Засіб для дезінфекції акваріумної води Dajana Prevent 100 мл DP506A(D040)

Код товару: 250743803
Засіб для дезінфекції акваріумної води Dajana Prevent 100 мл DP506A(D040)
  • 82 кешбек 1,03
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Dajana Pet Dajana PetВиробник

Dajana Prevent - Високоефективний засіб рекомендується для профілактичної дезінфекції акваріумної води.

Особливо під час годування живим або замороженим кормом (тробники, личинки комара-звонця, дафнії та т.д.) у ваш акваріум можуть потрапити зародки небажаних бактерій та хвороб.

Коли накопичується нова рибка, її шкіра пошкоджується і порушується захисна слиз, коли накопичується в акваріумі.

У таких випадках риба часто страждає від паразитів, плісені та різних хвороб шкіри.Серед професійних акваріумістів цей засіб дуже популярний, оскільки майже всі види акваріумних риб добре переносять його.

У цьому інструменті немає компонента формол, тому він є мало токсичним і його можна використовувати для обробки ікри, мальків, підрослих рибок і маніпуляції з ними.

Дуже добрий засіб Dajana Prevent декорували себе, коли розводили більш чутливі « придонні рибки», наприклад, різні варіанти Ancistr, Pecoli, Loricarii і Sturisa.Рекомендовано наливати дезінфікуючий засіб Dajana Prevent прямо в резервуар для доставки живого корму, у збільшеній концентрації — для дезінфекцій сачків та акваріумної техніки.

При застосуванні засобів в акваріумах « голландського» типу (для розведення головним чином рослин, в яких рибки є доповненням) не має негативного впливу на рослини, а сильнішу концентрацію може лише призупинити їхній ріст.

Після зв'язку ліків з рештою органічної маси у ставку, ефективність засобу радикально зменшується і зовсім не впливає на рослини.

Після застосування ліків не потрібно замінювати воду, якщо перед цим була замінена або якщо її показники оптимальні: вміст азотистих речовин, рН і т.п.

Через деякий час фарбування води зникне сама по собі.Повідомлення: Хоча бактеріостатична і дезінфекційна дія зменшує ріст плісені та морських водоростей, вони не придатні для лікування певних захворювань.

Неправильне використання або незакінчене лікування за допомогою цього легкого засобу може призвести до рецидиву хвороби або утворення стійкості хвороботворних організмів.Призначення: Якщо препарат застосовують для лікувальної ванни, він мусить бути довготривалим.

На 3-й, 6-й, і 9-ий день необхідно додати близько 1/3 стартової дози, збільшити температуру до 28 07C, вимкнути підсвічування, активно подавати повітря.

Під час лікування рибок не годуєте.Попередження: Якщо зараження не було сильним, то дуже ймовірно, що ви вилікуєте рибок за допомогою цього засобу, хоча для цього він не призначений.

У таких випадках рекомендується на 12-ий день лікування додати 1⁄2 дози засобу "FMC" без попереднього заміни води.

У противному разі, якщо хвороба не пройшла, не повторюйте лікування за допомогою цього засобу, а, наприклад, повною дозою « FMC ».

Після лікування рекомендується використовувати « BIOFILTR » і « START+ » для оновлення біоритму у воді.Уникайте попадання на одяг — дуже фарбує!Засіб упаковане в спеціальній упаковці, яка захищає його від розкладання на світлі, не дивлячись на це, засоби зберігаєте в темному місці абсолютно недоступним для дітей!Під час роботи дотримуйтесь основних правил гігієни, не їжте, не пийте і не куріть, коли потрапляєте на слизову оболонку — промийте воду і зверніться до лікаря.Дозування: 5 мл на 50 л акваріумної води.Виробник: DAJANA PET, s.r.o.

Залишити відгук проЗасіб для дезінфекції акваріумної води Dajana Prevent 100 мл DP506A(D040)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки