Таблетка для собак NexGard Spectra (Нексгард Спектра) від 7,6 до 15 кг, 1 таблетка (від зовнішніх та внутрішніх паразитів)

Код товару: 252314203
Таблетка для собак NexGard Spectra (Нексгард Спектра) від 7,6 до 15 кг, 1 таблетка (від зовнішніх та внутрішніх паразитів)
  • 484 кешбек 6,05
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Boehringer Ingelheim Boehringer IngelheimВиробник

NexGard Spectra - жувальна таблетка для собак проти найпоширеніших зовнішніх та внутрішніх паразитів собак. NexGard Spectra крім дії на зовнішніх паразитів, бореться проти гельмінтів - аскарид, волосоголовців, анкілостом, а також захищає собак від дирофіляріозу.

склад
1 г препарату містить речовини, що діють: афоксоланер – 18,75 мг; мильбеміцин оксим – 3,75 мг; допоміжні речовини.

Умови зберігання
Зберігають препарат у закритій заводській упаковці, при температурі від 0°С до 30°С.

Застосування
Лікування акарозів собак, які викликані кліщами та бліхами, лікування собак при зараженні шлунково-кишковими нематодами, комплексна терапія алергічного дерматиту, профілактика дирофіляріозу собак.

Протипоказання
Протипоказанням до застосування є підвищена індивідуальна чутливість тварини до діючих речовин (компонентів) препарату. Не застосовувати хворим та ослабленим тваринам. Не застосовувати цуценятам до 8 тижневого віку та масою тіла до 2 кг. Не застосовувати інші тварини, крім собак.

Дози та порядок застосування
Препарат NexGard Spectra застосовується перорально, одноразово в дозі 2,5 – 5,36 мг (залежно від маси тіла собаки) афоксоланера та 0,5 – 1,07 мг мильбеміцину оксиму на 1 кг маси тіла тварини. Для собак масою тіла більше 60 кг використовується комбінація пігулок різної ваги. NexGard Spectra може використовуватися як сезонне лікування проти бліх та кліщів (замінюючи лікування моновалентним препаратом) у собак із встановленим діагнозом шлунково-кишкових нематодозів. Одноразове застосування препарату ефективне при лікуванні шлунково-кишкових нематодозів. Після проведеного лікування нематодозів наступна обробка тварин проти бліх та кліщів проводиться моновалентними препаратами. З метою профілактики дирофіляріозу в небезпечних регіонах препарат NexGard Spectra застосовують у весняно-літньо-осінній період щомісяця, починаючи за місяць до початку літа, до появи переносників збудника – москітів та комарів, і закінчують не раніше ніж через місяць після завершення літа. Якщо тварині застосовували інший препарат, який захищає від дирофілярій, перше застосування препарату NexGard Spectra слід розпочинати через 1 місяць після останньої обробки попереднім препаратом. Перед обробкою препаратом для профілактики дирофіляріозу, рекомендується провести обстеження собак віком старше 8 місяців на присутність в організмі статевозрілих дирофілярій. Не допускається розламування пігулок. NexGard Spectra має приємний аромат та смак і, як правило, добре поїдається собаками, у протилежному випадку, препарат згодовують із кормом. Необхідно переконатися, що собака повністю проковтнула необхідну дозу препарату.

Залишити відгук проТаблетка для собак NexGard Spectra (Нексгард Спектра) від 7,6 до 15 кг, 1 таблетка (від зовнішніх та внутрішніх паразитів)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки
10 999 18 8 999 кешбек 100