Пилосос ROWENTA безпровідний CORDLESS HANDSTICK DUAL FORCE, 130Вт, конт пил -0,6л, автон. робота до 45хв, НЕРА, міні турбощітка, чорний (RH6735WH)

Код товару: 246400103
Пилосос ROWENTA безпровідний CORDLESS HANDSTICK DUAL FORCE, 130Вт, конт пил -0,6л, автон. робота до 45хв, НЕРА, міні турбощітка, чорний (RH6735WH)
Товар закінчився
Ми сповістимо вас за допомогою email, як тільки товар з'явиться в продажу
  • Знайшли дешевше?
  • Знайшли дешевше?

    Якщо ви знайшли цей товар дешевше - повідомте нас про це!

12 999 11 999 кешбек 238
13 999 14 11 999 кешбек 25,25

Характеристики

  • Номінальна напруга
  • Час роботи на одному заряді
  • Час повного заряджання
* Опис, характеристики та зображення товару можуть змінюватись без повідомлення

Опис товару

Rowenta RowentaВиробник

Пилосос ROWENTA безпровідний CORDLESS HANDSTICK DUAL FORCE , 130Вт, конт пил -0,6л, автон. робота до 45хв, НЕРА, мінітурбощітка, чорний RH6735WH.

Розроблений для максимальної зручності, акумуляторний пілосос Dual Force 2-in-1 Cordless Broom Vacuum та його портативний пілосос дають змогу економити годину та насолоджуватися найпростішим прибиранням у будь-яку годину та в будь-якому місці. Відкрийте для себе неперевершений досвід прибирання: все необхідне завжди під рукою для швидкого та ефективного результату. Його світлодіодні ліхтарі забезпечують кращу видимість під меблями та в місцях із недостатнім освітленням, а усмоктувальна головка з електроприводом забезпечує високу надійність очищення. Складана ручка полегшує зберігання, а вертикальне положення для паркування забезпечує зручніше використання. Його високопродуктивний літій-іонний аккумулятор забезпечує поразку автономність до 45 хвилин, з 5-річним циклом заряджання для додаткової зручності. Все це в дуже легкому форматі, що дозволяє легко чистити всюди.

Легкий та ергономічний.

За рахунок мінімальної ваги навантаження на руку незначне. Досить маневрена щітка, керувати якою можна легкими рухами руки. Очищення контейнера відбувається у кілька рухів, що дуже зручно. Кут нахилу рукоятки щодо щітки дозволяє прибирати у майже горизонтальному положенні пилососа. Має складну рукоятку, що дуже доречно для зберігання. Можна використовувати як для пола, так і як маленький ручний пилосос.
Світлодіодна панель пригодиться при прибиранні під ліжком, диваном, шафою, в кутках з поганим освітленням, щоб не включати додаткове освітлення і не гаяти свою годину.
Використання.
Працює автономно протягом 45 хв. Година повної зарядки акумулятора 5 рік. Має два режими роботи відповідно для твердих та м'яких покриттів. Рівень шуму 79 дБ.
Фільтрація.
Пилосос оснащений синтетичним фільтром, який легко можна промити з милом під водою. Сушити фільтр слід без перегріву в сухому теплому місці. Година висихання 12 рік.

Залишити відгук проПилосос ROWENTA безпровідний CORDLESS HANDSTICK DUAL FORCE, 130Вт, конт пил -0,6л, автон. робота до 45хв, НЕРА, міні турбощітка, чорний (RH6735WH)

  • Оцінка товару
    Оцініть ваше загальне враження від товару вцілому
  • символів
  • Відео з YouTube
  • Фотографії
  • E-mail сповіщення
Лише зареєстровані користувачі можуть залишати відгуки