Монітор Asus 47.5" ROG Swift PG48UQ 4xHDMI, DP, 4xUSB, MM, OLED, 3840x2160, 138Hz, 0.1ms, DCI-P3 98%, G-SYNC, HDR10 (90LM0840-B01970)

Товар закончился
Мы известим вас с помощью email, как только товар появится в продаже
  • Нашли дешевле?
  • Нашли дешевле?

    Если вы нашли этот товар дешевле – сообщите нам об этом!

Может вас заинтересовать

Характеристики

  • Диагональ дисплея
  • Тип матрицы
  • Отношение сторон
  • Частота обновления
  • Время реакции матрицы
* Описание, характеристики и изображения товара могут изменяться без уведомления

Описание товара

Производитель Asus AsusПроизводитель

ДЕТАЛІЗОВАНІ ВІДЕО ТА ЧІТКИЙ ТЕКСТ

Ігрові OLED-монітори ROG Swift оснащені OLED-панелями останнього покоління, розробленими для більшої ефективності та яскравості. Субпіксельний макет забезпечує надзвичайно деталізовані візуальні ефекти та чіткий текст, щоб покращити враження від перегляду.

УЛЬТРАРЕАЛІСТИЧНІ КОЛЬОРИ

Ігровий монітор PG48UQ має справжню 10-бітну глибину кольору та кінематографічний діапазон 98% DCI-P3 для забезпечення неперевершеної реалістичності. Кожен монітор попередньо відкалібровано на Delta E < 2, щоб забезпечити найкраще відтворення кольорів на його блискучій OLED панелі.

ІНТЕЛЕКТУАЛЬНА КОНСТРУКЦІЯ ОХОЛОДЖЕННЯ ДЛЯ ЗНИЖЕННЯ НА 8% ТЕМПЕРАТУР

Спеціальний радіатор у PG48UQ пропонує більшу площу поверхні для теплообміну, щоб забезпечити більш ефективне охолодження навіть під час тривалих ігор. Нижча температура забезпечує кращу продуктивність OLED із меншою ймовірністю залипання зображення. Ця надійна безвентиляторна система працює безшумно, щоб мінімізувати відволікання.

МЕНШЕ БЛІКІВ

Спеціальне матове покриття Micro-texture на поверхні дисплея значно зменшує відблиски. Це дозволяє PG48UQ відображати більш точні кольори без відволікаючих відблисків екрана.

ІГРИ НА КОНСОЛЯХ НОВОГО ПОКОЛІННЯ ТА ПК У БІЛЬШОМУ МАСШТАБІ

Пориньте в найновіші ігри на ПК та консолях із надзвичайно плавною частотою 138 Гц (з розгоном) на масивному 47.5-дюймовому дисплеї 4K. PG48UQ використовує технологію стиснення потоку дисплея (DSC) і HDMI 2.1 із повною пропускною здатністю 48 Гбіт/с для приголомшливого зображення.

СЕРТИФІКОВАНА СУМІСНІСТЬ З NVIDIA® G−SYNC®

PG48UQ забезпечує безперебійну гру без розривів завдяки включенню технології змінної частоти оновлення за замовчуванням на відеокартах NVIDIA GeForce®.

БАГАТО ПІДКЛЮЧЕНЬ

PG48UQ має низку варіантів підключення, які підходять для будь-яких ігор або потокових налаштувань. Він включає в себе HDMI 2.1 і 2.0, а також DisplayPort 1.4 (DSC) на задній панелі для підключення до різних пристроїв. Два порти USB і гніздо для штатива у верхній частині монітора дозволяють легко встановити камеру. У нижній частині дисплея є навіть роз’єм для навушників.

РІВНОМІРНА ЯСКРАВІСТЬ

Якщо активовано ексклюзивне налаштування рівномірної яскравості ROG в екранному меню, максимальна яскравість зменшується, щоб підтримувати рівні для кращого перегляду, навіть якщо змінюється розмір яскраво-білих вікон. Це також робить марафонські ігрові сесії набагато комфортнішими для очей.

КОНТРОЛЬ АСПЕКТУ

Для геймерів, які віддають перевагу грі на невеликих моніторах, PG48UQ підтримує широкий спектр пропорцій, щоб транслювати зображення 24", 27" або 34", яке можна зміщувати по вертикалі, щоб полегшити перегляд. Дивіться все та задавайте темп із часом відгуку OLED 0,1 мс.

Оставить отзыв

  • Оценка товара
    Оцените ваше общее впечатление о товаре в целом
  • символов
  • Видео с YouTube
  • Фотографии
  • E-mail оповещение
Только зарегистрированные пользователи могут оставлять отзывы