Засіб для підготовки води в акваріумі (стартер) Dajana Start Plus 100 мл DP520A(D035)

Код товару: 250744103
Засіб для підготовки води в акваріумі (стартер) Dajana Start Plus 100 мл DP520A(D035)
  • 86 кешбек 1,08
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Dajana Pet Dajana PetВиробник

Dajana Start Plus - Зменшує вміст хлору, поєднує важкі метали, захищає і сприяє утворенню захисної слизу на шкірі рибок.

Високоякісний засіб, призначений для очищення води з звичайних водопровідних систем, колодязів або поверхневих вод, можна негайно застосовувати для акваріуму без попереднього захисту.

Рекомендується застосовувати Dajana Start Plus не тільки після механічних змін в акваріумі, але й після кожного лікування або доповненої великої кількості води в акваріумі.Багато новачків в акваріумі, діти, а іноді професійні акваріумісти хотіли б запустити рибок в новий акваріум в день його створення.

Не рекомендується цього робити, оскільки неминуча освіта біологічної муті полягає в тому, що вони ще не працюють у фільтральних наповненнях, денітрифікаційних бактерій, у воді можуть бути метали, хлор, хвороботворні організми або різні види паразитів, які принеслися разом з новими рибками та рослинами.

Загалом можна сказати, що будь - яка маніпуляція з рибками викликає стрес, послаблює імунну систему і порушує захисну оболонку.

У цей час тіло рибок чутливе до захворювань, тим більше, якщо запустити тільки що куплених рибок в біологічно неврівноважене Засіб.Звичайно, неможливо досягти біологічної рівноваги в акваріумі за один день, але можна видалити хлор, прискорити ослаблення дії металів, додати до середовища речовини, які позитивно впливають на біоритм.

Саме для цього служить Start+.Професійні акваріуми використовують цей засіб переважно тоді, коли часто замінюють воду в переповнених акваріумах, де рівень риб’ячого хребту та об’єму води становить 1 см риб’ячого хребту мін. 2 л води перевищено у декілька разів.

Start+ також позитивно впливає на вкорочення і початковий ріст щойно посаджених рослин у вашому акваріумі.

Start+ рекомендується застосовувати разом з заспокійливим засобом Aleo Gel.Попередження Цей засіб нешкідливий, і його виготовляють з високоякісної демінералізованої води та інших компонентів.

Засіб упаковане в спеціальні світлопроникні упаковки, що захищають активні речовини.

Незважаючи на це, рекомендується зберігати засіб у темному місці для дітей, які не мають доступу до нього.Дозування: 5 мл на 25 л акваріумної води.

Передозування не є небезпечним для риб, рослин і безхребетних.Виробник: DAJANA PET, s.r.o.

Залишити відгук проЗасіб для підготовки води в акваріумі (стартер) Dajana Start Plus 100 мл DP520A(D035)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки