Versele-Laga Complete Rat & Mouse 0.05 кг Верселя-Лага КОМПЛІТ РЕТ МАУС корм для щурів, мишей (612989)

Код товару: 250700103
Versele-Laga Complete Rat & Mouse 0.05 кг Верселя-Лага КОМПЛІТ РЕТ МАУС корм для щурів, мишей (612989)
  • 331 кешбек 4,14
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Versele-Laga Versele-LagaВиробник

Харчування без турбот! Complete Rat & Mouse – повноцінний збалансований корм для щурів і мишей.

Смачні гранули «все-в-одному» не кришаться, поїдаються тваринами без залишку, сприяють сточування зубів.

Кожна гранула включає багаті білком і клітковиною інгредієнти, містить мінерали, амінокислоти і вітаміни, необхідні для здорової вовни та активного життя гризунів, антиоксиданти-для зміцнення імунітету.

Чому варто купити корм для щурів і мишей Versele-Laga Complete Rat & Mouse: збалансований корм у вигляді екструдованих гранул «все-в-одному» абсолютно виключає вибіркове кормову поведінку, однак повністю задовольняє гастрономічні уподобання вашого вихованця; спеціально розроблений для щурів і мишей з урахуванням потреб їх харчування – дієта як в дикій природі з підтриманням оптимальної ваги гризуна і повної збалансованістю раціону; містить м'ясо курки в якості джерела тваринного білка; склад включає багато злаків та овочів, більшість з яких з високим вмістом крохмалю, що забезпечує високу енергетичну цінність корму і життєву активність вашого вихованця; догляд за зубами: унікальний метод виробництва корму дозволяє отримати оптимальну структуру і твердість гранул для правильного сточування зубів у гризунів, при цьому також поліпшується гігієна порожнини пасти завдяки зеленому чаю, запобігає утворенню зубного нальоту; містить комплекс вітамінів і мінералів; технологія екструдування дозволяє додавати в гранули свіжі овочі і фрукти, що підсилює смакові якості корму; містить інгредієнти з пребіотичним дією: ФОС (фруктоолігосахариди), пивні дріжджі, які зміцнюють імунітет, сприяють здоровому травленню і повноцінному засвоєнню корму; журавлина і оптимальне співвідношення кальцію і фосфору – запорука здоров'я сечовидільної системи гризунів; блискуча шерсть і здорова шкіра: пивні дріжджі, Омега-3 (лляне насіння, олія лосося); календула – дезінфікуючий і бактерицидний засіб проти деяких збудників хвороб, особливо стафілококів і стрептококів, володіє заспокійливою дією на центральну нервову систему, знижує рефлекторну збудливість і артеріальний тиск, покращує роботу серця; монтмориллонитовая глина – джерело мінералів, необхідних для організму гризунів, сприяє нормалізації загального і особливо мінерального обміну, покращує перетравність і засвоєння поживних компонентів корму, сприяє зміцненню імунітету; корм збережений за допомогою натуральних консервантів – розмарину і токоферолу; контроль запаху випорожнень завдяки екстракту юки Шідігера; розмір, форма і текстура гранул оптимальні для щурів і мишей.

Повнораціонний корм для щурів і мишей ВЕРСЕЛЕ-ЛАГА КОМПЛІТ РЕТ МАУС розфасований з додаванням в упаковку інертного газу.

Тому повітря і волога не потрапляють всередину упаковки, що забезпечує необхідну збереження свіжого смаку, запаху і вітамінів.

Чим відрізняється корм для гризунів Versele-Laga Complete від класичних кормових сумішей? Екструдовані гранули ВЕРСЕЛЕ-ЛАГА КОМПЛІТ – збалансований повноцінний раціон для гризунів, який виключає дефіцит поживних речовин при годуванні.

Склад розроблений на основі наукових досліджень з допомогою передових технологій обробки продуктів.

Екструзія – метод приготування кормів, при якому інгредієнти обробляються парою при високому тиску протягом короткого проміжку часу.

Завдяки цій технології корм краще засвоюється гризунами.

Фрукти і овочі завжди додаються в їжу в свіжому вигляді, що максимально покращує смак гранул і наближає його до натурального.

Крім того, висока температура пари (більше 150 градусів) гарантує загибель бактерій і збереження смакових якостей корми тривалий час.

Залишити відгук проVersele-Laga Complete Rat & Mouse 0.05 кг Верселя-Лага КОМПЛІТ РЕТ МАУС корм для щурів, мишей (612989)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки