Материнcька плата ASUS PRO WS W790-ACE s4677 W790 8xDDR5 M.2 CEB (90MB1C70-M0EAY0)

Код товару: 251233803
Материнcька плата ASUS PRO WS W790-ACE s4677 W790 8xDDR5 M.2 CEB (90MB1C70-M0EAY0)
  • 37 000 кешбек 390,05
Гарантія: 3 роки
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
    • Meest
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
    • УкрПошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Формфактор
  • CEB
  • Підтримка пам'яті
  • Кількість слотів DDR5
  • Максимальний обсяг пам'яті
  • Підтримка XMP
  • Для процесорів
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Asus AsusВиробник

Особливості:

Низькопрофільний дизайн

Завдяки чорним алюмінієвим профілям, такого ж кольору підсилювальній пластині з нержавіючої сталі з оригінальною текстурою та напівпрозорому кожуху навколо інтерфейсних роз’ємів дизайн Pro WS W790-ACE виглядає стримано й професійно. .

Підтримка декількох відеокарт

Материнська плата Pro WS W790-ACE наділена відразу п'ятьма слотами PCIe 4.0 x16. Установлені в них потужні відеокарти можна об’єднати в єдину конфігурацію, щоб досягти ще більш високої продуктивності під час обробки графічних матеріалів, наприклад при тривимірному моделюванні або рендерингу.

8-контактний роз’єм живлення

Додатковий 8-контактний роз'єм живлення PCIe призначений для забезпечення стабільної вихідної потужності живлення за умови використання декількох високопродуктивних відеокарт.

Надійність і можливість розгону пам’яті

Pro WS W790-ACE підтримує 4-канальну (2DPC) пам’ять DDR5 із корекцією помилок (ECC) у вигляді модулів RDIMM для зменшення ймовірності збоїв системи й забезпечення стабільної роботи. Материнська плата відзначається продуманою схемою розведення доріжок модулів пам’яті, що забезпечує надійний розгін пам’яті DDR5 для потреб різноманітних робочих навантажень.

Два слоти M.2

Pro WS W790-ACE пропонує два слоти M.2 з інтерфейсом PCIe 4.0. Розробники контенту, які працюють із великими відеофайлами, зможуть об'єднувати підключені до цих слотів твердотільні NVMe-накопичувачі в RAID-масиви для збільшення швидкодії дискової підсистеми. Обидва ці слоти M.2 розташовані під спеціальними радіаторами, щоб запобігти тротлінгу SSD під час великих навантажень, і оснащені фіксаторами ASUS Q-Latch для легкого встановлення й заміни накопичувачів.

Більше дискового простору

Вбудовані слоти SlimSAS дозволяють підключати високошвидкісні промислові SSD, не кажучи вже про серверне та мережеве обладнання, через швидкісний інтерфейс PCIe 4.0/PCIe 3.0.

Роз'єм для передньої панелі

У цій материнській платі пропонується комфортна підтримка інтерфейсу USB 3.2 Gen 2x2. Користувач отримує переваги швидкості повної USB 3.2 на передній панелі системного блоку.

Віддалене адміністрування

Ця материнська плата підтримує дистанційне керування за допомогою карти розширення ASUS IPMI. Воно забезпечує переваги для ситуацій, коли окрім високої продуктивності необхідно мати віддалений моніторинг стану системи та здатність усувати знаходити й несправні у реальному часі. Адміністратори можуть вживати певні коригувальні дії, наприклад скинути налаштування або вимкнути, а потім знову ввімкнути живлення системи.

ВІДДАЛЕНЕ АДМІНІСТРУВАННЯ

Програмне забезпечення ASUS Control Center Express призначене для ефективного централізованого керування комп’ютерною інфраструктурою через зручний інтерфейс. Воно покращує продуктивність користувачів і підвищує безпеку системи, допомагаючи запобігти несанкціонованому доступу до ресурсів і витоку даних.

Чипсетний радіатор

За підтримку належної робочої температури чипсета відповідає окремий радіатор.

Радіатори M.2

Для двох слотів M.2 передбачені радіатори, які допомагають уникнути падіння продуктивності встановлених у них твердотільних накопичувачів, що може статися через перегрів під тривалими високими навантаженнями. Захисні пластини також вносять свою частку в досягнення максимальної продуктивності накопичувачів наступного покоління.

Кожух інтерфейсної панелі

Запатентований екран для задньої панелі комп’ютерного корпусу має матове чорне покриття. Він попередньо встановлений на материнській платі та має форму, що сприяє покращеному відведенню тепла від плати.

BIOS Flashback

Для прошивки BIOS користувачам потрібно лише завантажити останню версію UEFI BIOS на USB-накопичувач із файловою системою FAT32, підключити живлення до материнської плати, вставити USB-накопичувач у порт плати й натиснути розташовану на ній кнопку USB FlashBack. Для використання цієї функції не потрібні навіть процесор і модулі пам'яті.

Чудовий звук

Високоякісна аудіосистема створена на базі 7.1-канального аудіокодека Realtek S1220A і відзначається сучасними характеристиками: стереовихід має співвідношення сигнал/шум 120 дБ, а лінійний вхід – 113 дБ. У системі використовується електромагнітне екранування та окремі шари друкованої плати для розведення лівого та правого каналів для мінімізації впливу зовнішніх чинників на якість сигналу.

Попередній регулятор живлення

Зниження рівня перешкод у ланцюзі електроживлення для якісного звучання.

Ізоляція

Забезпечує якісний поділ аналогової та цифрової частини для зниження рівня взаємних перешкод.

Вбудований підсилювач для навушників

Дозволяє підключати високоомні навушники й забезпечує поліпшену якість звуку.

Поділ аудіоканалів

Для підвищення якості аудіосигналу лівий і правий канали розташовані на різних шарах друкованої плати.

Ексклюзивна схема

Мінімізує звуки під час підключення до аудіороз’ємів.

Високоякісні аудіоконденсатори

Конденсатори відомих японських виробників сприяють найвищій якості звуку.

Тестування сумісності

Ретельне тестування в різних умовах і режимах роботи гарантує бездоганну надійність і широку сумісність материнської плати Pro WS W790-ACE.

Захист відеокарти

SafeSlot – це розроблена ASUS конструкція слотів інтерфейсом PCIe на основі додаткових внутрішніх металевих елементів, яка відрізняється підвищеною міцністю та забезпечує посилене затискання відеокарти.

Для цілодобової роботи

Щоб забезпечити стабільну роботу комп’ютера в цілодобовому режимі, материнська плата повинна бути здатна витримувати будь-які навколишні умови. Ось чому ASUS Pro WS W790 тестується при температурі повітря до 45°C і вологості до 80%.

Залишити відгук проМатеринcька плата ASUS PRO WS W790-ACE s4677 W790 8xDDR5 M.2 CEB (90MB1C70-M0EAY0)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки