SENTRY Flea & Tick Small Сентро нашийник від бліх і кліщів для собак малих порід, 6 місяців захисту, 36 см, 2 шт (39518)

Код товару: 250190203
SENTRY Flea & Tick Small Сентро нашийник від бліх і кліщів для собак малих порід, 6 місяців захисту, 36 см, 2 шт (39518)
  • 1 489 кешбек 18,62
    • Нова пошта
    • Самовивіз з відділення/поштомату За тарифами перeвізника
      Кур'єрська доставка За тарифами перeвізника
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

Характеристики

* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

SentryВиробник

Для ефективної боротьби з блохами та кліщами у собак дуже зручно використовувати нашийники Sentry Flea&Tick Small, які спеціально розроблені для собак з об'ємом шиї до 36 див.

Нашийники для собак від бліх і кліщів СЕНТРИ Flea&Tick Small вбивають бліх і кліщів; тривала захист від бліх і кліщів - в комплекті 2 нашийника, які забезпечують до 12 місяців захисту; ефективний захист протягом всього терміну дії нашийника - завдяки системі уповільненої виділення діючих речовин, які рівномірно розподіляються по собаки; індивідуальна герметична упаковка для кожного нашийника, які зберігаються в стильній і зручній металевій коробці; водонепроникні; комфортні для тварини; прості у застосуванні, легко регулюються завдяки надійною і зручною пряжці; для собак з розміром шиї до 36 см; для цуценят віком від 12 тижнів.

Нашийник СЕНТРИ Flea&Tick Small містить у собі активну речовину дельтаметрин - інсектицид піретроїдів 2 покоління контактної дії - діє як нейротоксин на центральну і периферичну нервову систему ектопаразитів бліх, кліщів, волосоїдів, мух, вошей, клопів, тобто фактично блокує імпульси в організмі комах, викликаючи у них параліч і загибель.

Запобіжні ЗАХОДИ Використовуйте противоблошиные нашийники Sentry тільки для собак. ЗАБОРОНЕНО ВИКОРИСТОВУВАТИ ДЛЯ КІШОК.

Дотримуйтесь заходів безпеки для людей і домашніх тварин. Не використовуйте, поки не прочитаєте інструкцію. Не дозволяйте дітям грати з нашийниками. Діючі речовини абсорбуються через шкіру. Уникайте контакту зі шкірою, очима або одягом. Вимийте руки водою з милом після використання.

Не використовуйте на цуценятах віком до 12-ти тижнів.

Проконсультуйтесь з ветеринарним лікарем перед використанням нашийників на ослаблених, вікових, вагітних, які перебувають на лікуванні чи лактуючих тварин.

Чутливість може розвинутися після використання БУДЬ-якого пестицидного продукту для тварин.

У разі появи чутливості, зніміть нашийник і викупайте собаку з м'яким миючим засобом і сполосніть великою кількістю води.

Якщо подразнення не пройшло, зверніться до ветеринарного лікаря. Вага нетто (коробка з 2-ма нашийниками) 38,2 грам. Вага кожного нашийника в мульти-пакеті 19,1 грам. Для собак з розміром шиї - до 36 см.

Залишити відгук проSENTRY Flea & Tick Small Сентро нашийник від бліх і кліщів для собак малих порід, 6 місяців захисту, 36 см, 2 шт (39518)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки