Каплі від бліх і кліщів для собак вагою 40-60 кг FIPROMAX 2 шт/уп НФ-00001695(F-005)

Код товару: 250168303
Каплі від бліх і кліщів для собак вагою 40-60 кг FIPROMAX 2 шт/уп НФ-00001695(F-005)
  • 173 кешбек 2,17
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

FipromaxВиробник

Фіпромакс краплі інксетоакаріцидні для великих порід собак важить від 40 до 60 кг, 2 піп/уп.Інсектоакаріцидні краплі "Фіпромакс" - це бездоганний і безпечний захист від блох, вошей, власників, іксодових і саркоптоїдних кліщів, що паразитують на собаках і кішках незалежно від стадії їхнього розвитку.Тривалість захисного препарату проти кліщів у собак - 1 місяць.

Тривалість захисної дії від блох у собак - до трьох місяців.

Вхідний до складу крапель фипронил не всмоктується в кров, а накопичується в епідермісі, волосячих цибулинах та сальних залозах тварини, роблячи тривалу контактну інсектоакаріцидну дію.

Механізм дії фіпроніла полягає в блокуванні рецепторів гамма-аміномасляної кислоти паразита, порушенні передачі нервових імпульсів, що призводить до паралічу і загибелі комах та кліщів.

Каплі "Фіпромакс®" Для цього використовують ліки та профілактику.Каплі "Фіпромакс®" гіпоаллергенни, придатні для тварин з підвищеною чутливістю шкіри, безпечними для вагітних і лактуючих тварин.Перед нанесенням ліків треба надломити і зрізати наконечник ампули.Під час ентомозів (блохи, воші, воші, власники), саркоптоїза, нотоедрозе і для запобігання нападу ектопаразитів на тварин, препарат використовують на шкіру, розсунувши шерсть в області шиї або між лопатками (у місці недоступне для слизу).Повторні роботи тварин проводять не більше 1 раз на місяць.Зберігати Фіпромакс краплини інсектоакаріцидні у закритій упаковці виробника, у сухому, захищеному від прямих сонячних променів, окремо від харчових продуктів та кормів при температурі від 0 °С до 30 °С. Зберігати у місцях, недоступних для дітей.

Строк придатності - 3 роки.Докладна інструкція всередині пакування.Без рецепта ветеринарного лікаря.Не застосовувати після закінчення строку придатності.

Залишити відгук проКаплі від бліх і кліщів для собак вагою 40-60 кг FIPROMAX 2 шт/уп НФ-00001695(F-005)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки