VetExpert ВетоСкін (60 капс.Twist off) (BR58266)
VetExpert ВетоСкін (60 капс.Twist off) (BR58266) - Прев'ю фото №1

VetExpert ВетоСкін (60 капс.Twist off) (BR58266)

Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Може вас зацікавити

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник VetExpert VetExpertВиробник

Переваги та характеристики Добавка призначена для собак і котів з дерматологічними розладами, що супроводжуються сухою, тьмяною шерстю, що випадає, та лупою.

Продукт містить збалансований рівень омега-3 й омега-6 жирних кислот з найкращих джерел, а також усі необхідні інгредієнти для покращення функції шкіри.

Доведене зменшення свербежу! Також може використовуватися при атопії.

• Олія огірочника лікарського холодного віджиму – джерело незамінних ненасичених жирних кислот омега-6, таких як лінолева і гамма-ліноленова, що підтримують бар'єрні функції шкіри.

Ці кислоти – частина так званих керамідів, які формують особливі пластини в міжклітинному просторі шкіри і таким чином запобігають її мацерації (проникненню води ззовні між епідермальними клітинами) і трансепідермальній втраті вологи, попереджаючи сухість, лущення, в'ялість шкіри і підтримуючи гарну зволоженість і еластичність.

• Жир риб'ячий – джерело концентрованих ненасичених жирних кислот Омега-3, таких як EPA (ейкозапентаєнова) і DHA (докозагексаєнова), що мають протизапальні та протинабрякові властивості.

Вони також впливають на проникність і еластичність клітинних мембран.

Комбінування з Омега-6 жирними кислотами дозволяє скоротити кількість протизапальних препаратів (включаючи стероїди), широко використовуваних в протизудовій терапії.

• Цинк – найважливіший елемент, який бере участь у процесі загоєння ран – регенерації клітин, яка відіграє провідну роль у лікуванні захворювань шкіри.

Дефіцит цинку – причина серйозних дерматологічних порушень, так званих дерматозів .Вітаміни групи B (B1, B2, B6, B12) грають найважливішу роль в метаболізмі жирних кислот Омега-6 і Омега-3 і підсилюють бар'єрну функцію шкіри.

• Біотин – вітамін групи В (Н), при пероральному застосуванні транспортує до шкіри сірку, що входить до його складу, – найважливіший компонент метаболізму шкіри і шкірних залоз; сприяє нормалізації секреції шкірного жиру і формуванні себума (шкірного сала), що особливо актуально для собак, які страждають на себорею. Спосіб застосування Перорально.

Коти і собаки з масою тіла до 15 кг - по 1 капсулі на день.

Для тварин з масою тіла більше 15 кг - по 2 капсули на день.

Капсули Twist Off можуть бути відкриті та вміст може бути змішаний з кормом тварини або вводитись безпосередньо до рота тварини.

Якщо щоденна доза включає введення декількох капсул, її можна розділити на 2-3 порції.

Тварина має бути забезпечена постійним доступом до свіжої води.

Склад Жир риб’ячий, олія огірочника лікарського холодного віджиму, цинк, вітамін В1, вітамін В2, вітамін В6, вітамін В12, біотин.

Залишити відгук

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки