М`ясорубка Panasonic MK-GX1710KTQ
М`ясорубка Panasonic MK-GX1710KTQ - Прев'ю фото №1
М`ясорубка Panasonic MK-GX1710KTQ - Прев'ю фото №2
М`ясорубка Panasonic MK-GX1710KTQ - Прев'ю фото №3
М`ясорубка Panasonic MK-GX1710KTQ - Прев'ю фото №4
М`ясорубка Panasonic MK-GX1710KTQ - Прев'ю фото №5

М`ясорубка Panasonic MK-GX1710KTQ

  • 6 999 кешбек 228,50
Гарантія: 1 рік
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перевізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перевізника
    • Meest
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перевізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перевізника
    • УкрПошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перевізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перевізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Може вас зацікавити

Характеристики

  • Перфоровані диски
  • Максимальна потужність
  • Країна реєстрації бренду
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Panasonic PanasonicВиробник

Ідеальне подрібнення м’яса. М’ясорубка оснащена потужним мотором на 1700 Вт та виготовленими в Японії різальним ножем, що дозволяє ефективно подрібнювати м’ясо.

У комплекті насадки для приготування різноманітних страв. Подрібніть більше м’яса швидше Поєднання спеціально розробленого леза та технології двигуна Panasonic ще більше підвищує продуктивність подрібнення м’яса.

Мотор потужністю 1700 Вт якісно подрібнює м’ясо, забезпечуючи продуктивність до 3,0 кг/хв. Подрібніть більше м’яса за один раз Глибокий лоток для м’яса полегшує використання приладу в той момент, коли необхідно перекрутити велику кількість м’яса. Ріжучий ніж створений для чистої нарізки м’яса У Японії поширена техніка нарізування інгредієнтів - тягнути ніж під час різання.

Це допомагає різати максимально чисто, оскільки використовується найгостріша частина ножа.

Вигнутий край ріжучого ножа може досягти такого ж ефекту.

Крім того, незначна опуклість леза, як на традиційних японських мечах, допомагає краще пронизувати м’ясо. Збережіть смак та поживні речовини Загалом чистий зріз під час нарізки м’яса є одним із факторів, які впливають на кількість шматочків неправильної форми.

Ріжучий ніж легко розрізає волокна м’яса, щоб мінімізувати непропорційне розрізання і забезпечити однорідність фаршу. Японська майстерність для довговічності Однією з особливостей японських ножів є велика різноманітність форм та розмірів, яка пояснюється вкрай вузькою спеціалізацією кожного окремого ножа.

Така різноманітність стала можливою завдяки використанню передових технологій виробництва.

Ті ж технології використовуються для виробництва лез для м’ясорубок. Насадки, які легко міняти Форма гайки, що фіксує насадку на шнеку, має край, що полегшує утримання та поворот, а також дозволяє легко знімати та замінювати насадку навіть жирними руками.

Залишити відгук

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки