Versele-Laga Nature Snack Veggies 0.085 кг СНЕК ОВОЧІ додатковий корм ласощі для кроликів і гризунів (614334)

Код товару: 250699103
Versele-Laga Nature Snack Veggies 0.085 кг СНЕК ОВОЧІ додатковий корм ласощі для кроликів і гризунів (614334)
  • 177 кешбек 2,22
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Versele-Laga Versele-LagaВиробник

Nature Snack Fruities – смачний додатковий корм до основного раціону кролів та інших травоїдних і всеїдних гризунів.

Буде однаково корисний і доведеться за смаком морським свинкам, хом'якам, щурів, мишей, дегу, шиншилам – всім без винятку гризунів.

Натуральне харчування як в природі! Подаруйте своєму пухнастому маленькому вихованцеві розмаїття яскравих смаків з ласощами НАТЮР СНЕК ОВОЧІ.

Ця чудова суміш з болгарського перцю, моркви, пастернаку, буряка, томатів, цибулі-порею і хрустких гранул містить так багато різноманітних смаків і текстур, що вашому вихованцеві навряд чи загрожує дієтична нудьга.

Все приготовано без консервантів та ароматизаторів із збереженням натурального смаку, а також з максимальною користю для здоров'я і активності вашого вихованця.

Чому варто купити ласощі для кроликів і гризунів Versele-Laga Nature Snack Veggies: ласощі, додатковий корм, максимально наближений до раціону кролів, травоїдних і всеїдних гризунів в їх природному середовищі існування; включає різноманітність текстур і смаків: шматочків овочів (болгарський перець, морква, пастернак, буряк, помідор, цибуля-порей), насіння, фруктів, корисних трав; в складі немає злаків; уход за зубами: уникальный метод производства корма позволяет включить в состав экструдированные гранулы на основе полезных трав и длинных растительных волокон, которые животные могут найти в дикой природе, твердая хрустящая структура гранул великолепно подходит для стачивания зубов; содержит комплекс витаминов и минералов для здоровья кожи и шерсти, крепкого иммунитета.

Витаминно-минеральный комплекс имеет тщательно выверенные пропорции, одобренные ветеринарами, чтобы лакомство с максимальной пользой дополнило основной рацион вашего питомца; фруктоолігосахариди (ФОС) і маннанолигосахариды (МОС) сприяють підтримці здорової кишкової мікрофлори; контроль запаху випорожнень завдяки екстракту юки Шідігера; без ароматизаторів, барвників, консервантів, ГМО; без цукру.

Залишити відгук проVersele-Laga Nature Snack Veggies 0.085 кг СНЕК ОВОЧІ додатковий корм ласощі для кроликів і гризунів (614334)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки