Материнcька плата ASUS TUF GAMING X870-PLUS WIFI sAM5 X870 4xDDR5 M.2 HDMI WiFi BT ATX (90MB1IU0-M0EAY0)
Материнcька плата ASUS TUF GAMING X870-PLUS WIFI sAM5 X870 4xDDR5 M.2 HDMI WiFi BT ATX (90MB1IU0-M0EAY0) - Превью фото №1
Материнcька плата ASUS TUF GAMING X870-PLUS WIFI sAM5 X870 4xDDR5 M.2 HDMI WiFi BT ATX (90MB1IU0-M0EAY0) - Превью фото №2
Материнcька плата ASUS TUF GAMING X870-PLUS WIFI sAM5 X870 4xDDR5 M.2 HDMI WiFi BT ATX (90MB1IU0-M0EAY0) - Превью фото №3
Материнcька плата ASUS TUF GAMING X870-PLUS WIFI sAM5 X870 4xDDR5 M.2 HDMI WiFi BT ATX (90MB1IU0-M0EAY0) - Превью фото №4
Материнcька плата ASUS TUF GAMING X870-PLUS WIFI sAM5 X870 4xDDR5 M.2 HDMI WiFi BT ATX (90MB1IU0-M0EAY0) - Превью фото №5
Материнcька плата ASUS TUF GAMING X870-PLUS WIFI sAM5 X870 4xDDR5 M.2 HDMI WiFi BT ATX (90MB1IU0-M0EAY0) - Превью фото №6
Материнcька плата ASUS TUF GAMING X870-PLUS WIFI sAM5 X870 4xDDR5 M.2 HDMI WiFi BT ATX (90MB1IU0-M0EAY0) - Превью фото №7
Материнcька плата ASUS TUF GAMING X870-PLUS WIFI sAM5 X870 4xDDR5 M.2 HDMI WiFi BT ATX (90MB1IU0-M0EAY0) - Превью фото №8

Материнcька плата ASUS TUF GAMING X870-PLUS WIFI sAM5 X870 4xDDR5 M.2 HDMI WiFi BT ATX (90MB1IU0-M0EAY0)

  • 16 199 кэшбек 229,50
Гарантия: 3 года
    • Нова пошта
    • Самовывоз из отделения/почтомата По тарифам перевозчика
      Курьерская доставка По тарифам перевозчика
    • Meest
    • Самовывоз из отделения/почтомата По тарифам перевозчика
      Курьерская доставка По тарифам перевозчика
    • УкрПошта
    • Самовывоз из отделения/почтомата По тарифам перевозчика
      Курьерская доставка По тарифам перевозчика
  • Нашли дешевле?
  • Нашли дешевле?

    Если вы нашли этот товар дешевле – сообщите нам об этом!

Может вас заинтересовать

Характеристики

  • Формфактор
  • ATX
  • Поддержка памяти
  • Количество слотов DDR5
  • Максимальный объем памяти
  • Для процессоров
  • AMD
  • Wi-Fi модуль
* Описание, характеристики и изображения товара могут изменяться без уведомления

Описание товара

Производитель Asus AsusПроизводитель

Повне рішення для штучного інтелекту Рішення ASUS для штучного інтелекту, зокрема AI Overclocking, AI Cooling II для контролю температури та AI Networking II для оптимізації пропускної здатності в режимі реального часу, забезпечують інтелектуальний розгін, ефективне охолодження та новий рівень надшвидкого з'єднання. Розгін AI Максимізація продуктивності процесора та прогнозування ідеальних налаштувань процесора й системи охолодження, щоб вивести вашу систему на нові горизонти. Розгін зі штучним інтелектом Оптимізоване нагрівання та зниження рівня шуму завдяки динамічному регулюванню швидкості обертання вентиляторів на основі температури процесора. AI Cooling II Оптимізована продуктивність мережі, що допомагає забезпечити безперебійне з'єднання та максимальну швидкість WiFi 7. ДИНАМІЧНИЙ ПЕРЕМИКАЧ ОПТИЧНИХ КАНАЛІВ Dynamic OC Switcher максимізує продуктивність процесора, дозволяючи встановлювати порогові значення струму і температури для автоматичного перемикання між ручним оверклокінгом для важких багатопотокових завдань і Precision Boost Overdrive для однопотокових завдань.

Новітня функція Overclocking Load Guard має вдосконалений механізм миттєвого захисту від перенапруги, щоб запобігти збоям у роботі системи під час розгону. CORE FLEX Core Flex дає вам змогу подолати більше обмежень, ніж будь-коли раніше, дозволяючи керувати живленням і тепловим режимом новими креативними способами.

У найпростішій формі ви можете встановити точки зупинки, щоб поступово знижувати частоту ядра процесора при підвищенні температури або струму.

Але система є надзвичайно адаптивною, підтримуючи безліч функцій, керованих користувачем, які можуть маніпулювати обмеженнями потужності, струму та температури незалежно, щоб ви могли змінювати продуктивність процесора за власним бажанням. UEFI BIOS Інтерфейс UEFI надає прості у використанні можливості конфігурації для початківців, а також розширені функції для досвідчених користувачів. ASUS DriverHub Спростіть керування драйверами завдяки автоматичному визначенню, встановленню та оновленню в один клік для безперебійної та ефективної роботи системи. ASUS GlideX Увімкніть безперешкодний спільний доступ до екрана та керування на ПК, планшетах і смартфонах через USB або WiFi, підтримуючи різні платформи. Енергозбереження Використовуйте комплексні налаштування енергоефективності для оптимізації енергоспоживання. Armoury Crate Налаштуйте Aura Sync RGB і керуйте пристроями ASUS.

Включає реєстрацію та оновлення продуктів. Преміальна конструкція з підвищеним енергоспоживанням Стабільне живлення має вирішальне значення для максимальної продуктивності процесорів AMD.

Материнська плата розроблена з урахуванням потреб багатоядерних процесорів.

Вона має 16(80А) + 2(80А) + 1(80А) каскадів живлення, які об'єднують MOSFET з високим і низьким рівнем потужності та драйвери в корпусах, розрахованих на струм до 80А кожен.

Така конфігурація забезпечує оптимальну подачу живлення, ефективність, стабільність і продуктивність як для поточних, так і для майбутніх процесорів AMD. Ефективність розгону DRAM Широкі можливості налаштування пам'яті є наріжним каменем материнських плат TUF GAMING.

За допомогою материнської плати ви зможете розкрити весь потенціал модулів DDR5*, незалежно від того, чи це екстремально швидкісний комплект, чи набір початкового рівня, який в іншому випадку був би заблокований. ДОМІНУВАННЯ DDR5 Для тих, хто хоче випередити стандартні швидкості DDR5, ця материнська плата підготовлена до роботи з комплектами для ентузіастів завдяки широкій підтримці розширених профілів AMD Extended Profiles for Overclocking (EXPO™).

Досвідчені ветерани можуть ще більше підвищити продуктивність за допомогою широкого набору налаштувань в інтерфейсі UEFI. ASUS AEMP ASUS Enhanced Memory Profile (AEMP) - це ексклюзивна функція прошивки для модулів пам'яті з обмеженнями PMIC.

AEMP автоматично визначає мікросхеми пам'яті у вашому комплекті, а потім представляє оптимізовані профілі частоти, часу та напруги, які ви можете швидко застосувати. Підтримка M.2 PCIe 5.0 Ця материнська плата також оснащена двома слотами PCIe 5.0 M.2 для найшвидшої передачі даних зі швидкістю до 128 Гбіт/с*, а всі слоти M.2 підтримують конфігурації NVMe RAID, щоб скористатися перевагами найновіших доступних швидкостей. Сумісність із кулерами Кулери ASUS AIO забезпечують надійну продуктивність, високий розгінний потенціал, сміливий естетичний вигляд і настроювану функціональність для нових материнських плат TUF Gaming, що дає вам змогу створити ігровий комп'ютер своєї мрії. Потужний зв'язок Ця материнська плата пропонує універсальні можливості підключення завдяки роз'ємам PCIe 5.0, USB4® 40 Гбіт/с і передньому роз'єму USB 20 Гбіт/с Type-C® з підтримкою функції швидкої зарядки. PCIe 5.0 для відеокарти PCIe 5.0 забезпечує вдвічі більшу швидкість передачі даних, ніж PCIe 4.0, що робить його достатньо надійним для роботи з новими завданнями з великим обсягом даних.

PCIe 5.0 також має інші переваги, такі як електричні зміни для поліпшення цілісності сигналу, зворотна сумісність роз'ємів CEM для додаткових карт і зворотна сумісність з попередніми версіями шини PCIe. Порт USB4 40 Гбіт/с Type-C Кожен порт забезпечує двонаправлену пропускну здатність до 40 Гбіт/с для новітніх надшвидкісних пристроїв і накопичувачів.

Обидва порти можна використовувати для підключення до двох зовнішніх 4K-дисплеїв. Передній порт USB 20 Гбіт/с Type-C Ця материнська плата оснащена роз'ємом USB 20 Гбіт/с Type-C® на передній панелі для швидкісної передачі даних зі швидкістю до 20 Гбіт/с.

Крім того, вона підтримує технологію Power Delivery (PD) 3.0 для швидкого заряджання потужністю до 30 Вт. Q-Release для роз'єму PCIe Фізична кнопка розблоковує захисну засувку першого слота PCIe одним дотиком, значно спрощуючи процес від'єднання PCIe-карти від материнської плати, коли настає час замінити її на новий графічний процесор або інший сумісний пристрій. Q-антена Завдяки Q-Antenna прикріпити антену WiFi до ПК тепер легко і швидко.

Замість того, щоб повільно обертати два кріплення, поки вони остаточно не зафіксуються, вони просто клацають на місці.

Менше клопоту та стабільніша робота. M.2 Q-Latch Інноваційна засувка ASUS Q-Latch дозволяє легко встановлювати та виймати твердотільний накопичувач M.2 без використання спеціальних інструментів або гвинтів.

Ця конструкція використовує простий механізм фіксації, щоб надійно закріпити накопичувач і акуратно від'єднати його одним натисканням. Q-LED Вбудовані індикатори усунення несправностей Q-LED дають збирачам ПК швидкий індикатор, який підтверджує, що ключові компоненти - процесор, оперативна пам'ять, відеокарта, пристрої зберігання даних - функціонують нормально під час запуску.

Він також може попередити їх про неправильне встановлення модулів пам'яті - ще до завантаження. BIOS FlashBack BIOS FlashBack спрощує оновлення BIOS.

Просто завантажте файл BIOS на USB-накопичувач FAT32, вставте його в порт BIOS FlashBack і натисніть кнопку - процесор або пам'ять не потрібні. SafeSlot та SafeDIMM SafeSlot - це посилена металева оболонка, інтегрована зі слотом PCIe, яка надійно утримує карту і забезпечує максимально можливу швидкість передачі даних.

Оболонка SafeDIMM захищає модулі пам'яті, даючи змогу встановлювати їх швидко, точно та впевнено. Захист від електростатичного розряду ASUS додала спеціальні TVS-діоди для захисту від електростатичних розрядів до +/- 10 кВ при повітряних розрядах і +/- 6 кВ при контактних розрядах, що значно перевищує галузеві стандарти. Будуйте з упевненістю TUF GAMING Alliance - це співпраця між ASUS і надійними брендами виробників комплектуючих для ПК, що гарантує сумісність широкого спектру деталей, таких як корпуси ПК, блоки живлення, процесорні кулери, комплекти пам'яті тощо. Надшвидкісна мережа Надайте багатофункціональний високопродуктивний ігровий пакет з надшвидкісною мережею для більш плавного онлайн-ігрового процесу. 2.5Gb Ethernet Вбудований інтерфейс Ethernet 2,5 Гбіт/с виводить ваше підключення до локальної мережі на новий рівень, підвищуючи пропускну здатність до 2,5 разів порівняно зі з'єднаннями на 1 Гбіт/с. WiFi 7 WiFi 7 забезпечує стабільне з'єднання та низьку затримку. ASUS WiFi Q-антена ASUS WiFi Q-антена забезпечує на 18% сильніший прийом бездротового сигналу порівняно з попереднім поколінням. 7.1-канальний звук Realtek Ця материнська плата використовує аудіокодек, розроблений у тісній співпраці з Realtek - Realtek ALC1220P.

Він має безпрецедентне співвідношення сигнал/шум (SNR) 120 дБ для стерео лінійного виходу та 113 дБ SNR для лінійного входу, забезпечуючи бездоганну якість звуку.

Крім того, схема, що реагує на імпеданс, автоматично регулює коефіцієнт підсилення, щоб забезпечити оптимальний діапазон гучності для ваших навушників. Обробка звуку DTS Технологія DTS® Audio Processing покращує якість звуку ігрових гарнітур і динаміків, зменшуючи спотворення і забезпечуючи більш глибокі баси, завдяки чому ігри, фільми та музика звучать краще.

Вона також дає змогу налаштовувати звукові параметри. Затьмарюйте конкурентів ASUS Aura Sync пропонує синхронізоване підсвічування з іншими продуктами Aura Sync, зокрема материнськими платами, відеокартами, моніторами та периферійними пристроями.

Оставить отзыв

  • Оценка товара
    Оцените ваше общее впечатление о товаре в целом
  • символов
  • Видео с YouTube
  • Фотографии
  • E-mail оповещение
Только зарегистрированные пользователи могут оставлять отзывы