Смартфон Xiaomi Redmi14C 4/128GB Sage Green (Redmi 14C 4/128GB Sage Green)
Смартфон Xiaomi Redmi14C 4/128GB Sage Green (Redmi 14C 4/128GB Sage Green) - Превью фото №1
Смартфон Xiaomi Redmi14C 4/128GB Sage Green (Redmi 14C 4/128GB Sage Green) - Превью фото №2
Смартфон Xiaomi Redmi14C 4/128GB Sage Green (Redmi 14C 4/128GB Sage Green) - Превью фото №3
Смартфон Xiaomi Redmi14C 4/128GB Sage Green (Redmi 14C 4/128GB Sage Green) - Превью фото №4
Смартфон Xiaomi Redmi14C 4/128GB Sage Green (Redmi 14C 4/128GB Sage Green) - Превью фото №5
Смартфон Xiaomi Redmi14C 4/128GB Sage Green (Redmi 14C 4/128GB Sage Green) - Превью фото №6
Смартфон Xiaomi Redmi14C 4/128GB Sage Green (Redmi 14C 4/128GB Sage Green) - Превью фото №7
Смартфон Xiaomi Redmi14C 4/128GB Sage Green (Redmi 14C 4/128GB Sage Green) - Превью фото №8
Смартфон Xiaomi Redmi14C 4/128GB Sage Green (Redmi 14C 4/128GB Sage Green) - Превью фото №9

Смартфон Xiaomi Redmi14C 4/128GB Sage Green (Redmi 14C 4/128GB Sage Green)

Товар закончился
Мы известим вас с помощью email, как только товар появится в продаже
  • Нашли дешевле?
  • Нашли дешевле?

    Если вы нашли этот товар дешевле – сообщите нам об этом!

Может вас заинтересовать

Характеристики

  • Оперативная память
  • Операционная система
  • Поддержка SD/TF-карты
  • Количество SIM-карт
* Описание, характеристики и изображения товара могут изменяться без уведомления

Описание товара

Производитель Xiaomi XiaomiПроизводитель

Redmi: найкращий смартфон для повсякденних завдань Насолоджуйся новим рівнем користувальницького комфорту зі смартфоном Xiaomi Redmi 14C, що укладений в тонкий витончений корпус.

Насолоджуйся супер чіткою та яскравою картинкою на 6.88-дюймовому дисплеї з частотою оновлення до 120 Гц.

Потужна батарея на 5160 мАг забезпечує до 22 годин роботи в режимі перегляду відео – більше, ніж можна витратити за день.

Сучасна мобільна платформа на базі 8-ядерного процесора та технологія розширення оперативної пам’яті до 16 Гб демонструють плавну роботу та виняткову швидкодію при вирішенні будь-яких завдань.

Система камер 50 Мп дарує чудові можливості для фото та відео зйомки. Витончений дизайн Оціни витончені лінії та сучасний дизайн із оригінальним розташуванням блоку камер, який привертає увагу з першого погляду.

Зручна ергономіка, витончений форм-фактор та продумане розташування елементів керування забезпечують легку навігацію навіть на ходу.

Чотири стильні кольори та задня поверхня від матової до дзеркальної дають можливість кожному знайти щось особливе саме для себе.

При товщині корпусу всього 8.22 мм та з полегшеною вагою смартфон зручно розташовується в руці і зовсім не відчувається у кишені. Яскравий безмежний дисплей 6.88-дюймовий дисплей у тонких рамках відтворює 16.7 млн. кольорів, створюючи яскраве живе зображення.

Завдяки яскравості 600 нит смартфоном зручно користуватися навіть у сонячну погоду, а частота оновлення до 120 Гц забезпечує плавне відображення динамічних сцен та супер-м’який скролінг. Твій зір під захистом Смартфон Redmi 14C із сертифікацією TUV Low Blue Light/Flicker Free дбає про твій зір.

Технологія динамічного затемнення, низький рівень синього світіння та практично повна відсутність мерехтіння говорять про те, що твоїм очам буде комфортно під час тривалого перегляду та гри. Удосконалена система камер Роби чіткі та яскраві фотографії у чудовій якості за допомогою інноваційної системи камер з основним модулем 50 Мп, який знімає чіткі та деталізовані фото у будь-який час доби.

Вбудовані фільтри тепер доступні не тільки під час фотосесії, але під час створення відеоконтенту: обирай стиль своїх спогадів та легко зберігай найкращі моменти життя. Чудові селфі вночі та вдень 13-мегапіксельна селфі камера з нічним режимом і покращеним алгоритмом б’ютіфікації отримує чарівні фотографії, якими так і хочеться поділитися.

Камера автоматично вирівнює тон шкіри, робить акцент на очах та посмішці, розкриваючи твою природну чарівність на кожному знімку. Більше часу на роботу – менше на підзарядку Батарея ємністю 5160 мАг + інтелектуальна енергоефективна технологія дозволяють без обмежень користуватися смартфоном протягом усього дня.

Дивитися відео тепер можна до 22 години без перерви на підзарядку, а розмовляти по телефону - до 41 години.

Швидка зарядка потужністю 18 Вт спільно з технологією захисту батареї забезпечують не лише швидке, але й безпечне підзаряджання. Миттєве завантаження Насолоджуйся плавною роботою, миттєвим завантаженням та швидким перемиканням між програмами завдяки оперативній пам’яті, об’єм якої може бути збільшений до 16 Гб за допомогою технології RAM. Вражаюча потужність Сучасний 8-ядерний процесор Media Tek Helio G81-Ultra забезпечує відмінну швидкодію системи та стабільну роботу Xiaomi Redmi 14C за будь-якого рівня навантаження.

Смартфон відтворює потокове відео у високій роздільній здатності, підтримує будь-які сучасні ігри, дозволяє спілкуватися онлайн, редагувати фото, та вести стрімінгові репортажі. Надійність, перевірена тестами Смартфон Xiaomi Redmi 14C – це зразок надійності та довговічності, який готовий до активного використання.

Кнопка включення пройшла тести на натискання щонайменше 210 000 разів, зарядний порт успішно витримує 10 000 підключень, роз’єм для навушників гарантує щонайменше 5 000 успішних підключень.

Оставить отзыв

  • Оценка товара
    Оцените ваше общее впечатление о товаре в целом
  • символов
  • Видео с YouTube
  • Фотографии
  • E-mail оповещение
Только зарегистрированные пользователи могут оставлять отзывы