Sentry PurrScriptions Plus Spring Freesia Shampoo СЕНТРІ ПУРСКРИПШНС ПЛЮС ФРЕЗІЯ шампунь від бліх і кліщів для (SP19732)

Код товару: 250189603
Sentry PurrScriptions Plus Spring Freesia Shampoo СЕНТРІ ПУРСКРИПШНС ПЛЮС ФРЕЗІЯ шампунь від бліх і кліщів для (SP19732)
  • 409 388,55 кешбек 4,86
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

SentryВиробник

Блохи та кліщі — це зовсім не ті вихованці, яким ви будете раді у своєму домі.

Коти та подавально від них не в захваті, тому голосують своїми пухнастими лапами за тетальне знищення паразитів! Вам необхідний тільки один шампунь, щоб ваш улюбленець був щасливий, позбавлений докучливих бліх і кліщів на цілий місяць і блистав доглянутою шерстю — це Sentry PurrScriptions Plus.Шампунь Сентрі Пурскрипшнс Плюс Фрезія можна використовувати для дорослих котів і кошенят віком від 12 тижнів.

Він вбиває бліх, кліщів і яйця бліх завдяки наявності в складі високоефективних інгредієнтів:ПІРЕТРИН — натуральна витяжка з квітів особливого сорту хризантем, інсектицид контактної дії, швидко всмоктується в організм комахи та вражає його нервову систему, порушуючи процес передавання нервових імпульсів, що викликає майже миттєвий параліч («нокдаун»);ПІРИПРАКСІФЕН — регулятор росту паразитів, який вбиває яйця бліх;N-октил біциклогептен дикарбоксивіт — синергіст, не є пестицидом, призначений для посилення дії піретрина та пірипроксифену, що дає змогу навіть за малих доз активних інгредієнтів досягти максимального ефекту в боротьбі з кліщами та бліхами, а також не шкодить здоров'ю вихованця.Чому варто купити шампунь для котів від бліх і кліщів PurrScriptions Plus Spring Freesia:швидко й ефективно вбиває бліх, кліщів;вбиває яйця бліх;тривала пролонгація — стерилізує нових бліх і вбиває їхні яйця впродовж 30 днів;спеціальна формула, безпечна для котів і кошенят від 12 тижнів;чудово очищає, дезодорує шкіру та шерсть;не залишає жирних плям;кондиціонує шерсть, робить її блискучою та шовковистою;з ніжним ароматом квіткової свіжості, який залишається надовго.МЕРИ ЗАПОБІЖНІ 1.

Уважно прочитайте інструкції перед кожним застосуванням. 2. Не використовувати для кошенят віком до 12 тижнів. 3.

НЕ обробляйте свого вихованця кількома засобами від бліх і кліщів одночасно! Передозування небезпечне для здоров'я вашого кота. 4.

Використовуйте НЕ більш ніж 59 мл шампуню для одного купання кота; 5.

Перед використанням шампуню на ослаблених, літніх тваринних, які перебувають на лікуванні, лактувальних і вагітних кішок проконсультуйтеся з ветеринарним лікарем. 6.

Підвищена чутливість може бути спричинена ЛЮБИМ продуктом, що містить пестициди! У разі появи ознак чутливості промийте свого вихованця м'яким шампунем і обполосніть великою кількістю води.

Якщо симптоми не проходять, негайно зверніться до ветеринара. 7. Уникати контакту з очима або одягом.

Залишити відгук проSentry PurrScriptions Plus Spring Freesia Shampoo СЕНТРІ ПУРСКРИПШНС ПЛЮС ФРЕЗІЯ шампунь від бліх і кліщів для (SP19732)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки