Смартфон Doogee S PUNK 6.58" 6/256ГБ, 2SIM, 10800мА•год, чорний (6923740211854)
Смартфон Doogee S PUNK 6.58" 6/256ГБ, 2SIM, 10800мА•год, чорний (6923740211854) - Прев'ю фото №1
Смартфон Doogee S PUNK 6.58" 6/256ГБ, 2SIM, 10800мА•год, чорний (6923740211854) - Прев'ю фото №2
Смартфон Doogee S PUNK 6.58" 6/256ГБ, 2SIM, 10800мА•год, чорний (6923740211854) - Прев'ю фото №3
Смартфон Doogee S PUNK 6.58" 6/256ГБ, 2SIM, 10800мА•год, чорний (6923740211854) - Прев'ю фото №4
Смартфон Doogee S PUNK 6.58" 6/256ГБ, 2SIM, 10800мА•год, чорний (6923740211854) - Прев'ю фото №5
Смартфон Doogee S PUNK 6.58" 6/256ГБ, 2SIM, 10800мА•год, чорний (6923740211854) - Прев'ю фото №6

Смартфон Doogee S PUNK 6.58" 6/256ГБ, 2SIM, 10800мА•год, чорний (6923740211854)

  • 9 999 кешбек 249,75
Гарантія: 1 рік
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перевізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перевізника
    • Meest
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перевізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перевізника
    • УкрПошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перевізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перевізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Може вас зацікавити

Характеристики

  • Оперативна пам'ять
  • Операційна система
  • Слот для карт пам'яті
  • Кількість SIM-карток
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Виробник Doogee DoogeeВиробник

Надзвичайно гучний динамік для високоякісного звуку Передові акустичні технології та високоякісні матеріали діафрагми ретельно інтегровані, щоб забезпечити надзвичайно чисте та насичене звучання.

S punk проходить точне акустичне калібрування та використовує найсучаснішу технологію багатовимірної обробки звуку. Підніміть атмосферу на новий рівень DOOGEE S punk оснащена інтелектуальною підсвіткою, що додає стилю та крутості.

Ці індикатори можна налаштувати відповідно до різних сценаріїв, таких як вхідні дзвінки, відтворення музики, SMS-повідомлення та зарядка. Потужний звук, рухливі розваги На вечірках панує атмосфера, і ніщо так не піднімає настрій, як пульсуюча музика, що заповнює кожен куточок обраного вами місця проведення заходу.

Панк DOOGEE S ретельно розроблений, щоб наелектризувати будь-який простір, незалежно від того, де він знаходиться - в приміщенні чи на вулиці.

Пориньте у гучні ритми та владний звук. Неперевершена універсальність звуку Завдяки динаміку та інтерактивному підсвічуванню DOOGEE S punk ви можете забути про потребу в додатковій зовнішній колонці.

На галасливій вечірці чи під відкритим небом, її потужний звук огорне вас симфонією чудових мелодій. Стиль кіберпанк, футуристичний сенс DOOGEE S punk має поверхню, виготовлену з порошкових сталевих металургійних матеріалів, у поєднанні з обтічними вигинами та унікальними геометричними лініями, створюючи механічну естетику, характерну для стилю кіберпанк.

Тильну сторону прикрашають світлодіодні підсвічування, що нагадують декоративні візерунки з футуристичного технологічного світу, додаючи відчуття наукової фантастики та моди до загального дизайну.

Колонка підтримує концепцію механічних прибульців, представляючи поєднання футуристичних технологій та механічної естетики в зовнішньому вигляді. Наддовгий час автономної роботи, безперервна вечірка в режимі нон-стоп Акумулятор ємністю 10800 мАг гарантує, що ви без зусиль підтримуватимете свій імпульс і продуктивність, насолоджуючись безперервними розвагами під час подорожі.

Він підтримує швидку зарядку потужністю 33 Вт, тож ви зможете швидко підзарядитися, коли це буде потрібно. Величезний Power Bank DOOGEE S punk іноді може стати рятівником.

Не соромтеся підзарядити електроніку, що працює від акумулятора, коли ви в дорозі. Просунута краса DOOGEE S punk підкреслює природну красу користувачів за допомогою передових алгоритмів обробки зображень.

Завдяки функції покращеної краси кожна фотографія відображає впевненість та сяйво користувачів, що робить селфі без зайвих зусиль ще цікавішим. Стати королем нічної фотографії Завдяки алгоритмічній обробці, об'єднанню кількох кадрів, підвищенню яскравості та зменшенню шуму, супернічний режим Morpho дає вам змогу отримати неперевершені нічні знімки. Morpho Panorama GP Готова вирушити в експедицію, щоб зафіксувати ці надзвичайні моменти та увічнити їх.

Режим панорамної зйомки витончено піднімається, щоб задовольнити навіть найграндіозніші та наймасштабніші фотографічні задуми. Фронтальна камера Samsung® 16 Мп З передовою 16-мегапіксельною фронтальною камерою ваші селфі ніколи не будуть схожими на попередні.

Кожен клік - і ви отримаєте чарівну колекцію чітких і яскравих автопортретів, що демонструють вашу красу в її найчистішому вигляді. Підвищена продуктивність, знижене споживання Розкрийте свій творчий потенціал з DOOGEE S punk.

Цей нестримний пристрій оснащений потужним восьмиядерним процесором, що забезпечує блискавичну швидкість і бездоганну багатозадачність для комфортної роботи користувача. Оптимізація пам'яті флагманського рівня та незмінно плавна робота DOOGEE S punk забезпечує не тільки великий обсяг пам'яті, але й стабільно високу продуктивність при щоденному використанні.

Більше жодних затримок чи гальмувань! Пориньте у захопливу візуальну подорож Завдяки 6,58-дюймовому дисплею з роздільною здатністю FHD+, DOOGEE S punk гарантує, що кожен візуальний досвід буде представлений у приголомшливо яскравих і насичених кольорах, які ще більше посилять ваше занурення.

Пориньте у надзвичайний візуальний досвід завдяки великому дисплею. IP68 - IP69K - MIL-STD-810H DOOGEE S punk - це повністю захищений телефон, який не залишає місця для компромісів.

Завдяки міцному корпусу, посиленим компонентам і сертифікації MIL-STD-810H, він витримує численні випробування на падіння з усіх боків, кутів і країв.

Він відповідає рівням захисту IP68 та IP69K, захищаючи від води, вологи, пилу, піску тощо. Новітня система Android 14 DOOGEE S punk працює під управлінням системи Android 14, що гарантує безперебійну та ефективну роботу різноманітних додатків на пристрої.

Крім того, Android 14 представляє найсучасніші функції конфіденційності та безпеки, які пропонують користувачам ряд персоналізованих налаштувань для задоволення їхніх індивідуальних вимог до захисту приватності.

Залишити відгук

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки