти Форма гайки, що фіксує насадку на шнеку, має край, що полегшує утримання та поворот, а також дозволяє легко знімати та замінювати насадку навіть жирними руками.

Оставить отзыв

  • Оценка товара
    Оцените ваше общее впечатление о товаре в целом
  • символов
  • Видео с YouTube
  • Фотографии
  • E-mail оповещение
Только зарегистрированные пользователи могут оставлять отзывы