Смартфон Samsung Galaxy A35 SM-A356 8/256GB Dual Sim Light Violet (SM-A356BLVGEUC)

Код товару: 257539703
Смартфон Samsung Galaxy A35 SM-A356 8/256GB Dual Sim Light Violet (SM-A356BLVGEUC)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

  • Оперативна пам'ять
  • Стандарт зв'язку
  • 5G
  • Операційна система
  • Комбінований слот
  • Підтримка SD/TF-карти
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Samsung SamsungВиробник

А це круто! Культовий дизайн Galaxy A35 5G – це неймовірне поєднання простоти й вишуканості.

Лінійне розташування камери, елегантна скляна задня панель і пласка бічна рамка надають девайсу елегантного зовнішнього вигляду та забезпечують зручність використання. Розкішні трендові кольори Підкресліть унікальний стиль чотирма трендовими кольорами.

Крижаний блакитний, бузковий, лимонний та темно-синій – який оберете ви? Краса криється в деталях Знімайте чудові фото на ширококутну камеру з високою роздільною здатністю 50 МП.

Яскраві кольори та деталізація дозволяють робити приголомшливі світлини, якими варто поділитися. Якісні фото навіть у темряві Отримайте справжнє задоволення від нічної зйомки! Galaxy A35 5G оснащений покращеними процесором і сенсором, що роблять фотографії чіткими та яскравими навіть у темряві.

Від нічних пейзажів до портретів – такого рівня деталізації ви ще не бачили! Знімайте чіткі та стабільні відео Завдяки Super HDR ви отримаєте насичені кольори, чітке відео та кращу видимість за різних умов освітлення.

У поєднанні з OIS і VDIS ваші відео лишатимуться плавними під час зйомки в русі. Легко редагуйте світлини Покращуйте світлини із функцією Пропозиції щодо редагування, яка відкриває такі можливості, як Розмиття фону, Ремастер (покращення), Видалення тіней тощо. Яскравий екран з насиченими кольорами Оцініть приголомшливий 6,6-дюймовий FHD+ Super AMOLED Infinity-O екран із частотою оновлення 120 Гц і яскравістю 1 000 ніт.

Система Vision Booster забезпечує кристально чисту видимість на вулиці навіть під прямими сонячними променями. Потужність у ваших руках Відчуйте потужність восьмиядерного процесора! З покращеними графічним (GPU) та нейронним (NPU) процесорами можна без жодних затримок виконувати декілька задач одночасно, грати в ігри та транслювати потокове мовлення.

Galaxy A35 5G оснащений збільшеною системою охолодження випарної камери, яка впорається з будь-якими викликами.

У вашому розпорядженні внутрішня пам’ять на 128 або 256 ГБ з можливістю розширення до 1 ТБ із картою microSD. Час автономної роботи до двох днів Завжди залишайтесь на зв’язку завдяки довготривалій батареї ємністю 5 000 мА•год (типово) з функцією швидкої зарядки. Захист від проникнення води Смартфон має захист від пилу та води за стандартом IP67.

Крім того, екран виготовлений з міцного скла Corning Gorilla Glass Victus+, що дозволить вам ні про що не турбуватись. Захист вашої інформації Samsung Knox Vault, сертифікований за стандартом EAL5+, призначений для захисту конфіденційної інформації, наприклад, PIN-коду, пароля та графічного ключа.

Ваші зашифровані дані можна безпечно перенести до Samsung Knox Vault, що повністю ізольований та відокремлений від основної операційної системи. Ваш смартфон під нашим захистом Оновлення ОС і підтримка системи безпеки входять у стандартну комплектацію Galaxy A35 5G.

Ви отримаєте до 4 поколінь оновлень ОС і до 5 років оновлень системи безпеки, щоб ваш смартфон та особисті дані були під надійним захистом.

Залишити відгук проСмартфон Samsung Galaxy A35 SM-A356 8/256GB Dual Sim Light Violet (SM-A356BLVGEUC)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки