Материнська плата ASRock Z790 TAICHI LITE s1700 Z790 4xDDR5 M.2 HDMI ATX (Z790_TAICHI_LITE)
Материнська плата ASRock Z790 TAICHI LITE s1700 Z790 4xDDR5 M.2 HDMI ATX (Z790_TAICHI_LITE) - Превью фото №1
Материнська плата ASRock Z790 TAICHI LITE s1700 Z790 4xDDR5 M.2 HDMI ATX (Z790_TAICHI_LITE) - Превью фото №2
Материнська плата ASRock Z790 TAICHI LITE s1700 Z790 4xDDR5 M.2 HDMI ATX (Z790_TAICHI_LITE) - Превью фото №3
Материнська плата ASRock Z790 TAICHI LITE s1700 Z790 4xDDR5 M.2 HDMI ATX (Z790_TAICHI_LITE) - Превью фото №4
Материнська плата ASRock Z790 TAICHI LITE s1700 Z790 4xDDR5 M.2 HDMI ATX (Z790_TAICHI_LITE) - Превью фото №5
Материнська плата ASRock Z790 TAICHI LITE s1700 Z790 4xDDR5 M.2 HDMI ATX (Z790_TAICHI_LITE) - Превью фото №6

Материнська плата ASRock Z790 TAICHI LITE s1700 Z790 4xDDR5 M.2 HDMI ATX (Z790_TAICHI_LITE)

Товар закончился
Мы известим вас с помощью email, как только товар появится в продаже
  • Нашли дешевле?
  • Нашли дешевле?

    Если вы нашли этот товар дешевле – сообщите нам об этом!

Может вас заинтересовать

Характеристики

  • Формфактор
  • Поддержка памяти
  • Максимальная частота памяти
  • Количество слотов DDR5
  • Максимальный объем памяти
  • Поддержка XMP
  • Для процессоров
* Описание, характеристики и изображения товара могут изменяться без уведомления

Описание товара

Производитель ASRock ASRockПроизводитель

Особливості: Підсистема живлення Надійні компоненти, стабільно-надійне живлення процесора, і спеціально для геймерів - неперевершені можливості для розгону та підвищена продуктивність за збереження низьких температур. SPS (Smart Power Stage) Дизайн Dr.MOS містить новітню технологію SPS (Smart Power Stage).

Завдяки постійному контролю струму і температури в кожній фазі забезпечується плавне і рівномірне живлення процесора, за поліпшеної продуктивності і розширених можливостей розгону. Алюмінієвий радіатор XXL Великий радіатор з алюмінієвого сплаву ефективно відводить тепло від компонентів VRM для забезпечення стабільної роботи системи. 8-шарова друкована плата 8-шарова друкована плата забезпечує стабільне проходження сигналу і форму хвилі, забезпечуючи низькі температури та високу енергоефективність, що гарантує надійну і тривалу роботу комп'ютера за максимально можливої продуктивності. Підтримка DDR5 EXPO & XMP ASRock дотримується концепції "стабільності та надійності", і не економить навіть на найменших деталях.

Ця материнська плата виготовлена з високоякісних матеріалів із низькими втратами, що дає змогу оверклокерам розганяти пам'ять DDR5, використовуючи готові протестовані профілі розгону.

Завдяки цьому розгін пам'яті за профілями Intel XMP/AMD EXPO стане простим, доступним і безпечним, як ніколи раніше. Захист пам'яті DDR5 У зв'язку з унікальними особливостями електричної архітектури пам'яті DDR5 DIMM існує ризик пошкодження модулів пам'яті в разі некоректного вимкнення живлення під час встановлення або заміни модулів.

Щоб уникнути таких ситуацій, інженери ASRock розробили захищені лінії живлення для кожного роз'єму DIMM, що значно знижує ризик пошкодження модулів пам'яті. PICe 5.0 з ТПМ Як порівняти з традиційною технологією встановлення компонентів в отвори на платі, Технологія поверхневого монтажу (ТПМ) покращує прохідність сигналу та підвищує стабільність за високих навантажень, що є необхідним для забезпечення високої швидкості передавання даних за стандартом PCIe 5.0. KiLLER E3100 + AX1675 Інтернет-контролер Killer був розроблений спеціально для змагальних ігор і жадібних до продуктивності користувачів.

Ця материнська плата оснащена контролерами Killer E3100 2.5G Ethernet і WiFi 6E, з функцією виявлення пріоритетного інтернет-трафіку для ігор і потокового контенту. KiLLER Doubleshot Pro Технологія Killer DoubleShot Pro дає змогу одночасно використовувати інтерфейси Killer Wireless і Killer Ethernet, що дає кінцевому користувачеві максимальну пропускну здатність 4,9 Гбіт/с.

Водночас для пріоритетного трафіку завжди використовується найшвидше з'єднання з двох, що гарантує надійність і стабільність передавання даних мережею. Переваги Швидкість: Технологія DoubleShot Pro забезпечує максимально можливу швидкість передавання даних завдяки одночасному використанню всіх мережевих адаптерів. Інтелект: Рушій Killer Prioritization Engine автоматично визначає високопріоритетний ігровий і стрімінговий трафік і передає його через найшвидше мережеве з'єднання, що гарантує мінімальні мережеві затримки. Повний контроль: Використовуйте Killer Control Center 2.0 для перегляду з'єднань за кожним додатком.

Встановіть ліміт по трафіку для конкретного додатка або відключіть його зовсім, щоб усунути можливі конфлікти з високопріоритетними додатками. Thunderbolt 4/USB4 Type-C Технологія Thunderbolt 4/USB4 забезпечує високу швидкість і універсальність найпросунутішому роз'єму USB Type-C, де швидкість передавання даних досягає 40Гбіт/с.

Підключайте зовнішні монітори, кілька пристроїв Thunderbolt і USB через один роз'єм. Звук Nahimic Audio Неважливо, як виводиться звук - через навушники, гарнітуру, зовнішні або внутрішні динаміки, через USB, WI-Fi, аналог або HDMI - Nahimic завжди забезпечить чудове насичене звучання з передачею всіх відтінків. Ігрові порти "Lightning" Для найбільш хардкорних геймерів! Ігрові порти "Lightning" живляться від двох незалежних контролерів, для того, щоб швидкісні геймерські миші та клавіатури працювали з мінімальними лагами!    .

Оставить отзыв

  • Оценка товара
    Оцените ваше общее впечатление о товаре в целом
  • символов
  • Видео с YouTube
  • Фотографии
  • E-mail оповещение
Только зарегистрированные пользователи могут оставлять отзывы