Кавомолка Cecotec Compact Titanmill 300 DuoClean CCTC-01559 (8435484015592)

Код товару: 257857503
Кавомолка Cecotec Compact Titanmill 300 DuoClean CCTC-01559 (8435484015592)
  • 1 499 кешбек 55,25
Гарантія: 2 роки
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
    • Meest
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
    • УкрПошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Cecotec CecotecВиробник

Подрібнюйте ароматні кавові зерна, тверді горішки та різноманітні спеції легко і швидко! Кавомолка CECOTEC Compact Titanmill 300 DuoClean вміє створити різний ступінь помелу - від ніжного до грубого.

Компактна і надійна, вона просто незамінна на кухні. Двигун потужністю 300 Вт. 2 окремі ємності для різних продуктів Корпус із нержавіючої сталі Надійний мотор - швидкий результат Роторний двигун потужністю 300 Вт з легкістю подрібнює навіть тверді інгредієнти.

Кава, горіхи, сіль, спеції, свіжа зелень - він впорається з усім.

Ви можете змолоти кожен продукт окремо, або приготувати суміш: результат буде ідеальним. Міцний сталевий корпус. Нержавіюча сталь напрочуд довговічна і проста в догляді. Вона стійка до ударів і впливу рідин. Тільки протріть корпус - і все чисто.

А обидві чаші і прозору металеву кришку досить промити під водою, як звичайний посуд. Дві чаші. Використовуйте 2 резервуари, щоб зберегти аромат різних продуктів.

Контейнер для кавових зерен та окрема чаша для помелу спецій дають змогу розділити інгредієнти. Обидві вміщують до 90 грамів інгредієнтів.

При цьому запахи не змішуються, а готувати вдвічі комфортніше. Два типи титанових лез. Леза цієї кавомолки мають особливу конструкцію.

У ємності для вологих продуктів передбачено 2 довгих і 2 коротких ножі, які захоплюють і ефективно подрібнюють всю масу до однорідної суміші.

Використовуйте її для приготування зелені, спецій, горіхів, імбиру тощо.

В іншій чаші - 2 леза для подрібнення сухих продуктів: кави, солі, борошна. Титанове покриття надає їм особливої міцності.

Такі ножі довго залишаються гострими без додаткового заточування. Управління в один клік. Завантажте продукти і натисніть на кришку. Це все, що потрібно зробити для перемелювання.

А розмір шматочків - справа часу: чим довше натискаєте, тим вони дрібніші. Регулюйте ступінь подрібнення. Ви можете подрібнити продукти до однорідної маси або залишити апетитні шматочки. Через прозору чашу видно все.

Просто стежте за процесом помелу і контролюйте час, щоб отримати саме ту консистенцію, яка потрібна для вашої страви. Міжнародні нагороди. Завдяки високим технічним характеристикам і актуальному дизайну кухонну техніку CECOTEC відзначено престижними нагородами у сфері споживчих товарів. Універсальний дизайн. Сріблястий метал і чорний пластик - справжня кухонна класика.

Завдяки такому поєднанню кавомолка впишеться в будь-який інтер'єр.

Невеликі елементи блакитного кольору додають цікавого акценту.

А продумана конструкція дозволяє працювати на будь-якій горизонтальній поверхні, адже прогумовані ніжки не будуть ковзати. Що в комплекті? Кавомолка поставляється з чашею для помелу спецій і кави, чашею для помелу твердих і вологих продуктів, кришкою та інструкцією з використання.

Залишити відгук проКавомолка Cecotec Compact Titanmill 300 DuoClean CCTC-01559 (8435484015592)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки