Вольєр для гризунів Savic Royal Suite 95 95x63x159 см Синій (5336_5900)

Код товару: 250946703
Вольєр для гризунів Savic Royal Suite 95 95x63x159 см Синій (5336_5900)
  • 25 606 24 326 кешбек 304,08
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Savic SavicВиробник

Просторі й адаптуються нові клітини Espace від Ferplast спеціально розроблені, щоб надати вашим маленьким друзям свободу пересування за рахунок більшого простору.

У той же час, ці клітини здатні задовольнити потреби тих, хто хоче особисто прикрасити місце проживання своїх вихованців, додаючи будь-які аксесуари для гризунів або птахів.

Лінійка Espace включає дві різні моделі: Espace 160 – мала модель (розмір дна 162x62 , висота 103). Можна використовувати з додатковою підставкою.

Espace 200 - велика модель (розмір дна 202x62 , висота 153).

Підходить для кількох мешканців, або для тих видів тварин, яким необхідно простір для пересування, таких як шиншили, тхори, білки, або для коротких польотів, наприклад, папуг.

Зроблена з міцної металевої решітки, покритої нетоксичною фарбою, абсолютно безпечною для тварин, ця клітина поставляється з високим пластиковим коробом, який легко чиститься від залишків їжі і посліду, завдяки можливості повного від'єднання піддонів від конструкції.

Дверцята забезпечені надійними гачками для закриття, і дозволяють швидко виконувати щоденне прибирання.

Всі клітини Espace виготовляються у відповідності зі строгими європейськими нормами розмірів, забезпечуючи максимальний комфорт і свободу пересування для ваших маленьких друзів.

Клітини поставляються в компактних упаковках, щоб звести до мінімуму обсяги при транспортуванні.

Велика клітка для гризунів (білок, шиншил, тхорів) або папугВиготовлена у відповідності зі строгими європейськими стандартамиІдеально підходить для утримання більш ніж одного домашньої твариниВеликі розміри, для свободи пересування та максимального комфортуАдаптируема для аксесуарів для птахів та гризунівВиготовлена з міцної пофарбованої металевої решітки, стійкої до корозіїФарба абсолютно нетоксична і безпечна для тваринЖорсткий пластиковий нижній піддон для збору бруду, харчових залишків і послідуДвері з запобіжними закриваючими гачкамиЗнімні лотки для легкої чисткиГабаритні розміри: Д 202 x Ш 62 x 153 смПропонований додатковий аксесуар: металева підставка Stand Espace 160 з полицею і коліщаткамиКлітка продається в компактній упаковці.

Залишити відгук проВольєр для гризунів Savic Royal Suite 95 95x63x159 см Синій (5336_5900)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки