Засіб для дезінфекції акваріума Dajana Methylen Blue 100 мл DP502A(D049)

Код товару: 250744003
Засіб для дезінфекції акваріума Dajana Methylen Blue 100 мл DP502A(D049)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Dajana Pet Dajana PetВиробник

Dajana Methylen Blue - Високоефективний препарат для дезінфекцій акваріуму.

Його використовують при хворобах акваріумних риб гіродактилезом, скелетозом, триходинозом і хілодонезом.

Ефективно бореться з бактеріальними інфекціями, паразитами, пліснем.Повідомлення: Ichthyophthirius Multifilis, Oodinium, Costia, Tetrahymena, Trichodina.Дуже популярний в акваріумі засіб, особливо для профілактичної обробки риби, наприклад, після трансПереноска, заміни води, годування живим планктоном і т.п.

Якщо концентрація низький, то дуже світлий колір води можна використовувати для обробки ікриних видів риби.

Для лікування рекомендується використовувати МЕТИЛЕНЦУ СІНЬ, щоб продукувати нові риби, ослаблені риби та риба, яка, здається, не в стані дихати.

Для усунення плісені, паразитів і перших стадій бактеріальних інфекцій є потрібне Засіб.

Це вказує на те, що щось не так.Спосіб використання:- Замінити 1⁄2 води свіжою водою.- Зупинити, дістати і продезінфікувати фільтри, їх наповнили і трубки.- Підігріти воду в акваріумі до 28-30o C.- На 1-ий, 3-ий і 6-ий дні, попередньо замінивши 1/2 води, застосуєте повну дозу.- На дев'ятий день можна без заміни води додати 1⁄2 дози FMC і спробувати трохи нагодувати рибок.

Якщо ви споживаєте їжу, продовжуйте годувати її дуже малим дозам, поступово збільшуючи її до вашого звичайного об’єму.- Під час проведення лікування не включати додаткове освітлення, не фільтрувати воду, а тільки подавати велику кількість повітря.

Ні в якому разі не годувати.- Курс лікування потрібно закінчувати, щоб не було рецидивів, що часто трапляється.- Після закінчення лікування, приблизно через 15 днів, застосуйте BIOFILTR для оновлення роботи фільтрів або їх наповнення.- Рекомендуємо також скористатися START+.

Засіб поєднує метали і позитивно впливає на відновлення біоритми у вашому акваріумі.- На закінчення через кілька днів застосуйте ALOE GEL.

Крім того, завдяки цьому виживанню і відновленню захисної слизу рибок стає дедалі важче загоїтися.Синя фарба води незабаром зникне.

На короткий час сповільниться ріст рослин.МЕТИЛЕННУ СІНЬ дуже добре переносить більшість акваріумних рибок.Попередження:Уникайте попадання на одяг — сильно фарбує!Засіб упаковане в спеціальній упаковці, яка захищає від його розкладання на світлі, не дивлячись на це, засоби зберігаєте в темному місці абсолютно недоступним для дітей!Під час роботи дотримуйтесь основних правил гігієни, не їжте, не пийте і не куріть, коли потрапляєте на слизову оболонку — промийте воду і зверніться до лікаря.Виробник: DAJANA PET, s.r.o.

Залишити відгук проЗасіб для дезінфекції акваріума Dajana Methylen Blue 100 мл DP502A(D049)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки