Цифрова фотокамера 4K Panasonic LUMIX DC-TZ200 Black (DC-TZ200DEEK)

Код товару: 251987603
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Розмір матриці
  • Кількість ефективних пікселів
  • Діагональ LCD-дисплея
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Panasonic PanasonicВиробник

Особливості:

Компактна та готова до будь-яких пригод

Потужні функції в компактному корпусі. У яку б подорож не вирушали тревел блогери, камера LUMIX TZ200 стане їхнім ідеальним супутником. Слідуйте за їхніми пригодами в Омані — фантастичній країні для мандрівників.

Чудова якість зображення вдень і вночі

Закарбовуйте свої нічні пригоди за допомогою потужного 1-дюймового 20-мегапіксельного сенсора, який підвищує деталізацію, покращує кольори та збільшує чіткість навіть за слабкого освітлення.  

Записуйте геть усе за допомогою потужного оптичного масштабування

15-кратне оптичне масштабування дає змогу робити будь-які кадри. Завдяки об’єктиву LEICA DC можна легко переходити від ширококутної зйомки з фокусною відстанню 24 мм до зйомки зі збільшенням, під час якої фокусна відстань становить 360 мм, і навпаки. Це ідеальна камера для отримання приголомшливих знімків — як зблизька, так і здалеку.

Підберіться ще ближче, щоб захопити найменші деталі

Завдяки новій камері LUMIX TZ200 можна ще більше наблизитися до об’єкта, оскільки вона підтримує макрозйомку з фокусною відстанню 3 см.

Не проґавте ідеальний кадр!

Завдяки функції «Фото 4K» камери LUMIX TZ200 можна закарбувати ідеальний момент, вибравши потрібний кадр із відео 4K (відеоряду, записаного зі швидкістю 30 кадрів/с) і зберігши його як окреме зображення з високою роздільною здатністю після записування 4K-відеоряду.

Знімайте зараз, фокусуйтеся пізніше!

Знімайте фото, не хвилюючись про фокусування. Завдяки найновішій технології 4K функція Post Focus дає змогу торкнутися на екрані зони, яка має бути у фокусі, навіть якщо знімок уже зроблено. За допомогою функції Focus Stacking можна легко вибрати кілька точок фокусування на одному знімку, що ще більше розширює можливості для творчості. Завдяки цим функціям ви можете сконцентруватися під час подорожей на важливіших речах!

Технологія Wi-Fi і просте передавання

За допомогою підключення до мережі Wi-Fi і прямого доступу до соціальних мереж ви можете легко розмістити свій наступний пост в Інтернеті та надихнути своїх читачів приголомшливими фотографіями з подорожі.

Залишити відгук проЦифрова фотокамера 4K Panasonic LUMIX DC-TZ200 Black (DC-TZ200DEEK)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки