uk ru

Смартфон TECNO POVA 6 NEO (LI6) 6.78" 8/256ГБ, 2SIM, 7000мА•год, Starry Silver (4894947023637)

Код товару: 261827303
Смартфон TECNO POVA 6 NEO (LI6) 6.78" 8/256ГБ, 2SIM, 7000мА•год, Starry Silver (4894947023637)
Смартфон TECNO POVA 6 NEO (LI6) 6.78" 8/256ГБ, 2SIM, 7000мА•год, Starry Silver (4894947023637) - Прев'ю фото №1
Смартфон TECNO POVA 6 NEO (LI6) 6.78" 8/256ГБ, 2SIM, 7000мА•год, Starry Silver (4894947023637) - Прев'ю фото №2
Смартфон TECNO POVA 6 NEO (LI6) 6.78" 8/256ГБ, 2SIM, 7000мА•год, Starry Silver (4894947023637) - Прев'ю фото №3
Смартфон TECNO POVA 6 NEO (LI6) 6.78" 8/256ГБ, 2SIM, 7000мА•год, Starry Silver (4894947023637) - Прев'ю фото №4
  • 8 399 кешбек 399,94
Гарантія: 1 рік 1 місяць
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
    • Meest
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
    • УкрПошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Оперативна пам'ять
  • Операційна система
  • Кількість SIM-карток
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Tecno TecnoВиробник

Мега-акумулятор ємністю 7000 мАг, швидка зарядка потужністю 33 Вт POVA 6 NEO оснащена найбільшим на сьогоднішній день акумулятором, що забезпечує достатню потужність для інтенсивного використання протягом усього дня. 1% надвитривалості, 20 хвилин розмови Щоб позбавити вас від занепокоєння про батарею, POVA розкриває величезний потенціал 1% витривалості батареї, роблячи цей 1% вашим рятівником у моменти крайньої необхідності. Заряджання за екстремального холоду -10°C: Холод не страшний Повільно або насилу заряджається в зимові холоди? Більше не бійтеся! POVA 6 NEO підкорила зимову холоднечу - заряджання залишається ефективним навіть за температури -10°C.

Проблеми з зарядкою взимку залишаться в минулому! Зарядка. Виберіть один із варіантів заряджання: Low-Temp Charge, Smart Charge або Hyper Charge для своїх потреб. Низькотемпературне заряджання Повільніше заряджання для подовження терміну служби акумулятора Інтелектуальне заряджання Адаптивна швидкість заряджання для збалансованого споживання енергії та тепла Гіперзарядка Максимальна потужність і швидкість заряджання при зниженні тепловиділення і продуктивності. Технологія безпечних акумуляторів STS.

Потужність, якій можна довіряти Технологія покриття STS забезпечує безпеку, запобігаючи небезпечним внутрішнім коротким замиканням, спричиненим прямим контактом між алюмінієвою фольгою та анодом, забезпечуючи вам повний спокій. Водонепроникний режим заряджання Мокрі руки? Немає проблем! При виявленні вологих або мокрих умов під час зарядки з'являється попередження для перевірки безпеки.

Ви можете відключити або проігнорувати його. TECNO Перший смартфон з DOLBY ATMOS POVA 6 NEO - перший пристрій, оснащений системою DOLBY ATOMS.

Вона забезпечує по-справжньому об'ємний, пронизливий звуковий ефект.

Переглядаючи відео або граючи, приготуйтеся зануритися в неперевершену глибину занурювального звуку. 4D Vibration Sense Оснащений лінійним двигуном по осі Z і жорстким гіроскопом, що дає змогу відчути вібрацію, ніби ви перебуваєте на землі.

Віртуальне керування E-Sports Pro Virtual Control V1.0 з шістьма режимами керування підвищує рівень вашої гри, збільшуючи вашу блискавичну міць у безшовних комбо! Виклик зі штучним шумозаглушенням POVA 6 NEO оснащена одним мікрофоном та інтелектуальними алгоритмами шумозаглушення, що гарантує чіткість і легкість розмови завдяки технології Intelligent Noise Reduction 2.0.

Чи то галасливі вулиці, чи симфонія природи, як-от вітер або дощ, POVA відфільтрує фонові шуми, щоб ви чули та були почуті. MediaTek G99 Ultimate.

Ігровий процесор Оснащений 6-нм чипом MTK G99 Ultimate. Продуктивність процесора збільшено на 7 %.

Блискавична продуктивність для незвичайних вражень. 50-Мп камера зі штучним інтелектом Круті моменти не чекають.

Зафіксуйте їх за допомогою 50-Мп камери + датчика освітленості! Ультрачіткі зображення пожвавлять ваші найяскравіші моменти. 8 МП Двохтоновий світлодіодний спалах 8-Мп ультрачітка фронтальна камера обладнана двотоновим світлодіодним спалахом і заповнювальним підсвічуванням екрана, що дає змогу перемикатися між холодними і теплими тонами залежно від навколишнього освітлення.

Алгоритм портретної зйомки зі штучним інтелектом робить ще один крок вперед, додаючи ніжні штрихи.

Ідеальний портрет - усього в одному дотику. Оновлені іконки Зустрічайте оновлення іконок в інтерфейсі HiOS 14 у стилі нейморфізму, що використовує напівпрозоре розмиття і тривимірні об'ємні елементи стилю дизайну для створення абсолютно нового інтерфейсу. Загальна графіка плавна і плинна, золотий перетин природний і гармонійний, а оновлений інтерфейс має легшу текстуру і тривимірне відчуття простору. Game Space 4.0 Остання версія Game Control Panel, яка інтелектуально планує використання графічного процесора, сенсорне керування та режим енергозбереження/продуктивності/рівноваги залежно від типу гри. Визначення ігрового статусу, після запуску гри він всебічно відстежує стан RAM, ROM, GPU, CPU, мережі, живлення, температури пристрою та надсилає попередження в разі потреби. Розумний пошук Втомилися гортати нескінченні фотографії в пошуках потрібної? Розумний пошук вибере потрібну вам фотографію в галереї Al.

Інтегрований з багатомовними та багатомодальними моделями, Smart Search забезпечує швидкий та ефективний пошук зображень природною мовою.

Введіть ключові слова - розумний пошук знайде все! Динамічний порт 2.0 Ніколи не пропускайте повідомлення про вхідні дзвінки/записи тощо! Dynamic Port 2.0 зберігає всю ключову інформацію - важливі дзвінки, повідомлення або повідомлення додатків - під вашою увагою.

Коли надходять дзвінки або повідомлення, вони спливають у верхній частині екрана у вигляді напівпрозорого порту, в якому все зібрано в одному місці.

Ви можете легко перевірити їх або виконати такі дії, як відповідь на дзвінок, увімкнення динаміка, початок/завершення запису тощо.

Залишити відгук проСмартфон TECNO POVA 6 NEO (LI6) 6.78" 8/256ГБ, 2SIM, 7000мА•год, Starry Silver (4894947023637)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки