Таблетки від глистів Bayer Дронтал Plus для собак, ціна за 1 таблетку (4007221020929)

Код товару: 250293703
Таблетки від глистів Bayer Дронтал Plus для собак, ціна за 1 таблетку (4007221020929)
  • 359 кешбек 4,49
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Bayer BayerВиробник

Bayer (Байєр).Дронтал® Плюс зі смаком м'яса - антигельмінтну засіб широкого спектру дії для профілактики і лікування гельмінтозів у собак.

Склад: Таблетка блідо жовтого кольору, розділена на чотири рівні частини, містить 50 мг празиквантелу, 144 мг пірантел–ембонат і 150 мг фебантела, смакової ароматизатор.

Показання до застосування: Призначений для терапії і профілактики гельмінтозів: Toxocara canis, Toxascaris leonina, Uncinaria stenocephala, Ancylostoma caninum, Trihuris vulpis, Echinococcus granulosis, Echinococcus multilocularis, Dipylidium caninum, Taenia spp., Multiceps multiceps, Mesocestoides spp. у собак.

Дозування і спосіб застосування: Дронтал плюс® зі смаком м'яса призначають собакам одноразово з розрахунку 1 таблетка на 10 кг маси: Дронтал плюс® зі смаком м'яса вводять примусово або задають з шматком м'яса, ковбаси або сиру.

Попередньої дієти і застосування проносних засобів не потрібно.

З профілактичною метою дегельмінтизацію собак Дронталом-плюс® зі смаком м'яса проводять щокварталу в тій же дозі, а також перед вакцинацією, перед спарюванням і за 10 днів до щененія.

Дронтал плюс® зі смаком м'яса можна давати цуценятам, старим і ослабленим тваринам, вагітним і годуючим сукам. Протипоказання: немає. Побічні явища: не спостерігається.

Корисна інформація: Оскільки блохи є переносниками личинкової стадії Dipylidium caninum, то дегельмінтизацію слід проводити сумісно з обробкою тварини проти бліх одним з інсектицидів (Адвантікс®, Адвантікс®®).

Умови зберігання та строк придатності: Зберігають препарат у заводській упаковці, в недоступному для дітей та тварин місці, окремо від харчових продуктів і кормів для тварин, при температурі від 8 оС до 20 проС. Термін придатності – 5 років з дня виготовлення. Упаковка: Блістери по 6 таблеток. В одній упаковці один блістер.

Залишити відгук проТаблетки від глистів Bayer Дронтал Plus для собак, ціна за 1 таблетку (4007221020929)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки