Материнська плата Biostar H81MHV3 3.0 H81 s1150 4xDDR4 HDMI D-Sub mATX (H81MHV3_3.0)

Код товару: 251322303
Материнська плата Biostar H81MHV3 3.0 H81 s1150 4xDDR4 HDMI D-Sub mATX (H81MHV3_3.0)
  • 3 730 кешбек 310,10
Гарантія: 1 рік
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
    • Meest
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
    • УкрПошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Підтримка пам'яті
  • Кількість слотів DDR3
  • Максимальний обсяг пам'яті
  • Для процесорів
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Biostar BiostarВиробник

Особливості:

Чіпсет Intel H81

Новітній чіпсет Intel H81 Express - це однокристальний дизайн, який підтримує процесори Intel Core i7/i5/i3/Pentium/Celeron 4-го покоління з роз'ємом LGA1150. Він підтримує до двох портів USB 3.0, що забезпечує до 10 разів вищу швидкість передачі даних, ніж попередній USB 2.0. Чіпсет Intel H81 Express також підтримує графічний процесор iGPU, наприклад, процесори Intel з графікою DX11, що дозволяє насолоджуватися вищою частотою кадрів в іграх.

HD-аудіо

Забезпечує високу якість звуку з мінімальною втратою чіткості.

HDMI 4K2K

Нова роздільна здатність 4K2K забезпечує відображення зображення високої чіткості з роздільною здатністю в чотири рази вищою, ніж у форматі Full HD. 4K2K-дисплей точно передає яскравий, високодеталізований контент, який заповнює весь екран реалістичними зображеннями. Підключення до ПК за допомогою одного кабелю HDMI для відображення даних у форматі 4K2K.

DX11

Direct3D 11 дозволяє API Direct3D 10 і Direct3D 11 використовувати один базовий пристрій рендерингу. Це дозволяє розробникам отримати високошвидкісний, повністю сумісний з ними програмний растеризатор.

Вбудований HDMI з підтримкою HDCP

Вбудований роз'єм HDMI забезпечує повну підтримку відео та аудіо. Він має найкращу в галузі якість відео високої чіткості.

SATAIII 6 Гбіт/с

SATAIII 6 Гбіт/с забезпечує більш високу пропускну здатність для отримання та передачі мультимедійних даних у форматі HD. Завдяки цій надшвидкісній передачі даних SATAIII забезпечує неймовірний приріст швидкості передачі даних, що вдвічі перевищує швидкість SATA II.

USB 3.2 Gen1 Type-A

USB 3.2 Gen1 забезпечує значний приріст продуктивності і може використовуватися для підключення декількох пристроїв, не турбуючись про їх сумісність. Він здатний передавати дані на швидкості до 5 Гбіт/с і сумісний з усіма існуючими USB-продуктами.

Надміцні твердотільні ковпачки

Найякісніші твердотільні конденсатори з наднизьким коефіцієнтом електропровідності (ESR) збільшують термін служби вдвічі.

Вологостійка друкована плата

Друкована плата легко окислюється під впливом вологої або поглиненої вологи, що призводить до іонної міграції або утворення CAF (провідної анодної нитки). Вологостійка друкована плата відповідає високій щільності та високим вимогам до надійності, що пред'являються до вологостійкості.

Захист від електростатичного розряду

Електростатичний розряд (ESD) є основним фактором, що руйнує ПК під впливом електричного перенапруження (EOS). Електростатичний розряд виникає у користувачів ПК, коли вони торкаються будь-яких пристроїв, підключених до ПК, що може призвести до пошкодження материнської плати або її частин. Захист від електростатичного перенапруження призначений для захисту материнської плати та обладнання від пошкодження від електростатичного перенапруження.

OC / OV / OH захист

Конструкція захисту OC / OV / OH виявляє умови перенапруги і запобігає поширенню стрибків напруги в режимі реального часу. Вона також активно відключає джерело живлення від перенапруги, щоб захистити вашу систему.

BIO-Flasher

BIO-Flasher - це зручний інструмент для оновлення BIOS. Просто запустіть цей інструмент і встановіть BIOS на драйвер USB-ручки перед входом в ОС. Ви можете оновити BIOS лише кількома клацаннями миші, не готуючи додаткову дискету або іншу складну утиліту для перепрошивки.

Залишити відгук проМатеринська плата Biostar H81MHV3 3.0 H81 s1150 4xDDR4 HDMI D-Sub mATX (H81MHV3_3.0)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки