Цифр. фотокамера Panasonic GH5M2 Body (DC-GH5M2EE)

Код товару: 254803303
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Розмір матриці
  • Кількість ефективних пікселів
  • Діагональ LCD-дисплея
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Panasonic PanasonicВиробник

Інструмент для створення ідеального відео Від потокової трансляції та фотозйомки до тривалої відеозйомки без стиснення, що підходить для обробки поста.

Гібридна беззеркальная камера, відповідна потребам творців контенту. Внутрішня/зовнішня запис в форматі C4K/4K 60p/50p, 10 біт Підтримка одночасної внутрішньої записи в форматі C4K/4K 60p/50p 4: 2: 0, 10 біт і зовнішньої записи в режимі трансляції через вихід HDMI у форматі C4K/4K 60p/50p 4: 2: 2, 10 біт. Попередньо встановлено функція запису даних в логарифмічному профілі V-Log L LUMIX GH5M2 володіє широким динамічним діапазоном в межах 12 стопів в форматі V-Log L, а цветокорректор (колористи) можуть використовувати для роботи ті ж LUT -и, що і для формату V-Log. USB-джерело живлення/USB-зарядка Ця можливість зручна під час тривалих зйомок в студії і інших місцях, так як дозволяє подавати живлення на камеру.

При використанні з опціональним зарядним пристроєм DMW-BTC15 (відповідає стандарту USB Power Delivery) на камеру буде одночасно йти живлення і зарядка. Бездротова потокова трансляція в режимі реального часу (протокол RTMP/RTMPS) Насолоджуйтесь можливостями бездротової потокової трансляції в приміщенні і за його межами за допомогою простого керування, що надається LUMIX Sync (підтримка Android/iOS).

Транслюйте події в реальному часі в будь-який момент і в будь-якому місці в високій якості, яке може забезпечити тільки цифрова однооб'єктивна беззеркальная камера. Покращений 20,3-МП MOS-сенсор з покриттям антивідблиску Покриття антивідблиску (AR) ефективно пригнічує відблиски навіть у важких для зйомки умовах в оточенні яскравого світла.

Наприклад, в контровому світлі, забезпечуючи високоякісне і красиве зображення при зйомці відео і фотографії. Автофокусування з використанням технології ІІ Підтримує високошвидкісну, високоточне автофокусування і технологію на базі глибинного навчання для розпізнавання людських облич, очей, голів, тел, а також тварин. Подвійний IS 2 на 6,5 стопів (стабілізатор зображення) 5-осьовий подвійний стабілізатор зображення IS 2 складається з стабілізатора в корпусі (Body IS) і стабілізатора в об'єктиві (Lens OIS) і забезпечує корекцію до 6,5 стопів. Підтримка широкого діапазону потреб відеозйомки LUMIX GH5M2 пропонує можливості запису відео та фотозйомки на професійному рівні для вирішення широкого спектра творчих завдань.      .

Залишити відгук проЦифр. фотокамера Panasonic GH5M2 Body (DC-GH5M2EE)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки