Клітка для хом'яків і мишей Ferplast CRICETI 9 PRINCESS (57009062)

Код товару: 250761503
Клітка для хом'яків і мишей Ferplast CRICETI 9 PRINCESS (57009062)
  • 1 081 кешбек 13,52
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Ferplast FerplastВиробник

вимірювання: 46 x 29,5 x h 23 cmCriceti 9 Princess - клетка для хомяков, которая выделяется среди остальных благодаря яркой расцветке, розовому поддону и сказочным аксессуарам: все маленькие девочки будут в восторге! Теперь они могут заботиться о своих питомцах, одновременно развлекаясь декорированием клетки цветными наклейками, входящими в комплект.

Клетка имеет очень компактные размеры: она идеально подходит для небольших помещений, при этом ваш зверек будет иметь все удобства, необходимые для его повседневной деятельности.

Клітина має міцну конструкцію, виготовлену з пофарбованої металевої решітки, оснащена зручною дверцятами на даху, закривається на засувки щоб уникнути випадкових пагонів.

Піддон для наповнювача і тирси виготовлений з міцного пластику і легко від'єднується від верхньої частини для полегшення прибирання.

Клетка поставляется в комплекте с аксессуарами: домиком для хомяка, кормушкой, поилкой и колесом, необходимым для ежедневных физических упражнений и поддержания формы.

Оригинальное украшение в форме волшебной палочки – специальный подарок для маленьких принцесс - завершает внутреннее оформление клетки.

Небольшая клетка для хомяковОригинальное оформление \\Принцесса\\Яркие цвета для привлечения интереса детейПриучает маленьких девочек заботиться о своих питомцах в игровой формеВ комплект входит набор наклеек для декорирования поддонаПрочная решетка изготовлена из окрашенного металлаДверцята з металевим гачкомПластиковий піддон для збору сміття та розміщення наповнювачаВерхня частина легко від'єднується від підстави для обслуговування і чищення кліткиАксесуари в комплекті: 1 годівниця, 1 поїлка, 1 будиночок-гніздо, 1 колесо, 1 прикраса у формі чарівної палички.

Залишити відгук проКлітка для хом'яків і мишей Ferplast CRICETI 9 PRINCESS (57009062)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки