Комплекс бактерій для здоров'я риб та інших гідробіонтів DVH Aqua-Crobes
Комплекс бактерій для здоров'я риб та інших гідробіонтів DVH Aqua-Crobes - Превью фото №1

Комплекс бактерій для здоров'я риб та інших гідробіонтів DVH Aqua-Crobes

Товар закончился
Мы известим вас с помощью email, как только товар появится в продаже
  • Нашли дешевле?
  • Нашли дешевле?

    Если вы нашли этот товар дешевле – сообщите нам об этом!

Может вас заинтересовать

Характеристики

* Описание, характеристики и изображения товара могут изменяться без уведомления

Описание товара

Производитель Prodibio ProdibioПроизводитель

Комплекс бактерій для здоров'я риб та інших гідробіонтів.Aqua-Crobes - біологічний продукт з природних бактерій та ензимів, які зменшують вплив патогенних бактерій на риб.

Формула цього продукту - результат декількох років натурних та лабораторних досліджень, в результаті чого була створена лінія спеціально відібраних мікроорганізмів, які забезпечують необхідну якість води, збільшення темпів зростання та імунітету ваших гідробіонтів.

Aqua-Crobes забезпечує конкурентне виключення патогенних мікробних організмів, таких як Vibrio, Pseudomonas, Aeromonas, Streptococcus, Allococcus, Myxobacterium, Columnaris та інших грамнегативних бактерій.

Принцип його роботи полягає в створенні конкуренції з негативними бактеріями шляхом введення у воду нових бактерій, які корисні для риб та інших гідробіонтів. Цей процес відомий як конкурентна виняток.

Бактерії Aqua-Crobes конкурують з патогенними бактеріями за поживні речовини у воді, від яких вони залежать.

У той же час утворюються невелика кількість пептидів, які токсичні для патогенних бактерій риб і молюсків.При використанні Aqua-Crobes кількість патогенних бактерій зменшиться настільки, що вони не будуть загрожувати здоров'ю вашої риби.

Неможливо повністю видалити всі патогенні бактерії з акваріума, але Aqua-Crobes при регулярному використанні буде тримати рівні патогенів настільки низькими, що вони не вплинуть на вашу рибу.

Aqua-Crobes не є препаратом або хіміотерапевтичних продуктом і безпечний для всіх ваших водних тварин.Aqua-Crobes не конкурує з іншими добавками бактерій, такими як DVH BioGro або Prodibio Biodigest, з-за того, що ці продукти видаляють з води різні поживні речовини.

У той час як BioGro і Prodibio Biodigest видаляють поживні речовини, які зазвичай живлять водорості (аміак, азот тощо), Aqua-Crobes видаляє поживні речовини утворені в більшості з відходів життєдіяльності риб.

Оскільки вони працюють для видалення різних поживних речовин, BioGro, Prodibio Biodigest і Aqua-Crobes можуть використовуватися одночасно.

Aqua-Crobes також дуже ефективний при різній температурі води в різних діапазонах рН.

Aqua-Crobes підходить для акваріумів всіх видів, з прісною водою та водою будь солоності.Aqua-Crobes - сприяє здоровому инкубированию багатьох видів риб і креветок, знижує рівень смертності.

Він ефективно бореться з патогенними мікробними захворюваннями.

Він покращує стан води в акваріумі, підвищує виживаність , зростання.

Aqua-Crobes также улучшает артемию, копеподы и выживание брахиона (коловраток) путем улучшения качества воды для культуры.

Он успешно применяется в рыборазводных хозяйствах, системах жизнеобеспечения, а также в рециркуляционных системах, прудовых хозяйствах и во всех других водоемах с целью улучшения и поддержания высокого качества воды, а также для снижения заболеваемости.Поддержание хорошего качества воды является одним из наиболее важных факторов в поддержании аквариума, выращивании моллюсков, рыб и других водных организмов.

Биологический препарат Aqua-Crobes от компании DVHпоможет вам создать здоровую окружающую среду для обитателей аквариума и максимально снизить возможный риск заболеваний.Ёмкость 100 мл.

Дозировка: Первое применение: 1 мл на 160 литров один раз в 3 дня в течение 9 дней.

Второе применение: 1 мл на 160 литров один раз в неделю в течение 2-недельного цикла.

Поддержание уровня: 0,25 мл на 160 литров один раз в неделю.Способ применения:Выключите стерилизатор при внесении Aqua-Crobes только для первых пяти применений.

Не используйте жидкие антибиотики во время первых пяти применений.Если у вас есть существующая бактериальная проблема, можно безопасно использовать двойную дозу.После применения тщательно промойте руки теплой мыльной водой.

Избегайте вдыхания и контакта с глазами.Аквариумы с низким уровнем кислорода должны контролироваться во время внесения и хорошо аэрироваться, во избежании кислородного голодания.После открытия рекомендуется хранить в холодильнике.Aqua-Crobes містить тільки бактерії 1 класу біологічної безпеки, які є повністю нетоксичними, що зустрічаються в природі організмами/ферментами, без ГМО.

Оставить отзыв

  • Оценка товара
    Оцените ваше общее впечатление о товаре в целом
  • символов
  • Видео с YouTube
  • Фотографии
  • E-mail оповещение
Только зарегистрированные пользователи могут оставлять отзывы