uk ru

Транспортний бокс для собак Moderna Gateway, 91.5 см х 63.5 см х 68.5 см (5412087020034)

Код товара: 261096403
Транспортний бокс для собак Moderna Gateway, 91.5 см х 63.5 см х 68.5 см (5412087020034)
Транспортний бокс для собак Moderna Gateway, 91.5 см х 63.5 см х 68.5 см (5412087020034) - Превью фото №1
  • 6 522 кэшбек 81,53
    • Нова пошта
    • Самовывоз из отделения/почтомата По тарифам перевозчика
      Курьерская доставка По тарифам перевозчика
  • Нашли дешевле?
  • Нашли дешевле?

    Если вы нашли этот товар дешевле – сообщите нам об этом!

Характеристики

* Описание, характеристики и изображения товара могут изменяться без уведомления

Описание товара

Производитель Moderna ModernaПроизводитель

Бажаєте безпечно літати літаком зі своїм собакою? Шукаєте міцну транспортувальну клітку, що відповідає вимогам IPATA? Зручний транспортний бокс Moderna Gateway стане у нагоді за необхідності подорожі з домашнім улюбленцем, водночас він максимально відповідає міжнародним нормам перевезень тварин IPATA в багажних відділеннях літаків та іншому транспорті. Модерна Гейтвей Ладж гарантує поїздку з мінімальним стресом і повною безпекою для собак.

Жорстка конструкція корпусу виготовлена з міцного пластику, що на 98% складається з переробленої сировини. Корпус збирається з двох ідентичних частин за допомогою засувок, з’єднання фіксується металевими болтами з гайками (кріплення входить до комплекту). Усі кути всередині боксу широко заокруглені з метою безпеки. У кришці боксу є множинні вентиляційні отвори, розташовані на 3-х бічних сторонах по периметру, які забезпечують чудовий приплив повітря всередину боксу, а також задовольняють вимогам IPATA про 4-бічну вентиляцію. Отвори спеціально зроблені не надто великими, щоб ваш улюбленець не міг просунути в них ніс або лапу і поранитися під час транспортування.

Внутрішня центральна частина дна транспортного боксу Модерна Гейтвей трохи піднята і виготовлена зі спеціальним рельєфом, який перешкоджає ковзанню лап собаки. Поглиблення дна біля дверцят і задньої стінки забезпечує захист від протікання і допомагає зберегти сухість вашого улюбленця під час тривалої подорожі.

Фронтальні двері огороджені сталевою решіткою, на якій встановлений металевий пружинний замок, що повністю унеможливлює випадкове відчинення. Двері можна встановлювати з правим або лівим відкриттям. По центру решітки зверху і знизу є широкі пази, які призначені для надання додаткової жорсткості та безпеки конструкції. Під час зачинення дверей необхідно, щоб ці частини решітки сполучилися з відповідними «поличками» на корпусі та зафіксувалися за обмежувачами. Це додатковий рівень безпеки від тиску ззовні, який не дасть змоги решітці в разі можливого удару травмувати собаку, замкненого всередині боксу.

Варто зазначити, що виробник позиціонує Moderna Gateway саме як транспортний бокс для собак, а не як переноску для улюбленця. Вага боксу в складанні становить 6,6 кг. Для транспортування боксу є 2 пари вбудованих ручок, розташованих із протилежних боків корпусу за лінією складання верхньої та нижньої частини. Також згори і знизу дверей на корпусі передбачені ручки для переміщення і коригування положення боксу в стаціонарному положенні.

У приміщенні ви можете зняти дверцята, покласти всередину м’яку підстилку і надати бокс собаці як спальне місце, щоб улюбленець міг звикнути до нього щонайменше за 8 тижнів до подорожі.

ВАЖЛИВО! Обов’язково уточнюйте в авіакомпанії актуальні вимоги до контейнерів для тварин на час планованої поїздки. Правила перевезення домашніх тварин IPATA регулярно змінюються. Обирайте переноску, в якій улюбленцю буде комфортно, а також зручно встати, лягти і повернутися.

Чому варто купити транспортний бокс для собак Moderna Gateway:

Оставить отзыв оТранспортний бокс для собак Moderna Gateway, 91.5 см х 63.5 см х 68.5 см (5412087020034)

  • Оценка товара
    Оцените ваше общее впечатление о товаре в целом
  • символов
  • Видео с YouTube
  • Фотографии
  • E-mail оповещение
Только зарегистрированные пользователи могут оставлять отзывы