Материнська плата ASRock B760M PG LIGHTNING s1700 B760 4xDDR5 M.2 HDMI DP mATX (B760M_PG_LIGHTNING)

Код товару: 251311303
Материнська плата ASRock  B760M PG LIGHTNING s1700 B760 4xDDR5 M.2 HDMI DP mATX (B760M_PG_LIGHTNING)
  • 6 500 кешбек 407,30
Гарантія: 2 роки
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
    • Meest
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
    • УкрПошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Підтримка пам'яті
  • Кількість слотів DDR5
  • Максимальний обсяг пам'яті
  • Підтримка XMP
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

ASRock ASRockВиробник

Особливості:

Dr. MOS

Dr.MOS - це інтегрована система живлення, оптимізована під синхронне подавання вольтажу для ресурсномістких застосунків! Як порівняти зі звичайними дискретними транзисторами, Dr.MOS розраховано подає високий струм по кожній фазі, покращуючи термальний результат і забезпечуючи найвищу продуктивність.

Система живлення 9

Зібрана з надійних компонентів і забезпечує рівномірне живлення CPU, покращуючи продуктивність в іграх.

6-шарова друкована плата

Цілих 6 шарів друкованої плати забезпечують стабільність проходження електричного сигналу та профілів напруги, знижуючи температури та підвищуючи енергоефективність під час розгону пам'яті!

Алюмінієвий радіатор

Зустрічайте нові алюмінієві радіатори! Для ефективного розсіювання тепла потрібні хороші радіатори, що важливо для ресурсоємних ігор і застосунків. Покращені радіатори на материнській платі забезпечують швидке відведення тепла від компонентів, що є гарантією стабільної роботи комп'ютера.

Fan-Tastic Tuning

Утиліта "ASRock A-Tuning" вміє визначати мінімальну і максимальну швидкість обертання вентиляторів для їхнього подальшого калібрування, і дає змогу намалювати криву швидкості обертання вентиляторів залежно від температури системи або рівня шуму.

Підтримка вентиляторів PWM/DC

Материнська плата автоматично визначає тип вентиляторів для точного налаштування швидкості обертання і зниження рівня шуму.

Підтримка DDR5 XMP і EXPO

Компанія ASRock дотримується концепції "стабільності та надійності" у всіх своїх розробках. Ця материнська плата зроблена з матеріалів із низькими втратами, що дає змогу розганяти пам'ять DDR5, використовуючи готові профілі розгону. Якщо модулі пам'яті підтримують технології Intel® XMP/AMD EXPO™, то процес розгону стає простим і приємним заняттям без зайвих зусиль.

PCIe 5.0 + монтаж на платі

Порівняно зі звичайними роз'ємами PCIe типу "DIP", роз'єми типу "PCIe SMT" покращують прохідність сигналу та підвищують стабільність за високих швидкостей, що є критично важливим для стандарту PCIe 5.0.
Новітній інтерфейс PCI Express 5.0 розвиває приголомшливу швидкість до 128 Гбіт/с, що відповідає потенціалу майбутніх відеокарт класу High-End.

Audio That Matters

При використанні навушників, гарнітури, зовнішніх колонок або вбудованого динаміка, через USB, Wi-Fi, аналоговий вихід або HDMI, аудіосистема Nahimic Audio забезпечить найкращі звукові враження з багатою деталізацією.

Покращена якість звуку

Потужні алгоритми забезпечать найкраще шумозаглушення під час розмови, підтримуючи постійний рівень гучності голосу незалежно від відстані до мікрофона. Аудіо-движок Nahimic динамічно очищає звук, видаляє сторонні шуми та вирівнює перепади гучності. У результаті якість спілкування поліпшується.

Sound Tracker

Sound Tracker - це візуальний індикатор, що показує напрямок, з якого приходять найгучніші звуки. Усі звуки коректно розташовуються в просторі, забезпечуючи повне занурення в ігровий процес.

Працює на будь-яких під'єднаннях!

Отримайте чистий високоякісний звук Surround Sound через будь-яке підключення: аудіо-джек, USB, Bluetooth, HDMI, S/PDIF. Nahimic сумісний з усіма аудіо-інструментами і для кожного з них забезпечує найкращу якість звуку. Nahimic завжди працює над поліпшенням і оптимізацією своїх технологій, щоб дати найкращий можливий результат.

Інтерфейс PCIe 4.0 для M.2

Ця материнська плата підтримує встановлення декількох накопичувачів M.2, один із яких може працювати за інтерфейсом наступного покоління PCI Express 4.0 M.2 SSD, який працює вдвічі швидше за попереднє 3-е покоління і вирізняється високою швидкістю передавання даних.

МЕРЕЖА Dragon 2,5 Гб/с LAN

Розумна платформа 2,5 Гб/с LAN забезпечує максимальну мережеву продуктивність, потрібну в домашніх мережах, під час створення контенту, онлайн-ігор і потокової трансляції високоякісного медіа. Мережева продуктивність у 2,5 раза вища порівняно з гігабітним Ethernet, що гарантує швидке та безкомпромісне з'єднання для ігор, передавання файлів і створення архівних копій.

Роз'єм M.2 Key E для Wi-Fi

Можна під'єднати окремий модуль Wi-Fi до спеціального роз'єму M.2 (Key E).

Залишити відгук проМатеринська плата ASRock B760M PG LIGHTNING s1700 B760 4xDDR5 M.2 HDMI DP mATX (B760M_PG_LIGHTNING)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки