Мобільний телефон 2E E180 2023 1.77" 2SIM, 1000mAh, Чорний (688130251044)

Код товару: 251244703
Мобільний телефон 2E E180 2023 1.77" 2SIM, 1000mAh, Чорний (688130251044)
  • 499 кешбек 27,25
Гарантія: 1 рік
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
    • Meest
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Вбудована пам'ять
  • Стандарт зв'язку
  • Слот для карт пам'яті
  • Кількість SIM-карток
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

2E 2EВиробник

Особливості:

Стійка до стирання клавіатура

Оновлено форму клавіатурного блока: тепер клавіші розміщено на дузі для зручнішого користування пристроєм, також збільшено їхній розмір. Клавіші вироблені з прозорого акрилу, написи (абетка й цифри) надруковані на підкладці, а не на поверхні, що унеможливлює стирання символів під час друку чи набору номерів. Задня панель має 3D-текстуру й лакове покриття.

Дружній інтерфейс і керування

Фірмовий графічний інтерфейс меню UI 2E v2.0 має темну тему, він інтуїтивно зрозумілий, особливістю є великі іконки (на весь екран). Великий контрастний шрифт розміром 14 пікселів (3,7 мм) читабельний і розбірливий, а розмір шрифту набору номеру становить 27 пікселів (7,2 мм). Для зручності головне меню телефона має два види відображення – карусель великих іконок і текстовий список розділів меню без іконок. Центральну клавішу-джойстик можна запрограмувати на швидкий запуск чотирьох програм, тоді як нижні клавіші *, 0, # за тривалого натискання активують диктофон, ліхтарик, зміну звукових профілів відповідно.

Робота з двома SIM-картами

2E E180 (2023) підтримує роботу з двома SIM-картами «стандартного» розміру (mini-SIM 2FF) та карткою пам’яті microSD до 16 ГБ, де можна зберігати персональні мелодії, контакти, музичні файли та іншу потрібну інформацію.

Контакти

Обсягу пам’яті телефонної книги вистачить для зберігання 500 контактів. До того ж передбачено можливість налаштування персональної мелодії для кожного з них, вибрати яку можна із шести передвстановлених мелодій із пам’яті телефона або мелодію з картки пам’яті microSD. Для кожного контакту доступно збереження двох номерів, що зручно, адже переважна більшість користується послугами кількох мобільних операторів. Крім того, можна імпортувати контакти у файлі формату .vcf, збереженому на карті microSD, або передавати через Bluetooth з іншого пристрою. Також є змога вісім номерів телефонної книги «прив’язати» до клавіш 2-9 для швидкого набору. Для блокування небажаних контактів доступний «Чорний список». Функцією «Білий список» можна заблокувати всі вхідні дзвінки, окрім дзвінків із номерів, які внесено до списку дозволених.

FM-приймач

Ефірний FM-приймач із вбудованою антеною в телефоні 2E E180 2023 працює без доступу до інтернету. Тобто для прослуховування FM не потрібно під’єднувати дротові навушники як антену. Проте, звісно, для кращого приймання сигналу FM-радіо можна використовувати дротові навушники, підключивши їх до аудіорозніму 3,5 мм.

Улюблену FM-станцію можна встановити на сигнал одного з 5 будильників. Також мелодією будильника може стати голосове нагадування, яке записано на диктофон телефона та збережено на карті microSD.

Аудіоплеєр

Аудіоплеєр дає змогу створювати плейлисти, програючи музичні файли формату MP3, що збережені на карті microSD. Прослуховувати музику можна через динамік телефона, дротові навушники або бездротові Bluetooth-аудіопристрої (навушники, колонки, автомагнітоли).

Ліхтарик

Яскравий ліхтарик вмикається швидкою клавішею 0 і має два режими світіння – постійне світло та миготіння. На темних вулицях і пішохідних переходах режим миготіння зробить користувача помітнішим для водіїв. LED-діод ліхтарика також миготить у разі вхідних дзвінків та отримання SMS (функцією можна керувати через меню «Налаштування дзвінків»).

Корисні програми

У телефоні є кілька попередньо встановлених корисних застосунків, зокрема: Диктофон, Календар із планувальником подій, Секундомір, Таймер, Будильник із можливістю запису голосових і текстових нагадувань, популярна гра «Змійка».

Функція SOS

Фірмова функція SOS, завдяки якій за екстреної ситуації здійснюється автодозвон на п’ять довірених номерів, забезпечує можливість отримувати від мережі мобільного оператора LBS-координати розташування телефона та надсилати їх через SMS. Використовуючи загальнодоступні інтернет-ресурси, можна за лічені хвилини визначити за координатами LBS місце розташування телефона на мапі.

Камера

Камера 0,3 МП (програмна інтерполяція) дає змогу робити знімки прийнятної якості текстових документів (оголошення, платіжні квитанції тощо) і зберігати їх на карті microSD. Камера має програмний чотирикратний зум і може використовуватися як збільшувальне скло для читання дрібного тексту, наприклад, у газеті чи договорі. Для зручності в корпусі телефона передбачено отвір для кріплення ремінця.

Автономність

Батарея ємністю 1 000 мА·год найпоширенішого у світі типу BL-5C – запорука тривалої автономності пристрою. Без підзаряджання телефон працюватиме до 14 днів у режимі очікування, а за увімкненої функції «Економія енергії» час роботи збільшиться ще на 15 %. У режимі помірного використання (для здійснення дзвінків і відправлення SMS) час роботи телефона становить до 5 діб. Якщо із часом виникне потреба оновити батарею, нову BL-5C можна придбати в будь-якому роздрібному чи інтернет-магазині електроніки.

Залишити відгук проМобільний телефон 2E E180 2023 1.77" 2SIM, 1000mAh, Чорний (688130251044)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки